Matematika skutocne nie je predmet, ktory sa bifluje. Vyzaduje si logiku a matematicku inteligenciu. Principy sa sice naucit daju, ale tie naozaj zlozite priklady zvladaju len nadani ludia !
Urcite by som take dievca neodpisoval, bolo by to len jej plus
tak akoze.... to na mne sa dost na matike smeju... ked mam ist pocitat priklad ku tabuli tak namiesto 10 riadkov co oni pisu v zositoch spravim ja tri.. .. sa smeju ze pocitam uplne inak... no ale co... mna to celkom bavi
A preco by sme mali? Ako uz povedali predo mnou, matika sa nabiflit neda... ta ti bud ide alebo nejde. Isteze, zaklady a urcite pravidla sa naucit musis ale potom to uz je len o "matematickom mysleni" a to clovek bud ma alebo nema...
ty kkss.. nemyslim ze bifle.. matika sa podla mna velmi naucit neda.. clovek sa s tym musi narodit .. preto sa sklanam pred vsetkymi ktorym matika vazne ide..
vzdávam hold všetkým babam čo rozumeju matike... ja som z nej totalne vyhrabana =D z iných predmetov aj jednotky s hviezdičkou, a matika je vždy niekde na rozhrani medzi trojkou a štvorkou =D... Matike mrkvu!=D=D
no ja som na tom podobne ako rulegirl,a to plati aj na fyziku a chemiu: disappointed:ale kebyze som chlap tak by mi matematicky nadane holky velmi imponovali
na matike nič nie je zlé. ale ked niekomu ide slovina dobre ta potom bifla neni?? na tomto sa netreba pozastavovať bo na matike im to páli ta už su potom bifle?? nie sú bifle len sú viac inteligentné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale podľa mňa na matiku treba mať skôr nadanie, lebo tá sa veľmi nabifliť nedá, takže isto by nemali
Matematika skutocne nie je predmet, ktory sa bifluje. Vyzaduje si logiku a matematicku inteligenciu. Principy sa sice naucit daju, ale tie naozaj zlozite priklady zvladaju len nadani ludia !
Urcite by som take dievca neodpisoval, bolo by to len jej plus
a poznam wela chalanov ktory matiku zboznuju...sice ich nechapem ale hh
A k tomu či ich považujú alebo nie sa neviem vyjadriť keďže dievčatá v triede nemáme.
Človek sa potom aj bojí priznať že tam študuje