@hehe napríklad tí, ktorí ho nevedia používať a tak ho nepoužívajú vôbec a aby nemuseli priznať pravý dôvod, že s ním nevedia narábať, tak tvrdia, že nemajú pochopenie pre túto modernú techniku
ale inak máš pravdu...kto by v dnešnej dobe nepoužíval mobil?
Neviem, či si skôr introvert alebo extrovert, ale ak nie si spoločensky založený človek, mobil naozaj nepotrebuješ, ba dokonca, možno Ti bude aj lepšie bez neho.
to máš pravdu veru niekedy mi bez neho lepšie aj je ale neznášam mať hodinky na ruke a na mobile sú takže hlavný dôvod prečo ho nosím...ale niekedy ho mám aj celý deň vypnutý aspoň ma nikto neotravuje a mám pokoj
používam, ako mp3 player, nemám dôvod si kupovať na hudbu zbytočne samostatnú krabičku. mobil aktívne nepoužívam asi 3 mesiace, takže ak sa mi plánujete dovolať tak asi nie
rovnako ODMIETAM nosiť značkové veci a kupovať si pičoviny. akurát 99% mláááádeže súdi človeka podľa toho, či má adidasky, DCčka alebo etnies ale zas u vietnamcov nenakupujem
Deti, prečo si život bez tej škatuľky neviete ani predstaviť? Prečo je pre vás mobil tak dôležitý? Keby som marťan, ako by ste ma presvedčili, že je to naozaj potrebná vec k prežitiu?
pouzivam ked potrebujem ked nie tak ho v pohode vypnem a necham tak... aj teraz je len na posteli a kaslem ho... byt niektori ludia spolahlivejsi v prichodoch na urcene miesta na cas... ani ho neberem zo sebou von..
@19 a ako sa na ten Internet pripojis? a vyPlod radsej nekomentujem
Ja mobil pouzivam na pripojenie na Internet, pripadne na telefonovanie, volakedy som ho pouzival aj na prehravanie hudby ale to je riesenie na dve veci, na to radsej normalny prehravac ktory zere AA/AAA baterie
mobil? ano, to je ta vec, ktora mi ukazuje cas a rano ma budi..
nemozem povedat, ze by som bez neho neprezil, ale na druhej strane nemam v podstate ziadny dovod nenosit ho so sebou.
@15 on si tymi 99% vlastne len nahovara, aky je on vynimocny, cierna ovca ludstva
@mezomus ano, tento moj koment k @15 bol venovany tebe.. suhlasim s tebou, ze ista cast mladeze je taka, ako hovoris, ale to cislo je naozaj ovela mensie. verim tomu
toto sa inak uplne najviac prejavuje u deti vo veku zhruba 10-14 rokov, potom to zas zacina klesat
fakt nadmieru inteligentná anketa mobil dnes používajú všetci od cca 6 rokov až dovtedy, kým vidia na tlačidlá (každý naučil svoju babku zdvihnúť hovor a prečítať smsku)
možno svoj mobil k životu nepotrebuješ ale si tak jeden zo sto. jasné že väčšinou je to len praktická vec, na uľahčenie veľa vecí ale niekedy môže ozaj pomôcť.
a verím že keď nemám pri uchu mobil skoro 24 hodín denne, mozog sa mi z toho neuvarí
nojo ale chcel by som lepsi uz a suhlas s @39 aj ja mam stale vypnute zvonenie hlavne vonku ale rpeto ze neznasam ked je v elektricke ticho a zrazu zvoni mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale inak máš pravdu...kto by v dnešnej dobe nepoužíval mobil?
Mám asi sto dôvodov, prečo ho nepoužívať, a ani jeden, prečo ho používať.
aha trdelnííík, už zasa
Vážne. Pred týždňom som už druhý krát stratil mobil (prvý krát v januári, nepoužíval som ho asi mesiac a začal som zisťovať, že sa mi žije príjemne).
Teraz som už viac-menej rozhodnutý. Budem odľahčený o kopu starostí + stále nie je dokázané, že nemá vplyv na zdravie.
vau strácaš?...hmmm
tak to je super, že to dokážeš, keby neexistuje tak to v pohode zvládnem a nie som na ňom síce závislá ale používam ho
Skús ho na týždeň hoc aj fiktívne stratiť.
Neviem, či si skôr introvert alebo extrovert, ale ak nie si spoločensky založený človek, mobil naozaj nepotrebuješ, ba dokonca, možno Ti bude aj lepšie bez neho.
to máš pravdu veru niekedy mi bez neho lepšie aj je ale neznášam mať hodinky na ruke a na mobile sú takže hlavný dôvod prečo ho nosím...ale niekedy ho mám aj celý deň vypnutý aspoň ma nikto neotravuje a mám pokoj
rovnako ODMIETAM nosiť značkové veci a kupovať si pičoviny. akurát 99% mláááádeže súdi človeka podľa toho, či má adidasky, DCčka alebo etnies ale zas u vietnamcov nenakupujem
99% nie, divil by si sa, že relatívne veľa mlade nemá úplne vygumovaný mozog . Našťastie sem nepreniklo až tak veľa ameriky, teraz už ani neprenikne.
Prečo nekupuješ u Vietnamcov? Aj tak sú všetky handry od rákosníkov...
/Ja u Vietnamcov nekupujem tiež, ale kupujem ich tovar, iného niet/
a nieje tu všetko od šikmookých, len treba hľadať
a podľa toho čo ja pozorujem je tu 99% totálne vymletých keď nemáš etnies na nohách, ipod vo vačku, skončil si
Deti, prečo si život bez tej škatuľky neviete ani predstaviť? Prečo je pre vás mobil tak dôležitý? Keby som marťan, ako by ste ma presvedčili, že je to naozaj potrebná vec k prežitiu?
Keď niečo treba, je vybavenie nejakej záležitosti prostredníctvom mobilu rýchle ...
Zvlášť sa hodí pri extrémnych prípadoch niekde ďalej od civilizácie ... (Ale nie natoľko v riti, aby tam nebol signál )
Ja mobil pouzivam na pripojenie na Internet, pripadne na telefonovanie, volakedy som ho pouzival aj na prehravanie hudby ale to je riesenie na dve veci, na to radsej normalny prehravac ktory zere AA/AAA baterie
no aspon ho maju
nemozem povedat, ze by som bez neho neprezil, ale na druhej strane nemam v podstate ziadny dovod nenosit ho so sebou.
@15 on si tymi 99% vlastne len nahovara, aky je on vynimocny, cierna ovca ludstva
@mezomus ano, tento moj koment k @15 bol venovany tebe.. suhlasim s tebou, ze ista cast mladeze je taka, ako hovoris, ale to cislo je naozaj ovela mensie. verim tomu
toto sa inak uplne najviac prejavuje u deti vo veku zhruba 10-14 rokov, potom to zas zacina klesat
a verím že keď nemám pri uchu mobil skoro 24 hodín denne, mozog sa mi z toho neuvarí
Ako vidíte, anketa až tak nezmyselná nebola, našlo sa cca. 10% (mladých!) ľudí, ktorí mobil nepoužívajú.