Strasne sa mi paci jeden chalan noo ale kamarati mi nakecali ze je taky debil a dalsie veci ale on mi povedal ze to neni pravda tak mi poradte co ma robit...
hej....ja sa prikláňam k prvým dvom názorom..nie je dôležité, čo o ňom hovoria iní, ale to ako ho poznáš ty sama.....ak ho nepoznáš, je najlepší čas spoznať ho a dozvedieť sa z vlastnej skúsenosti či to pravda je, alebo nie....
ja som to zažila tiež a chlapec o ktorom mi také niečo povedali je úplne iný... myslím, že ak ti to niekto povedal, tak buď závidí, alebo fakt nemá čo povedať, pretože ho určite nepoznajú dostatočne na to, aby ho mohli od teba odhovárať...
a ak je to predsa len pravda a ty sa sklameš, tak mi ver, že neskôr budeš tomu rada... pretože sa z toho niečo naučíš. aj to vravím z vlastnej skúsenosti.
No ľudia jej možno nepovedia, čo presne má urobiť, ale keď vidím čo to za srandu napísala, tak mi je jasné, že sa tu môže naučiť aspoň ako v takýchto situáciách premýšľať a jednať ...
podla man ho prve spoznaaaj....mozno len kamosi neie s ty prvavy kamosi a nechcu ti to prat aj mne sa to stalo ze mi o mojom nakecali ze je neviem co vsetko ta osm s nim nic echcela mat ale potom sme spolu boli kazdy den a zistila som ze opak je pravdou takze sa tez naklanam k tomu ze *spozaj ho*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Čo ak sa pretvaruje, neukáže svoju pravú tvár a tí jej kamaráti dobre vedia čo je zač?
najprv ho spoznaj
kamarati nech si hovoria čo chcu
ved máš vlastnu hlavu
Napríklad koľkí ľudia ti to povedali, ču sú oni zač, sú dôveryhodní?, čo konkrétne hovorili?, ako presne on povedal, že to nie je pravda?
Ale prosím ťa ...
Toto porovnávať je trošku ehm, trhlé ...
Možno majú kamoši pravdu a chcú jej dobre, treba si vypočuť argumenty oboch strán a po zrelej úvahe dospieť k nejakému výsledku
a ak je to predsa len pravda a ty sa sklameš, tak mi ver, že neskôr budeš tomu rada... pretože sa z toho niečo naučíš. aj to vravím z vlastnej skúsenosti.
No ľudia jej možno nepovedia, čo presne má urobiť, ale keď vidím čo to za srandu napísala, tak mi je jasné, že sa tu môže naučiť aspoň ako v takýchto situáciách premýšľať a jednať ...
A ako na to má prísť sama keď evidentne ehm ehm ehm ... To bude pre ňu príliš zdĺhavé a obtiažne?
Hej, spozná v ňom tú dobrú stránku, zamiluje sa doňho a potom ju tá zlá stránka začne biť, to bude výhra