Zatiaľ sa mi stalo len raz v živote že mi praskli nervy a správal som sa ako nepríčetný, vtedy sa ma báli všetci (aspoň tak to hovorili), ale inak pochybujem že by sa mňa niekto bál
áno pár ludí ze mojho optimizmu, šialených nápadov....a ked idem dakedy po ulidci a vidím tie pohlady takých dievčatiek do 13 rokov ....to hovorí za všetky slová...ale zasa ked chytím amok alebo som ožratá...sícd to už ani nebýva ale zrejme sima pamatajú na temné časy xD
Brat mi povedal, že väčšina jeho spolužiakov sa ma ani nie že bojí, skôr sa mi vyhýba, lebo vraj sa po nich divne pozerám. A akurát včera v krčme sa kamaráti zhodli na tom, že keď hranica môjho sarkazmu prekročí hranicu agresivity, majú strach mi niečo povedať, lebo nevedia ako zareagujem
počúvam to celkom často. napríklad sa ma boja preto, lebo si myslia, že im poviem niečo typicky ironické pre mňa a oni nebudú vedieť, ako si to vysvetliť. alebo že ich hneď odsúdim, lebo nedosahujú moju intelidžens hej, posledné dva razy, čo som to počula, tak jedno bolo od spolužiaka po dlhej filozofickej noci, keď mi povedal, že sa bojí môjho intelektu a druhý raz zasa vo Vrbovom, keď mi chalani po troch dňoch neustáleho pitia povedali, že sa ma boja, lebo s nimi držím tempo a narozdiel od nich som ešte nezvracala
áno. neviem či priam dotyčný, alebo mi to len oznámil niekto iný (že sa ma ten dotyčný bojí), ale áno. hlavne v období keď sme s kamošom vyrábali trhaviny...
keby len raz. Hovoria mi to najma ked občas nahodím pohlad šialenej čarodejnice (vypúlené oči a úsmev) alebo ked urobím/ plánujem urobiť dačo pojašené alebo nebezpečné. Hmm aj frajer mi raz povedal ze sa ma boji, ale uz neviem preco
Ja rada štípem, mlátim, kopem a inak mrzačím ľudí..každý, kto o tom vie, a baví sa so mnou, stojí minimálne v polmetrovej vzdialenosti a rukami si kryje brucho pred mojou vždy pripravenou päsťou
A mnohí mi povedali, že nevedia, kedy hovorím vážne a kedy si z nich uťahujem..
sojim sposobom ano...zewraj tym ako sa na tu osobu pozeram (ze ju vrazdim pohladom) pritom ja som sa pozerala uplne normalne proste som sa tomu len zasmiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A mnohí mi povedali, že nevedia, kedy hovorím vážne a kedy si z nich uťahujem..
ale inak nie kedže som od každého taký malý skřet
...chápem ich...