@acvd43xa7w jasne, pichneš si prvu marišku a už ti neni pomoci opuchne mozog v nom sa spravi čierna diera ktorá pohltí všetku hmotu na zemi a ešte aj mimozenšťania ti čitaju myšlienky, najhoršie je že začne človek vraždiť len tak pre zabavu a potom si aj davať razitka od lekarky len preto aby ostal doma že sa chce zhuliť, no a to nehovorim o tom že zje celu chladničku a mama zufala
Podľa mňa je to dokonca zdravšie než obyčajný tabak alebo chľast... aj keď som to už od leta nefajčila... (pričom som rada) tak.. si myslím že je to v pohode.. a po ďalšie .. ohľadom odpovede "Samozrejme! Veľmi dobre predsa viem akú ťažkú závislosť spôsobuje.... bla, bla, bla..." Káva má asi 2 veci spoločné s tými ost. sračkami, a to len to že je to droga... a je nelegálna...
@vive O.o možno si tiež trošku mimo a nechápeš slovám ako irónia, sarkazmus, recesia atď pretože tretia možnosť žiadny iný význam nemala a povedz mi ktorý kokot si to nevšimne ak má IQ aspoň 90?
s takými stavmi blaženosti aké vyvoláva marihuana sa proste spája možnosť upnúť sa na tieto stavy. ale nejaké reálne riziko ohrozenia života či zdravia spôsobené samotnou trávou je mizivé oproti napríklad legálnemu alkoholu. napriek tomu a vďaka zákonodarcom marihuana žiaľ je v jednom vreci so všetkými ostatnými drogami okrem alkoholu. avšak je nebezpečná len preto, lebo je zakázaná a nie naopak.
Marihuana je nebezpečná len pre ľudí ktorý majú labilnejšiu psychiku. Vyvoláva schizofréniu a rôzne psychózy. .. Lenže nikto nevie či v sebe má sklony k tejto chorobe, preto je nebezpečná.
veď gan píše max. 2 hoďky, z toho cca 45 minút sú dojazdy pri ktorých je človek zadumaný takže sa už moc nenasmeje, najsilnejšie čo som fajčil mi jebalo 4 ale pochybujem že niečo také dokáže hcikto zohnať každý deň...
medzi najlepsie veci na tomto svete radim, ked krasne zhulakany idem do bagetarne, kupim si kebab v tortile, zapijem nejakou mineralkou, zapalim si cigaretku a je mi dobre 8)
@20 tak asi si potom este nemala cest spoznat tych vymletych hulicov, ktori nevedia poriadnu vetu povedat, lebo im to uplne vymlelo mozog... alebo tych, ktori nepreziju den v skole/praci bez toho aby si pred tym dali bongo...
Hnusi sa mi to, teda to co to robi s ludmi, ked to beru dlhsie, a vela...
Tož.....ono to nieje návykové, nieje to nejak nebezpečé,(ak vám neprepne že ste draka neskáčate z kopcov, ako jeden môj kamoš) ale človek býva z toho pekne vypatlaný(vieme otom svoje, všakže ? ) v záasae však nemám proti absolútne nič , kľudne by som povolil dekriminalizáciu. Prohibícia nič nerieši a oikrem toho by dekriminalizácia značne dala dealerom a mafii po papuli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
v nadpise má byť "marihuan"
sry za preklep.
áno dám si facku.
v nadpise má byť "marihuanu"
sry za preklep.
áno dám si facku.
začínam mať mega nervy.Nechce niekto prísť a trošku mi polámať prsty?
Možno potom budem robiť menej preklepov
@plutvonozceakrivozubky vieš ty vôbec o čom je reč? DDD
inak dobrý koment
oveľa viac potrebujem k životu obyčajnú kávu, kľudne môžem prestať huliť zo dňa na deň a nijak by mi to nechýbalo
Takže ľudia sa chodia liečiť zo závislosti na tráve?
spravil si mi deň
takú kokotinu som nepočul už mega mega mega dlho
Tá posledná možnosť ma zabila btw
s ineligenciou na birdzi to ide dolu vodou, no offence
..ale k téme...nahulenej sa mi nikdy nestalo nič nebezpečné.
odkedy je káva nelegálna ?
veď gan píše max. 2 hoďky, z toho cca 45 minút sú dojazdy pri ktorých je človek zadumaný takže sa už moc nenasmeje, najsilnejšie čo som fajčil mi jebalo 4 ale pochybujem že niečo také dokáže hcikto zohnať každý deň...
aa.. čo je zlé na tom že sa niekto zasmeje? O.o
YOU ROCK !
Hnusi sa mi to, teda to co to robi s ludmi, ked to beru dlhsie, a vela...
chceš povedať že je legálna tu na slovensku ? .. ako okej no... asi myslíš riadnu kávu... ja narážam na zelené