@greyness no ale ved to mydlo splachnes pri sprchovani,ci? ja by som ho nenechala na sebe myslim take veci so specialnou aromou, nie take bezne, lebo som to nechcela centrovat priamo na parfemy/vonavky proste zena moze vonat aj vdaka laku na vlasy aj ked vonavku mat nebude a neznamena to, ze nevonia
@james144 no proste veci, co vonia a nezmyvaju sa hned po pouziti (ako mydlo)
@hopelight ja pouzivam detske mydlo lebo mam citlivu pokozku a ziadnu aromu nema.
a ine mydla tiez nevydrzia tak dlho ako vonavka podla mna + vacsina slovakov sa asi sprchuje vecer a vonavku si dava rano, cize to (zmyte) mydlo zo sprchy bude uz fakt zanedbatelne
@hoperpohroma mne vonia aj to detské jemnulinko,ale vonia..
tak hej.. ale napr. také garnier telové mlieko mi hovorili často,že cítiť..a nemá teda žiadnu prenikavú vôňu..
napr. ja neznášam voňavé antiperspiranty/deodoranty .. akože také veľmi silné... takže potom voniam len po voňavke a tom telovom mlieku aj,keď teraz používam nivea olej,ktorý nemá žiadnu vôňu
@greyness tak okej, nech si to potom zarataju hlasujuci ako vonavku ja s takymi skusenost nemam, ani moji spoluziaci, co vonaju, to nemaju z mydla, ale z parfemov
@hopelight ano, vlasy musia! mne aj od kondicioneru aj od laku ale to moje detske mydlo naozaj nema ziadnu aromu
sprej používam asi každý deň, ale voňavky až tak často nie, lebo som alergická a mnohé voňavky mi veľmi prekážajú...ale v zime a na jeseň používam častejšie
-ale to bude tým, že voňavky nenávidím, iba niektoré také tie jemnejšie ale tých je veľmi málo, väčšinou mi z toho príde zle ak sú navyše ešte aj sladké (blee)
ani nie preto, zeby som chcela vonat, ale ja si chcem zacuchat milujem vonavky a stale si kupim novu, hoci vzdy sa mi velmi pacia, naco dvakrat to iste...
voňavka každý deň (teda nie v tie keď som doma,keď idem von),sprcháč každý deň (ale toho vôňu nikdy necítim),telové mlieko každý deň,zlatý sprej na nohy (ale ten len v lete) väčšinou každý deň a deodorant tiež každý deň
záleží s kým chodím von/idem von a tak. či sa tomu človeku páčia voňavky alebo nie. ale vždy si dávam antiperspirant/deodorant a vždy po oholení aj balzam po holení.
Ty si asi nečítala to fórum, že koľko krát sa človek sprchuje do týždňa. A veľa ľudí písalo, že sa sprchujú každý druhý alebo až tretí deň a rozčulovali sa nad tým, že každý deň sa sprchovať je blbosť. Od vtedy si nerobím už žiadne ilúzie.
ked idem von /hoci len smeti vysypat/, vzdy si dam pod pazuchy tu gulickovu vec a na seba vonavku.. a samozreje vodu po holeni, aj ked sa holim len elektrickym strojcekom a teda nemam podrazdenu pokozku...
Samozrejme. Mám rada, keď ľudia pekne voňajú. Je fajn pričuchnúť si k chlapovi a usmiať sa, pretože pekne voní. A je fajn objať dievča a pri zaborení tváre do jej vlasov sa spokojne nadýchnuť, lebo... pekne voní.
Je skrátka fajn moderovať občas svoju osobnú vôňu...
Na druhej strane by som ale asi nikdy nepoužívala pánske voňavky na seba. Páčia sa mi. Ale na chlapoch. Ženy majú tisícky krajších vôní, ktoré sa im hodia viac. (Seriózne, v parfumériách sa cítim ako v obchode s cukríkmi. Všetko proste voní pekne )
"Som žena, používam len antiperspirant/deodorant " - tam je slovko LEN, ja osobne antiperspirant/deodorant beriem ako uplne najelementarnejsiu samozrejmost, preto je 3. moznost pre zeny, co si davaju len to, ale ziadnu vonavku. ak si davas AJ vonavku a kazdy den, tak 1
ja som zaťažená na voňavky, svoje, ktorých zbierku stále zveľaďujem, ale ešte viac chlapské...keď chlap pre mňa dokonale vonia, tak má fakt o veľa plusových bodov viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inspiracia: status @bebekex
@james144 no proste veci, co vonia a nezmyvaju sa hned po pouziti (ako mydlo)
Chlapci majú radi môj čerešňový parfém
a ine mydla tiez nevydrzia tak dlho ako vonavka podla mna + vacsina slovakov sa asi sprchuje vecer a vonavku si dava rano, cize to (zmyte) mydlo zo sprchy bude uz fakt zanedbatelne
tak hej.. ale napr. také garnier telové mlieko mi hovorili často,že cítiť..a nemá teda žiadnu prenikavú vôňu..
napr. ja neznášam voňavé antiperspiranty/deodoranty .. akože také veľmi silné... takže potom voniam len po voňavke a tom telovom mlieku aj,keď teraz používam nivea olej,ktorý nemá žiadnu vôňu
Aaaale, čo musí bezpodmienečne voňať, sú vlasy
@hopelight ano, vlasy musia! mne aj od kondicioneru aj od laku ale to moje detske mydlo naozaj nema ziadnu aromu
-ale to bude tým, že voňavky nenávidím, iba niektoré také tie jemnejšie ale tých je veľmi málo, väčšinou mi z toho príde zle ak sú navyše ešte aj sladké (blee)
Ty si asi nečítala to fórum, že koľko krát sa človek sprchuje do týždňa. A veľa ľudí písalo, že sa sprchujú každý druhý alebo až tretí deň a rozčulovali sa nad tým, že každý deň sa sprchovať je blbosť. Od vtedy si nerobím už žiadne ilúzie.
A "antiperDspiranty" používam len spolužiakove po telesnej v škole
Ale tiež si úplne pamätám, akú voňavku mal frajer prvýkrát, keď sme sa stretli, a dodnes sa mi páči najviac.
Je skrátka fajn moderovať občas svoju osobnú vôňu...
Na druhej strane by som ale asi nikdy nepoužívala pánske voňavky na seba. Páčia sa mi. Ale na chlapoch. Ženy majú tisícky krajších vôní, ktoré sa im hodia viac. (Seriózne, v parfumériách sa cítim ako v obchode s cukríkmi. Všetko proste voní pekne )
"Som žena, používam len antiperspirant/deodorant " - tam je slovko LEN, ja osobne antiperspirant/deodorant beriem ako uplne najelementarnejsiu samozrejmost, preto je 3. moznost pre zeny, co si davaju len to, ale ziadnu vonavku. ak si davas AJ vonavku a kazdy den, tak 1