Považujem za nenormálne, keď deti vo veku 12-18 rokov sa chodia fotiť v čiernych sukniach, čiernych korzetoch, s čiernymi sieťovanými rukavicami, čiernymi bagandžami, čiernymi obojkami s ostňami, s načierno veľmi vymachlenými očami a papuľami, na čierno zafarbenými vlasmi, ako sedia na cudzích hroboch a nešťastne pozerajú do neba, prípadne sa na ten hrob rovno rozvalia, akoby si podrezali žily a potom to kydnú do albumov, najlepšie na pokec a pod. a myslia si, že sú temné a že je to neskutočne fascinujúce, keď sú také „temné“.
nie je to divné, prečo by malo,,,uz odjakživa ludí takéto veci pritahovali, je to normalne ak človek sa chce "vziť" do niečoho tajomného........môzes byť kludný, je to normalne, a tí čo si myslia ze nieje, a neverite mi opýtajte sa kvalifikovaného psychologa, povie vam to čo ja...
@Sahara Som rada, že niekto sformuloval moju myšlienku za mňa
Mne sa to divné nezdá, ja som si tiež niekedy vybehla na cintorín a len tak sa motala medzi náhrobkami, čítala mená, rok narodenia, rok úmrtia a necítila som sa byť iná ako ostatní.
vôbec nepovažujem za čudné keď niekoho priťahujú cinotrííny a tak lebo ja som jednou s tých ľudí. A to ako pisala Krutafunebracka to my pride celkom normalne ale zase by sa to nemalo prehanat.
asi som z tych ludi, nakolko sa rada prechadzam po cintorinoch, pritahuje ma temnota, milujem aj gotiku,okultizmus a cela tato tema je mi dost blizka..takze sa mi to nezda divne ale uplne normalne...kazdeho fascinuje nieco ine
Aale tak.. preco nie? Kazdy mame nejake nezvycajne.. uchylky. A NAHODOU cintoriny mam rada tiez, tam je taky klud a ticho a vacsinou su pekne upravene a obsahuju fajn zahradnu architekturu 8)
no ja si myslím, že som nenormálna.. keď ma priťahuje park, v ktorom kedysi pochovávali ľudí... alebo kaplnka, kde pochovávali ľudí, ktorí zomreli na mor.. ale klasický cintorín?... nie nie.. tam ja ak môžem tak nechodím. .. zlé skúsenosti...
Samozrejme,že je to normálne. Mňa cintoríny priťahujú už len z toho dôvodu,že je tam úžasný kľud,žiaden hluk,davy ľudí,pokoj a priestor pre rozmýšľanie. A necítim sa pri tom nejak "temno". Nechápem, prečo to tu stále skloňujete.
Mne sa paci ked je cintorin zaplneny svieckami, kahancami, kvetmi a tak. Vtedy je fajn sa prejst po cintorine, napr. aj na vecer. Ked som bol maly spunt tak sa mi tie svetielka pacili. Ale to je asi tak vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ci je to normalne alebo nenormalne.... necitim sa byt kvalifikovany to sudit...
podľa mňa je to divné... Ale čo už.aj takí musia byť :/
Mne sa to divné nezdá, ja som si tiež niekedy vybehla na cintorín a len tak sa motala medzi náhrobkami, čítala mená, rok narodenia, rok úmrtia a necítila som sa byť iná ako ostatní.
@5 niekto pozera manikov nahanajucich sa za loptou, je to normalne?
také veci ma kazdý v sebe zakodované, len nie u každého sa rozvinú pretože sme každý iní, a kazdého baví niečo iné
Cintoríny sa mi z architektonického hľadiska páčia (navyše na našom sú fascinujúce mačky) a vonkoncom ma nezaujíma, nakoľko "normálne" to je.