Používali ste už niekedy Palette color shampoo 308?
No mám jednu prosbu na vás holky. Používali ste už niekedy Palette color shampoo 308?...ak áno chytilo vám to na vlasy a bolo to v pohode alebo ani nie?...rozmýšľam nad tým a neviem či si mám dať alebo nie...a chcem vedieť či s tým má niekto skúsenosti al
teta to pouziva.nvm ci zrovna 308 ale podobny.. vobec to nema ako na krabicke za 1 aboslutne iny oddtien.... nekupuj si palette ak mas rada svoje vlasy.. mojej mame dokonca chytil daky svetlo hnedy na cierno a toje uz sila podla mna ani ja s tym nemam dobre skusenosti
mne svetle vobec nechytili ..tak som sa nasrala a dala som si nejaky svetlo hnedy a chytilo mi to skoro na cierno a neslo to tri mesiace dole tak som si to prefarbila sranda ze
a aha hej ja som si davala stredne hnedy ked som chcela cierne vlasy a fakt bohovsky nejde dole mne cierna drzala asi rok a pol..kup si daco drahsie ..teda no ..lepsie
najprv som ani ja nechcela farbu ze neeee dosere mi cele vlasy..ale ten sprosty sampon je este horsi..................ani si to nekydaj na hlavu a aj ked zacnes s farbami tak palette nikdy to je shit..fakt ..farby su lepsie garnier ti neznici skoro vobec a chyta tak slabsie prirodzenejsie
ja som mala mahagónový a chytilo mi niekde červeno, niekde hnedo...sranda bola...no a tak po troch mesiacoch to začalo slabnúť...niečo lepšie by som odporúčala
Zvláštne, že ja som problém s Palette nikdy nemal.
Myslím, že je to skorej tým, že samotní ľudia sa nevedia nafarbiť. Keď si dáte na tmavohnedú svetlohnedú, jasné že vám tie vlasy ešte viac stmavnú, lebo svetlohnedá je určená na blond farbu a ak chcete svetlejšie tak to treba vyperoxidovať. Ja som mal na hlave asi 5 farieb, vúčšinou sa farbím Palette (alebo hlavne tým, čo mi príde po ruku) a NIKDY mi to nechytilo zle. Alebo ak myslíte aby ste mali PRESNE to čo na obale, na to treba aj rovnaký odtieň farby na hlave ako mala tá ženská predtým. Ale to je bežné, že keď niekto niečo nevie, tak to zhodí na tú vec.
cez palette určite nechoď, kedysi som si farbila vlasy palettkami, teraz jedine a jedine SYOSS farby ( » www.syoss.sk/index.php?id=12...
sú kvalitné, dobre držia, výborne sa nanášajú, nepotrebuješ ani misku a štetec a zatiaľ sa mi ani raz nestalo, že by som nedostala to, čo je nakreslené na krabičke
stojí okolo 4 eur, zatialčo palettky okolo 2-3? .. ten rozdiel určite stojí za kvalitnejšiu farbu, ver mi
ale toľko len môj osobný názor.
aby ma náhodou @inequity nezd*bal, že si neviem ani vlasy nafarbiť .. moje prirodzené vlasy som mala bledo hnedé a dala som si na ne pred asi 4 rokmi nejakú strednú zlatohnedú a rok som sa nevedela zbaviť skoro čiernych vlasov .. hovorím to všetkým, ktorí si chcú nafarbiť vlasy, ak chcete tmavé, tak rozhodne stačí čokoládová ..
a pred mesiacom som sa, ja krava, zase chcela udobriť s palettkami, rok som si sťahovala vlasy z tmavej na čo najbledšiu hnedú a na leto som si tam chcela dať aspoň nejaké teplé odlesky do toho, kúpila som si ryšavočervenú, áno, vedela som, že mi to určite nechytí tak, ako na obrázku, ale chcela som aspoň trošku teplý odtieň, dala som si ju a teraz mám vlasy rovnako tmavotmavohnedé ako pred rokom .. yeeeeey
a samozrejme, že ty si problém s palettkami nikdy nemal, ak si farbíš vlasy iba na tmavo (podľa fotky usudzujem), tam proste nemáš čo pokaziť ..
ak nechces farbu, kup si radsej henu, ta by mala mat aj prospesne ucinky na tvoje vlasy.. sice to smrdi ale ja som po hene mala pekne vlasy, sice asi jeden dva dni mali cudny zapach, ale nebolo to az take strasne.. takze ak svojim vlasom nechces moc uskodit tak henou im pomozes (btw tav prasku neni moc dobra, lepsia je v tube taka normalna kremova ci aka konzistencia to je) ..
@fairylady ja preferujem tmave odtiene, som si ista ze je hneda, cierna, cervena, ale za tu blond by som ruku do ohna nedala.. naozaj neviem len mam pocit, ze nieje.. ale je mozne ze je to iba pocit.. :/
@inequity a mama si davala na spinavu blond svetlohnedu Palette a mala cierne vlasy z toho pricom nikdy cierne nemala predtym..ty mudrlant... to ze som si ja dala svetlohnedu Palette aby som mala tmave vlasy bol ZAMER lebo som vedela ze to tak chyti ...aaach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Myslím, že je to skorej tým, že samotní ľudia sa nevedia nafarbiť. Keď si dáte na tmavohnedú svetlohnedú, jasné že vám tie vlasy ešte viac stmavnú, lebo svetlohnedá je určená na blond farbu a ak chcete svetlejšie tak to treba vyperoxidovať. Ja som mal na hlave asi 5 farieb, vúčšinou sa farbím Palette (alebo hlavne tým, čo mi príde po ruku) a NIKDY mi to nechytilo zle. Alebo ak myslíte aby ste mali PRESNE to čo na obale, na to treba aj rovnaký odtieň farby na hlave ako mala tá ženská predtým. Ale to je bežné, že keď niekto niečo nevie, tak to zhodí na tú vec.
cez palette určite nechoď, kedysi som si farbila vlasy palettkami, teraz jedine a jedine SYOSS farby ( » www.syoss.sk/index.php?id=12...
sú kvalitné, dobre držia, výborne sa nanášajú, nepotrebuješ ani misku a štetec a zatiaľ sa mi ani raz nestalo, že by som nedostala to, čo je nakreslené na krabičke
stojí okolo 4 eur, zatialčo palettky okolo 2-3? .. ten rozdiel určite stojí za kvalitnejšiu farbu, ver mi
ale toľko len môj osobný názor.
aby ma náhodou @inequity nezd*bal, že si neviem ani vlasy nafarbiť .. moje prirodzené vlasy som mala bledo hnedé a dala som si na ne pred asi 4 rokmi nejakú strednú zlatohnedú a rok som sa nevedela zbaviť skoro čiernych vlasov .. hovorím to všetkým, ktorí si chcú nafarbiť vlasy, ak chcete tmavé, tak rozhodne stačí čokoládová ..
a pred mesiacom som sa, ja krava, zase chcela udobriť s palettkami, rok som si sťahovala vlasy z tmavej na čo najbledšiu hnedú a na leto som si tam chcela dať aspoň nejaké teplé odlesky do toho, kúpila som si ryšavočervenú, áno, vedela som, že mi to určite nechytí tak, ako na obrázku, ale chcela som aspoň trošku teplý odtieň, dala som si ju a teraz mám vlasy rovnako tmavotmavohnedé ako pred rokom .. yeeeeey
a samozrejme, že ty si problém s palettkami nikdy nemal, ak si farbíš vlasy iba na tmavo (podľa fotky usudzujem), tam proste nemáš čo pokaziť ..