neviem, odkiaľ mám vedieť, či sa páčim môjmu okoliu (alebo je toto vlastne to isté, ako "nie"?), ale je dosť dní, kedy sa hanbím aj nastúpiť do autobusu všetkým na oči.
páčim sa sama sebe, okolie ma nezaujíma a je aj 1000x lepšie páčiť sa sám sebe ako okoliu (zoberme do uvahy napr. krásky s nulovým sebavedomím čo sa pomaly nenávidia... )
a keď sa človek páči sebe, tak sa páči aj ostatným
@cjubou mne sa stáva vo večerných hodinách, že sa ma boja staršie ženy, ak trebars ideme po chodníku len sami dvaja, alebo včera ako som nastupoval do prázdnej električky spolu s jednou pani, ktorá keď sa na mňa pozrela, tak ihneď si to rozmyslela a prešla do druhej časti, kde už boli nejakí ľuďia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
sama sebe sa nepáčim, len sú dni, kedy si poviem, že no, nie je to až také hrozné ako zvyčajne
a keď sa človek páči sebe, tak sa páči aj ostatným
rozmysli si čo odpíšeš, lebo podla odpovede sa rozhodnem že ti dám diplom z internetovej psychologie a prvotneho nazoru
ďakujem, len sakra, teraz vyzerám ako by som si pýtala reakcie takéhoto typu, nejak som to nedomyslela s tým komentom
Mám pocit, že okolie ma vníma tiež tak nejako. Dúfam.
a @ladyfox to co si ty oznacila?
sa im ani nečudujem, v najlepšom prípade si myslia že si bezďák
ale nič vzlom
A duševne som celkom zaujímavo rozpoložená.
Začínam sa vyrovnávať s tým, aká som.