Ahojte. Keďže mám dobré skúsenosti s birdzákmi ako respondetmi už z mojej BP, mám prosbu na tých z vás, ktorí budú ochotní vyplniť môj dotazník k DP. Podmienkou je vodičák B a aktívne jazdenie. Vopred ďakujem . » goo.gl/forms/07RxRWlqX...
22. Šoférujete počas slnečného dňa a ste sám/sama v aute. Cesta je priama, frekventovaná a viacprúdová. Je priemerne hustá premávka. Pre nasledujúce otázky si predstavte, že vediete motorové vozidlo vo vyššie uvedených podmienkach a IDETE RÝCHLOSŤOU 100 KM/H A MEŠKÁTE. (Prosím, vyberte vhodnú odpoveď pre každú položku): *
preco sa tieto otazky stale opakuju? uz ju mam treti krat
viem ze su tam podobne ale v 2. a 3. casti sa opakuju
No idem na to. Len ma k téme ešte napadol zážitok susedin keď ju z rakúska viezol týpek v minibuse s ďalšími a písal si pri tom na facebooku ws frajerkou celou cestou. Dokáže toto ešte niekto preboha ešte s ľuďmi v aute? Ja mám problém si aj odblokovať mobil za jazdy a pozrieť kto mi volal.
@hoperpohroma pretože sa opakuje len zadanie, ktoré musí byť konzistentné, ale následné otázky sa pýtajú na iné veci resp. sa tým zisťujú iné faktory u vodičov Snáď som ti zodpovedala otázku .
@laurikaaa Wtf? to akože týmto sa definuje dobrý šofér? Že dokáže šoférovať a zároveň písať na fb? O.o
Lebo ako mne nie je problém to dokázať, problém je nevenovať pri tom pozornosť tomu že na dosť dlho musíš dať oči preč z vozovky a hlavne tomu ako tým ohrozujem život svoj a život ostatných.
@karlotiskot reagujem na to, že máš problém odblokovať mobil a pozrieť kto ti volal.... Nezdá sa mi, že by to bolo náročné. Dúfam, že za jazdy ani neotváraš vodu, nepiješ, neješ ani nič
@laurikaaa Na mobil musíš predsa hľadieť keď do neho vpisuješ symbol, alebo píšeš heslo a tým pádom presťať hľadieť na vozovku na niekoľko sekúnd. Vodu hádam dokážeš otvoriť bez toho aby si sa musela pozerať na štupeľ.
v aute nepíšem SMS, maximálne si pozriem hlavičku mailu ktorý mi prišiel, ale keby mám stáť vždy keď telefonujem v aute, tak som asi pol roka dozadu, a podľa mňa je úplne jedno či sa používa handsfree alebo nie, ide o to že myseľ sa sústredí na niečo iné ako na okolie auta, preto v meste netelefonujem vôbec a všetko riešim mimo mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
preco sa tieto otazky stale opakuju? uz ju mam treti krat
viem ze su tam podobne ale v 2. a 3. casti sa opakuju
Lebo ako mne nie je problém to dokázať, problém je nevenovať pri tom pozornosť tomu že na dosť dlho musíš dať oči preč z vozovky a hlavne tomu ako tým ohrozujem život svoj a život ostatných.