Ja mám iba v jednom labaku klimu, ale to nepocitam, vacsinou vsade pouzivam ventilator. Ale klima mi vobec nevadi. Ani ten ventilator. No poznam ludi, ktorym to robi zle. Ako to mate vy?
Ventilaciu mame v kancelarii. Byvam v chladnej casti slovenska a v ziadnej betonovej jungly takze teploty su akurat. Byt je fajn izolovany, ked cez noc vyvetram, rano pozatvaram okna tak aj v horucavach mam paradnu teplotu v byte. Ale inak mam rad teplo a nerobi mi problem.
mam prenosnu klimu a ventilator, ale nepouzivam ani jedno, lebo väčšinu času nemam teplo v izbe (a netušim prečo, je otočena na zapad, ale mam pred nou balkon a na nom rozvesane plachty, tak to asi tlmi)
V praci klimu mame, som zabudla zaskrtnut. Ale neznasam ked je pustena cely den. Doobeda tam nesvieti slnko, tak sa pohode da mat otvorene okno a vypnutu klimu a je tam fajn, poobede sa stiahnu rolety a zapne klima
mame stropny ventilator
neznasam klimu
preto chodim do prace dobrovolne len raz za cas a momentalne tam uz nepojdem, kym neskoncia tieto horka,lebo hned mam chytene hrdlo z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Doma sa snazim co najmenej, pustam len ked je to uz neunosne
neznasam klimu
preto chodim do prace dobrovolne len raz za cas a momentalne tam uz nepojdem, kym neskoncia tieto horka,lebo hned mam chytene hrdlo z toho