vôbec nie , a ešte ak je to raz za čas, napríklad tak 3 krát do týždna tak to je uplne bežné a nevidím na tom nič zvláštne, kto to tak nerobí tak asi nie je ok.
nie, ak si tu dotycnu nemiloval, tak to nie je nevera...a takisto ak mas kazdodenne ulety s niekym, ku komu nic necitis, tak to nie je nevera...to sa proste stalo ani nevies ako, a ty za to nemozes....
@bombastick ak mas frajerku tak to proste nevera je, lebo si jebal s niekym inym, si dement alebo co? O______o aj bozkavanie sa je uz nevera, je to len o tom ako je tvoj partner tolerantny
@bombastick -.- ... tak pre tých doľava takto: .. tvoja partnerka môže jebať s hockým a tebe to nebude vadiť? ...nehovoriac o tom že tu sa potom stráca pojem vzťah... a porovnávať to s konzervatívnosťou.. ja mám ozaj pocit že tebe niečo vážne uškodilo
Milujem všetkých moralistov,ktorí všetko odsudzujú a pritom slintajú vždy keď okolo nich prejde nejaká štetka,ktorá ani nemusí byť krajšia ako tá ich a už si predstavujú aké by to s ňou bolo. Muž predsa nie je od prírody monogamný a mnohé kultúry to aj dokazujú,za to sa môžme poďakovať kresťanskej viere a pod.A čo sa týka témy, samozrejme že v našich končinách sa to považuje za neveru.
@ubosko ved slintanie este nie je nevera....nikto ti nezakaze sa obzerat po inych zenach, aj ked si zadany "Muž predsa nie je od prírody monogamný "...suhlasim, ale ani zeny nie su od prirody monogamne, ale kazdy ma svoju vlastnu "uroven monogamnosti", a ked niekto nedokaze vydrzat vo vztahu ani tyzden, nech ani nejde do vztahu a uziva si nahodny sex trebars aj kazdy den, a nie je to nevera, lebo je nezadany/a...problem solved! ...a pozri sa u ake kultury toleruju neveru, lebo to nie je zalezitost iba krestanstva........
ak ma ľúbi, načo potrebuje prežiť nejaké dobrodružstvo s niekým iným?
toto nikdy nepochopím, a keby sa to stalo ani neodpustím..
veď toto je celé na hlavu, že nie sú v tom city blabla pičoviny proste, keď niekoho miluješ tak celého aký je a nemáš potrebu predsa ani riešiť niekoho iného, čo by si z toho mal? Osobne by som z toho asi ani to telesné potešenie, či čo, nedokázala mať..
@sheily pretože lubiť znamená druhého rešpektovať, dávať mu slobodu aj odpúšťať. ale láska, aj nevera sú vlastne relatívne pojmy, takže 100 ludí, 100 názorov..
@robitusin to je mozno pravda, lenze ako sa ja poznam, v takomto vztahu by som potom uz len obvinovala sama seba, tryznila sa a trapila sa otazkami co mi chyba, ked utekal za inou a podobne, takze to by uz potom tak ci tak nemalo zmysel ci odpustim, ci nie..
ok ok 100 ludi, 100 chuti, ale tak toto je strašne pripečený názor, a fakt nech nad tým rozmýšlam ako chcem, tak to je čím dalej tým debilnejšie....sory ale..frázičky ako " treba slobodu", " ved je to bez lasky a citu" , "je to len na jednu noc, raz za čas" si strč ved vieš kam...asi si ešte nikoho neľúbil,že?
si srandu robíš ? že ulet,ktorý sa opakuje pravidelne ? to je potom aký úlet ?a že ...nevera vieš či " nieeeeeeeeeeeeeeeeee ,to nie je nevera " to je v pohode všetko..len tak dalej ..
Je to nevera! Ale ak sa to stane raz, a je to len o jednorázovom sexe s nejakou nevýznamnou flandrou, tak dajme tomu, ale určite by som partnerovi nepovedala NEVADÍ aj nabudúce.
Ja som za ulet... Bol som na studijnom pobyte v zahranici pol roka, s priatelkou sme predtym boli spolu zhruba rovnako dlho. Ale raz sa mi v cudzine smyklo... Raz darmo, mladi krasni ludia, alkohol, ziadne obmedzenia nesputana zabava, zijeme len raz. Citil som sa potom dlho fakt mizerne, vytrestal som sa psychicky teda dost. Priatelke som o tom doteraz nepovedal (a ani sa nechystam), ale preniesol som sa cez to a vztah nam funguje uplne perfektne, bez dalsich uletov. Naco trestat aj ju? Ja som si svoje zlizol a ze to boli nejake stavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
neverím!
vzťah a one night stand sú veci, ktoré sa absolútne vylučujú.
a keď niekto nazerá na vec jednostranne. však aj nevera môže byť niečím pozitívnym.
toto kde vymyslate ?
Daj si facku a spamätaj sa! A ked sa nespamätáš,tak sa rovno zastrel.
Nikdy v živote by som nič také neurobila..
Vzťah a sex na jednu noc sú dve rozdielne veci a nejdú dokopy..
toto nikdy nepochopím, a keby sa to stalo ani neodpustím..
veď toto je celé na hlavu, že nie sú v tom city blabla pičoviny proste, keď niekoho miluješ tak celého aký je a nemáš potrebu predsa ani riešiť niekoho iného, čo by si z toho mal? Osobne by som z toho asi ani to telesné potešenie, či čo, nedokázala mať..
oh my god
ak sa často hádajú, možno im to príjde vhod
ok ok 100 ludi, 100 chuti, ale tak toto je strašne pripečený názor, a fakt nech nad tým rozmýšlam ako chcem, tak to je čím dalej tým debilnejšie....sory ale..frázičky ako " treba slobodu", " ved je to bez lasky a citu" , "je to len na jednu noc, raz za čas" si strč ved vieš kam...asi si ešte nikoho neľúbil,že?
Btw, keby ma môj priateľ podvedie, rozkopla by som mu držku asi