Skús napísať na audioweb.cz - na tomto fóre ti určite poradia ohľadom tvojich audio/elektro otázok. Myslím že pokiaľ to už budeš mať spravené mechanicky tak spojazdniť to pod linuxom to nebude problém... len najprv spraviť hw...
Takže.. keby to niekoho zaujímalo, tak pod linuxom je program vkeybd, čo je ak sa nemýlim súčasť alsy. A pod win je celkom dobrý program miditzer, ktorý je určený na organové hranie, ale pre tento účel to nevadí.
@fremo - napíš si ho. veď na to je linux - keď nemáš program, napíšeš si ho. nikdy som to síce neskúšal, ale klávesnicu odchytávať vieš, a špecifikácie MIDI formátu by mali byť pomerne dostupné...
@midnight Vo svojom poste som písal, že program existuje . okrem toho omnoho účinnejšie sa tento problém rieši "harvérovo". V každom prípade prestalo ma už baviť vždy to nastavovať pol hodiny aby to šlo cez pc ked som chcel hrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov