ja používam tiež papier ... má pri mne dlhšiu životnosť ako tie podložky a nemusím po čase čistiť myš od bordelu čo sa na ňu lepí, všetko zostáva na tom papieri
stol je jedna velka a jedina podlozka, aj ked si kdekolvek sadam za pocitac podlozky lietaju ako prve, potom nasleduje zaklapanie noziciek klavesnice a nakoniec lieta bordel po stole, ktory zmetiem niekam do suflikov, alebo na zem a nezabudnem opapulovat prach, spinavu a mastnu mys a klavesnicu
ale keď som bola malá, tak som mala, si pamätám, nejaký ksicht takého nesympatického uja, ale to som mala klasickú mišku s tou guličkou vo vnútri, čo bolo treba aj čistiť...ach kde sú tie časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
tiež mám papier
-
podriadeny vedia
ale keď som hrávala csko, tak som musela mať
ale keď som bola malá, tak som mala, si pamätám, nejaký ksicht takého nesympatického uja, ale to som mala klasickú mišku s tou guličkou vo vnútri, čo bolo treba aj čistiť...ach kde sú tie časy
postel, letáky, perina, noha.......a ked som maximálne lenivý tak aj čelo
A4 papier, zosit, knihu,
teraz mam podlozku s takym peknym vtakom tukanom. Myslim si ze je to krajsie a pohodlnejsie..