podobne odpovede som cakal od tych,ktori nevedia o com je rec..pokial nepoznate ucinky tychto latok,tak prosim dajte moznost "Nechodim do posilky" a no comment
@5 suhlasim, lebo este tu niekto zacne pisat ake je protein zly, aminokiseliny atd. @4 povedz co take chemicke je na proteiny, neochutenom?
ja zatial nepouzivam ziadne, mozno neskor protein, ale zatial dokazem dost bielkovin z jedla dostat, mozno ked bude menej casu.
O AS sa nema zmysel rozpravat...pochybujem ze niekto oznaci tu moznost ako ozaj pravdivu..
doplnky niesu vsetko ale su dost dolezite a dokazu pomoct pri prekonani krizy, aminokyseliny su zaklad to znamena - kupit si dobry protein s vysokym obsahom aminokyselin - napr CFM alebo hydronizovany ci jak sa to vola... a potom kreatin nic nepokazi iba vylepsi - lepsia hydratacia svalov, dlhsia vydrz ... no a este by som k tomu dal napr maltodextrozu ako zdroj uhlohydratov (aspon myslim ze toho )... ale ked nesu prechy tak staci obycajna strava a chut cvicit
doplnky vsetky,strava gut,..atd cvicit pre seba a sutazit je doost rozdiel tak sudte podla toho,...btw sutazit bez AS vo vrcholovom sporte dost unreal, a kto si mysli ze nie tak je hoodne naivny,..keby niekto tak » anabolsteroidy.webnode.sk/...
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@4 povedz co take chemicke je na proteiny, neochutenom?
ja zatial nepouzivam ziadne, mozno neskor protein, ale zatial dokazem dost bielkovin z jedla dostat, mozno ked bude menej casu.
O AS sa nema zmysel rozpravat...pochybujem ze niekto oznaci tu moznost ako ozaj pravdivu..
creatine a gainer-chcel som kus pribrat...teraz creatine a proteiny