nie. kedysi som nadávala ako chlapi v krčme a občas keď som vytočená sa mi to vráti a nadávam kadejakými vulgarizmami, ale vo všeobecnosti som sa odnaučila nadávať. ako? nuž, teraz keď som na VŠ spoznala som pár ľudí, a tak cez okná chodím k mojim kamarátom na izbu (keďže dochádzam). keď začnem byť vulgárna, automaticky ma vyhodia z izby. a majú pravdu, nie je to pekné, keď niekto také slová používa...
@shoshana - hm to je pekne a nadavam jak ....no teda riadne,ale doma ne,by ma nasi zabili,tak rpeto sa vynadavam vonku alebo ked nasi nei su doma,hehe ale ne,no poslednu dobu uz jaksi moc nadavm,uz to nai neberem jak nadavku,ale normalen slova,a to neni dobre,nahodou si to neuvedomim a pouzijem to vtedy ked nemam ,ale tak co ekd vsetci okolo tak vravia,ale inak tiez som amla na zakladke taku spoluziacku,vobec nenadavalaa,to malokedy sa satlo ze skaredo povedala a normalne mia j bolo blbe pred nou nejake sproste slovo povedat
malo kedy nadavam, a ked uz hej, tak nie v slovencine
inac clovek co casto a bezne nadava, je v mojich ociach uboziak, co sa nevie inac vyjadrovat, alebo zaujat. zrejme ho ludia neberu vazne, alebo si potrebuje takim sposobom dvihat svoje velmy nizske sebevedomie. lebo je to trapne ked niekto velmi casto a bezne nadava, z takim clovekom ani do spolocnosti, ani rozpravat ani nic. lebo jak? ked kazde "druhe" slovo nadavka. teraz nevravim ze obcas si clovek nezanadava, ale bezne a casto?! to ma potom aku uroven?! ja som na to ked niekto nadava v mojej pritomnosti alergickii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
inac clovek co casto a bezne nadava, je v mojich ociach uboziak, co sa nevie inac vyjadrovat, alebo zaujat. zrejme ho ludia neberu vazne, alebo si potrebuje takim sposobom dvihat svoje velmy nizske sebevedomie. lebo je to trapne ked niekto velmi casto a bezne nadava, z takim clovekom ani do spolocnosti, ani rozpravat ani nic. lebo jak? ked kazde "druhe" slovo nadavka. teraz nevravim ze obcas si clovek nezanadava, ale bezne a casto?! to ma potom aku uroven?! ja som na to ked niekto nadava v mojej pritomnosti alergickii.