do šlaka, do riti, kašlem na to ... to úplne bežne
potom odo mňa môže človek často počuť aj ,, možem sa na to vysrať ,, a občas nadávam aj tvrdšie vulgárne ale to len veľmi málo (to by ma muselo naozaj niečo veľmi vytočiť), v bežnom slovníku tie slová nemám
inak teraz lutujem ze som nedal aj moznosti "nadavam aj slusne aj neslusne" a este "nadavam anglicky lebo mi to jebe a myslim si ze som z júESéj" ako by Roman Dragula povedal kurwa robim mu reklamu a nemam s toho ani kokot
ja nadavam len pri hrach a soferovani (VYPNI TIE DIALKOVE DO PICE, TY KOKOT JEBNUTY!!) ...ludia tvrdia, ze cesta so mnou je vzdy zaujimavy zazitok...ale inak som kludny, nenadavajuci clovek...neviem co mam oznacit
Ked nadavam, chcem naplno vyjadrit pocity mojho rozhorcenia a nasratosti, ktore casto nedokáze vyjadrit ani samotná nadávka tak ich pouzijem rovno 5 za sebou a fakt si neviem predstavit pouzivat napr. do kelu ved to nieje nic prosto, cez tie slovicka sa neda vybit (dufam ze mam dobre i) hnev zo seba
teraz sa zamyslam a uvedomujem si ze v poslednej dobe nadavam tak jak nikdy, hihi
podla toho v akej som spoločnosti. keď som medzi ľuďmi, ktorí také slová nevyslovujú tak sa snažím správať jemnejšie, a používam tie veci typu "do kelu" a pod.
ale keď som medzi ľuďmi ktorí aj používajú vulgarizmy tak nemám žiadny problém povedať do piče, kurva atď.
(Čítaj s výrazným prízvukom na P) do péčka, do prdele, do prčíc .. kurňa, ja to serem .. alebo "drbať" používam vo všetkýchmmožných tvaroch - zdrbala som sa zo schodov, zdrbal ma (vynadal mi) atď ..
V poslednej dobe sa snažím spolužiačku odnauciť nadávať, lebo hreší V jednom kuse, tak som začala aj ja A prestanem keď aj ona lebo ona ma má príliš rada na to aby ma kazila
Ale poviem max. Na nejakú vec, že to je ko*otina, nepoužila by som takéto hrubé nadávky voči niekomu , lebo som mierumilovný človek a V hĺbke duše aj katolík, ktorý sa vo mne snáď po dovŕšení puberty prejaví
Ale len pred rovesníkmi nadávam. No a v poslednej dobe som čoraz nervóznejšia doma, tak aj tu mi ujde.
Ale nemám problém a všetci to o mne vedia, že majú čakať kokotov a piče aj v bežnej vete.
mam kamosa, ktory pouziva kkt, pca, kurva, jebat apod. v kazdej vete, aj ked hovori napr. o svojom malom synovi alebo inak o velmi uslachtilych veciach ale to je proste on, bez toho by to jednoducho nebol Milňo...
inak vacsina mojich kolegov nie su slovaci, takze prve, co preberame, su nadavky v rod. jazykoch a ouzivame ich hojne a moja polovicka mi hovori ,kokotko,
Záleží ako kedy a s kým som, ale stotožňujem sa s @26 a pred chlapcami/chlapmi nenadávam lebo sama mám z toho blbý pocit, aby si nemyslel že som dáka posledná chudera
vulgárne nadávam veľmi zriedka, aj to len keď ma nikto nepočuje
ale v poslednom čase často používam anglické fuck, lebo je to krátke, výstižné a široko aplikovateľné, ale predstavujem si to v hlave ako "fak", čiže to nie je oficiálna nadávka 8)
@34
nikdy som sa nenaučila nadávať inak a nikdy mi to nechýbalo
(potom sa občas stáva, že si to niektorí ľudia všimnú a pýtajú sa ma, či mi nevadí, že predo mnou nadávajú a musím vysvetľovať, že to mi je jedno)
a z @26 mi prišlo fyzicky zle, pred ľuďmi s takým názorom by som možno just začala nadávať aj horšie
@jurito asi celý ten prinncíp "si ženská, nemôžeš nadávať, ale ak si chlap, pokojne si nadávaj, koľko chceš"
ak už, tak nech nenadáva nikto, ale špecifikovať to na pohlavie je nechutné
ked uz musim zanadavat,pouzivam IBA tieto nadavky. jednoducho ani ked som pekelne vytocena by som nedokazala vyslovit nadavky typu pi*a,ko*ot....som slusne vychovana
ak som vytoceny, tak si tvrdsie zanadavam len v duchu. normalne pouzivam do riti, do zadku. ale kvoli americkej propagande, ktora mi vygumovala slovensku vocabulary casto pouzivam fuck
Rozprávam značne vulgárne väčšinou, najhoršie je, že na VŠ zjavne absolútne nikomu neprekáža, keď hulákam pred vysokopostavenými ľuďmi na pol budovy, že dopiče čo sa zase pojebalo na tom posratom spektrometri, a nemám už zábrany ani v škole.
Ale väčšinou v úlohe univerzálneho adjektíva fucking (čokoľvek) používam posratý a nie vyjebaný, snažím sa
A už som mala asi päť príspevkov na birdzi, v ktorých som ani trošku nenadávala.
Nadávam ako pohan.
Nadávam aj doma. Nadávam aj pred rodičmi. Rodičia nadávajú predo mnou.
Nadávam v práci.
Nadával som pred priateľkami. Priateľky nadávali so mnou.
Nadávky sú fajn. Som rád, ak žena vie poriadne nadávať, ak to stojí za to. Nadávky sú dobrý spôsob vyjadrenia určitých vecí a tiež vedia v správnom okamihu dobre obohatiť verbálny prejav.
Vadia mi pipiny, čo nechcú nadávať, lebo je to neslušné a potom používajú také infantilné rádobynadávky. Je to trápne. Keď sa, do piče, má čosi poriadne osoliť, tak si predsa, kurva, nebudem dávať servítky! Nie?
ja len škaredí používam
ale ked som bolamalá a rodičia pred nami nenadávali,tak najlpšie bolo ked tatino povedal,že do riti hadovi,do prkýnka
a špina sa sem počíta? ktým slušným?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
potom odo mňa môže človek často počuť aj ,, možem sa na to vysrať ,, a občas nadávam aj tvrdšie vulgárne ale to len veľmi málo (to by ma muselo naozaj niečo veľmi vytočiť), v bežnom slovníku tie slová nemám
teraz sa zamyslam a uvedomujem si ze v poslednej dobe nadavam tak jak nikdy, hihi
Kristova noho ukousaná.
do piva
ale keď som medzi ľuďmi ktorí aj používajú vulgarizmy tak nemám žiadny problém povedať do piče, kurva atď.
Dnes som si tak zchuti o 5rano dala nadavaci monolog a zobudila rodicovstvo.
s kratkou pauzou po predlozke
V poslednej dobe sa snažím spolužiačku odnauciť nadávať, lebo hreší V jednom kuse, tak som začala aj ja A prestanem keď aj ona lebo ona ma má príliš rada na to aby ma kazila
Ale poviem max. Na nejakú vec, že to je ko*otina, nepoužila by som takéto hrubé nadávky voči niekomu , lebo som mierumilovný človek a V hĺbke duše aj katolík, ktorý sa vo mne snáď po dovŕšení puberty prejaví
Ale nemám problém a všetci to o mne vedia, že majú čakať kokotov a piče aj v bežnej vete.
inak vacsina mojich kolegov nie su slovaci, takze prve, co preberame, su nadavky v rod. jazykoch a ouzivame ich hojne a moja polovicka mi hovori ,kokotko,
používam dokelu, dopekla, doriti je už pre mňa neslušný výraz dosť
ale často používam bože a ježiši, čo sa snažím odnaučiť lebo sa mi to nepáči
do riti
do kelu
do ríma
kurňajs
a čo ja viem
jak príde
chmulo
kokooos
pizda
pepik
ale v poslednom čase často používam anglické fuck, lebo je to krátke, výstižné a široko aplikovateľné, ale predstavujem si to v hlave ako "fak", čiže to nie je oficiálna nadávka 8)
nikdy som sa nenaučila nadávať inak a nikdy mi to nechýbalo
(potom sa občas stáva, že si to niektorí ľudia všimnú a pýtajú sa ma, či mi nevadí, že predo mnou nadávajú a musím vysvetľovať, že to mi je jedno)
a z @26 mi prišlo fyzicky zle, pred ľuďmi s takým názorom by som možno just začala nadávať aj horšie
To že by si nadávala ešte horšie Prezentuje teba,nikomu tým neublížis takže smelo do toho
ak už, tak nech nenadáva nikto, ale špecifikovať to na pohlavie je nechutné
Povedal som všeobecne známy názor Mužov nato keď ženy nadávajú. Nič viac.
ak by si si to nemyslel, tak to nešpecifikuješ vyslovene na ženské
(prekvapuje ma, že môj obsah žalúdka ešte stále zostal v žalúdku)
tak ale ja používam také bežné ako do čerta, do riti a podobne
Ja som ho dvakrát videl naživo!
Nabudúce vypýtam autogramy - aj pre teba!
Ale väčšinou v úlohe univerzálneho adjektíva fucking (čokoľvek) používam posratý a nie vyjebaný, snažím sa
A už som mala asi päť príspevkov na birdzi, v ktorých som ani trošku nenadávala.
Nadávam aj doma. Nadávam aj pred rodičmi. Rodičia nadávajú predo mnou.
Nadávam v práci.
Nadával som pred priateľkami. Priateľky nadávali so mnou.
Nadávky sú fajn. Som rád, ak žena vie poriadne nadávať, ak to stojí za to. Nadávky sú dobrý spôsob vyjadrenia určitých vecí a tiež vedia v správnom okamihu dobre obohatiť verbálny prejav.
Vadia mi pipiny, čo nechcú nadávať, lebo je to neslušné a potom používajú také infantilné rádobynadávky. Je to trápne. Keď sa, do piče, má čosi poriadne osoliť, tak si predsa, kurva, nebudem dávať servítky! Nie?
keď sa fakt mega naštvem hreším ako posledný kočiš, nahlas, všetky možné variácie len s použitím spojok a predložiek
inak sa snažím byť mierna no
podľa stupňa nasratosti, potrebe okoreniť verbálny prejav, podľa toho, kde a s kým som:
"do kelu" - do pce, do kkta, do kkt bum, do faka, shit, merde...
"mam v pazi" - mam na salame, mam na kkte, mam v pci, mam na haku alebo variácie ako v riti, v zadnici...
"ja to kaslem" - serem na to, prdím na to, jebem na to, fakam na to, móžem sa na to - ..... vyššie uvedené expresíva
a mám rád české nadávky
Id do piči
Ty kokot
Vyjebanec
Skurveny sukyn syn
Suka
Bi ce maria skarala
Bi ce jeblo
A to je asi všetko!!!
ale ked som bolamalá a rodičia pred nami nenadávali,tak najlpšie bolo ked tatino povedal,že do riti hadovi,do prkýnka
a špina sa sem počíta? ktým slušným?
a u nás v škole frčí "do pipiny"
ale keď nikto nepočúva tak nadávam aj neslušnejšie