za posledný rok som išla 2x mestskou hromadnou dopravou:
raz som skoro odpadla pretoze tam bol smrad, vydychany vzduch, horuco a kokotne košické stareny nedovolia otvoriť okno, lebo dostanú prievan na piču...
...no a keď som išla druhý krát, ukradli mi z kabelky peňaženku. Don't know why :-]
čiže radšej pôjdem pešo alebo si vezmem 3eurový taxík
Skoro celú zimu a začiatok jari chodím do školy na MHD a až jak je teplo (čiže na začiaktu šk. roka a pomaly na konci roka) chodím pešo alebo na bicykli...
v mojom meste velmi malo, len kedidem k lekarke do nemnocnice na kopci rano, inak ozaj nie, ved naco. ked som inde napr BA snazim sa co najmenej ale niekedy sa to proste neobide, z Karlovky do Race do prace by som to mala ranko quite a walk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
raz som skoro odpadla pretoze tam bol smrad, vydychany vzduch, horuco a kokotne košické stareny nedovolia otvoriť okno, lebo dostanú prievan na piču...
...no a keď som išla druhý krát, ukradli mi z kabelky peňaženku. Don't know why :-]
čiže radšej pôjdem pešo alebo si vezmem 3eurový taxík
» www.birdz.sk/mixer/na-palete...
inak kolobeh