preco fajcim cigarety ? lebo je to droga najprv ti to zachuti a potom pohlti preco som s tym vobec zacal ? rovnako ako kazdy ... partia a rovnako je to aj z hulenim a chlastanim az na jeden rozdiel...je pri tom velka haluz
Cigarety som fajcila lebo som to chcela vyskusat,okrem toho kedze to udajne odburavalo stres a ja som mala problemy,zacala som s tym..No nefajcim dlho,nanajvys pol roka a preto si myslim,ze prestanem jednoducho a cigaretu som dlho ani nemala uz.Alkohol pijem prilezitostne,pretoze zazijem srandu,zabudnem na nektore problemy alebo dostanem zo seba vsetko co ma vnutri tazi.Proste je to sranda..A hulet som nehulila pekneho pol roka a ked som to robila preco??pretoze to je naozaj zabava´..Vsetko treba s mierou...Viem ze zabavit sa da aj inak ale niektore zazitky co mam by som normalna asi nemala...Je to velmi diskutabilne..
Jaaj, no tak to su pitchoviny, ze odburava stres, heh. Vy vsetkemu naletite. Toto ja nepochopim, kto vam co natlaci do gebule, vsetko prijmete. Keby som povedal, zerte zeminu, nebudete mat celulitidu, budete ju zrat. Vy fakt mozog nevyuzivate.
Ked sa tu niekto bude chciet ohradit tym, ze unho ten stres odbura, je to len psychika = lebo veri tomu, ze odbura..
Dalsia mozgoidna vec - nestaci vam kuknut sa okolo seba a vidiet, co to s ludmi robi? To treba skusat? Nedojde vam napr., ze ked vidite niekoho poriadne ozrateho, ze mu je zle, ze dopadnete rovnako, ked sa ozerete?
Nie nadarmo sa hovori, ze len blbec sa uci na vlastnych chybach, rozumny clovek na cudzich.
hm. ked vravis ze mozgoidne veci tak najprv aj ty pouzi rozum a zamysli sa.
Fajcenie NAOZAJ odbura stres, resp. ukludni cloveka LEBO: dychas PRAVIDELNE a to ta ukludni.
Tak ked nabuduce budes urazat druhych ludi ze su debili ze si nechaju do hlavy natlacit plno kktin tak sa nabuduce zamysli a aj ty pouzi hlavu. Lebo ten dovod co som povedal NAOZAJ je pravda. Lebo dobre vies ze ked pravidelne dychas ked si nervozny tak sa ukludnis.
Ohladom alkoholu: "Nedojde vam napr., ze ked vidite niekoho poriadne ozrateho, ze mu je zle, ze dopadnete rovnako, ked sa ozerete?" -> po 1. viem ze ked sa uuuplne ozerem a dopadnem tak isto. po 2. nie vzdy sa ide uuuplne na ozrato, proste sa pije iba tak na urobenie nalady, na uvolnenie ...
"Nie nadarmo sa hovori, ze len blbec sa uci na vlastnych chybach, rozumny clovek na cudzich." a plz vysvetli mi zmysel tohto ohladom ozratia ... lebo fakt som nepochopil kde vidis tu "chybu"
Dychat PRAVIDELNE mozes aj do sacku, na to cigi nepotrebujes. A prave preto sa dycha do sacku, aby si vdychoval nejaky oxid uhlicity, pretoze pri strese sa ti aktivizuje telo a okyslici ti ho viac, ako je treba. Preto treba zrovnat hladinu O2 a CO2.
Keby to bolo dobre na stres, lekari by to odporucali, ale kedze ani ty nerozmyslas, tak nevies, ze to neodporucaju..
Ja nefajčím, nepijem, ani nehulim. Bracho fajci, lebo ked bol mlady odkukal to od tata, a teraz nema pevnu volu aby prestal. A o piti no tak je rozdiel ak clovek pravidelne kazdy den chlasta alebo si raz za cas vypije ale nie moc. neda sa to brat vseobecne. aj jedna cigerate a balicek je rozdiel... je to dost komplikovane a individuálne...
ja fajcim, pijem a uz nehulim. a okrem toho nemyslim ze je dobry napad tebe akurat vysvetlovat preco fajcime, pijeme resp hulime lebo kedze ako to vidno z vyssie uvedenych dodatkov tvojich k diskusii si uplne proti tomu, nemaa absolutne ziaden vyznam nieco ti vysvetlovat lebo to neprijmes nijako, proste to aj tak zamietnes ze je to pichovina tak naco sa vobec pytas ked dopredu vies ze odsudis kazdy nazor? s pozdravom fajciarka alkoholicka D
no ja tiez nemusim cigy atd....hnusi sa mi to...a Typek spomenul, ez zacal koli partii..aj ja som istym clenom partie kde sa fajci a pije a niekedy huly...ale ja to proste nerobim,..myslim si, ze zalezi na tom, ci to clovek chce alebo nie...akoze vplyva nanho aj okolie a vybera si predsa sam
ja fajcim pijem a hulim. a v celku rad. sam si stanovujem kedy na co mam chut a v akom mnozstve a nemusim sa nikomu spovedat preco konam a ako konam..nikomu do toho taktiez nekecam a rovnako zmyslajucich ludi vyhladavam
Ganja-s ludmi naladenymi na pohodovy vecer...vodne,fajka,filmy,vela jedla,a vela pitia...navarime uplne kriedovo bielu porciu,vdychnes do pluc,4 sekundy stacia aby thc bolo telom absorbovane...ulava,sadnes si ani nie par minut a smejes sa na filme ktory sa ti odvija v mozgu,rozpravas o com chces,ostatni na teba nadvazuju,nedava to zmysel ale je sranda,filozofujes,namotas sa na hudbu,na ticho na hlasy,mas sucho v ustach,bezis sa napit,voda chuti dobre,ako nakoniec vsetko,potom zrazu neuveritelna chut na jedlo,sustredis sa na to aby si mal v blizkosti co najviac jedla,vsetko chuti super ...a takto to plynie v zachavtoch smiechu,s roznymi vecami a pri vyssich davkac aj s miernyi halucianacimi,co neexistovalo pred chvilkou zrazu je tu a celkom zive...no jednym slovom skvele...zalezi samozrejme od druhu a mnozstva ganje,ale to uz je na kazdom ci chce dat len speka pre naladu alebo vodne pre dlhsi vecer ktory slubuje rozne dobrodruzstva...aaa treba ratat s unavou na konci a mat prichystanu postel ktora sa neskor urcite zide...
ENJOY,we live just once,and there is so much to explore,Go ahead
Takze si uvedom hlavne jednu vec, pokial si nefajcil, teda nebol zavysli na cigaretach ( co znamena ze si alebo si bol pravidelny fajciar ) tak to nikdy ale nikdy nepochopis. Mohol by tu ktebe prist ktokolvek aj tak by ta nepresvedcil, takze to nemas co riesit. Ak by si bol, alebo teraz si zavysli na cigaretach, tak by si sa tak hlupo nevypitoval. Kazdy fajciar ty povie ze ak si da cigaretu v strese tak sa ukludni ( a dost pochybujem ze si to vsetci do jedneho vsugerovali ), a ak budes mat ty stres tak vybehni von, jeb.i si ten saklik a kludne si dychaj co chces. Ako si hovoril, fajciari si vzdy najdu dovod preco fajcit. Ja ho hladat nemusim, ja fajcim lebo chcem. Tvoje zivotne priority sa nemusia stotoznovat s mojimi alebo s prioritami nejakeho fajciara. Ja si zapalim kedy chcem, kolko chcem, ked mam chut a je s kym tak si vypijem, idem na disko, idem sa zabavat. Ja sa nepotrebujem dozit 100 rokov. K comu mi to bude ked budem celu mladost zrat zdrave jedla, nepit , nefajcit, nezahulit si, zdrzivat sa v partiach kde nic obdobne nerobia ???? Ja ti poviem k comu, aby som sa v starobe dozil o mozno 10 rokov viac, tj neumrem v 60 ale v 70. A otvorene ty poviem ze dakujem za takych 10 rokov, kedy uz v podstate nemozem nic robit len sedet pred televizorom.
Mozno sa to tebe nebude zdat ako logicky dovod, ale ja hovorim ze pre zabavu. Newidim dovod preco si nezapalit, nepotrebujem sa dozit vyskokeho veku, a to ze to vadi niekomu inemu ? To mam na salame. To ze minam na to peniaze ? A nech, dakedy ked som chodil do skoly ma to trapilo, teraz ked pracujem to mam na salame, keby som ich neminul na cigarety, minul by som ich na nieco ine. Alkohol ? Jasne viem sa zabavit aj bez neho, ale preco si ho nedat, ked sa idem zabavit ? Preco si tu zabavu nezdvojnasobyt ? Nehovorim, ze pijem po veceroch sam. Ale raz , mozno dva razy cez weekend ked sa ide na disko preco nie ? Proste sa chcem zabavat viac .
Kit Kat je sice zarita "marihuanova zena", teda aspom sa mi zda. To sa mi nepaci a podla mna to uz neni zdrave. Ale poslednu vetu napisala vynikajucoo a super to vystihla.
ZIJEME LEN RAZ, A JE TU TOLKO VECI KTORE SME ESTE NEPRESKUMALI, TAK CHOD A OBJAVUJ.
1KA ty si odnas chcel pocut len jeden rozumny dovod preco fajcime. Tak ja chcem teraz od teba pocut dovody preco nefajcit ?
Len prosimta nehovor ze to skodi zdraviu, je to u kazdeho osobytne a vobec to neni prioritne. Moj dedo fajcil od 13 rokov, dozil sa 89 a teprv nezomrel kvoli cigaretam. A ze to bol tuhi fajciar...
A co sa tyka toho, dneska mozem havarovat na aute, moze ma neco zrazit, mozno ma vecer prepadnu a zabiju, mozno ma zastrelia, mozno mi padne s nejakej stavby nieco na hlavu, mozno do mna je*ne blesk, mozno sa smyknem a roz*rbem si hlavu,mozno nam doma vybuchne plyn..... atd atd mohol by som menovat do rana. Viac nez polovica fajciarov, ked nie este viac, vobec neumre na rakovinu pluc, ale styhne ich nieco ine skorej ako to ma prist. Osobne poznam hlady starych fajciarov po 50, a iba o jednom som pocul ze kvoli cigaretam zomrel.A za dovod nepokladam ani to ze to leze do penazenky, ja sa tez nestaram ze nejaky modelari jebu tazke penaze do toho co ich bavy, tez sa nestaram ze horolezci jebu velke penaze do vystroje, alebo ciklisti do byciklov, alebo tuneri na nezmyselne diodky, neony ci spojleri na svoje auta. Kazdy mina cash na to na co chce a myslim ze to ty moze byt jedno.
A toto iste sa tyka aj alkoholu, ak si raz za cas s partiou vypijes , tak ukaz dovody preco nie. To ze to niekedy niekto prezenie a blve ? To je problem ? Tak sa vyblve co je na tom ? To ze ho rano boli hlava ? Verim tomu ze mne aj ostatnym ta ranna bolest hlavi a susaky stoja za tu zabavu vecer.
Radsej si uzijem kym som mladi, ako by som mal mat viac casu ked budem stary dedo a mojou najooblubenejsou cinnostou bude pozeranie televizora a nedelne stretavky v klube dochodcov. Uzi si teraz, teraz si mlady a mas kopec moznosti, teraz mas kopec energie jedine teraz, ver mi ze potom ty to zdravi v starobe bude k hovnu ....
vo vsetkom suhlasim s tebou tak to nebudem pisat znovu...nefajcim,nepijem,nedrogujem a je mi lepsie ako tym co to robia...mozgz mate kde??to sa naschval a este aj s radostou nicite...gratulujem tupence
It uplne s tebou suhlasim vo vsetkom.Vystihol si to super,presne tak to berem aj ja ale vypisovat by sa mio to tu nechcelo a ani by som to tak dobre asi nenapisala.Takze zijeme iba raz tak zime nadoraz
Tiez som sa nad tym velakrat zamyslala, ale nakolko som nefajciar, tak Ti neodpoviem. No poviem Ti tolko; mne pripada absurdne dobrovolne vdychovat dym, ked ho citim, vadi mi to, ked som dlhsie v zafajcenom priestore kycham a kaslem. Ale to sa tyka mna. Toto je ale dovod preco nefajcim JA, a preco by som bola rada, keby bol konecne prijaty zakon o zakaze fajcenia v baroch a restauraciach, nie preco by nemali fajcit ini. Je myslim ze blbost moralizovat, ked si neskusil. Par ludi hore Ti uz krasne popisalo ich dovody preco fajcia, piju, droguju. a len to, ze Tebe sa tie dovody nezdaju byt dost "skutocne, zdrave a rozumom pochopitelne" neznamena ze take niesu. Odkial beries taku istotu, ze poznas recept na stastny zivot? Lebo asi preto sa to pytas, ze si nevies predstavit, ze by si fajcil, opijal sa a pritom bol stastny. no to ze sa Tebe zdaju byt dovody pocinania si inych ludi nezmyselne, nieje problem spominanych ludi.
Proste toto je uzavreta tema, kdo chce fajci, kto nechce nech nefajci, ale nech nevlieva svoj rozum fajciarovi. To iste plati o obcasnom alkohole alebo zeline. To nie je vasa vec aby ste sudili toto ano a toto nie.
To vazka, osobne s tym nesuhlasim ze by malo byt zakazane v baroch fajcit. Je to uplna kravina. Existuju bary kde sa nefajci, je ich sice malo ale existuju tak chodievaj do nich, nikto ty v tom nebrani. A preco ich je malo ? Lebo majitelia davno zistili ze stratia viac zakaznikov tym ze daju zakaz fajcenia ako keby ho tam nedali... Naco su potom tie bary ked si v nich clovek ani nemoze zapalit ? A potom co ? zakazes aj alkoho v tych baroch ? Nikto ta tam nenuti ist, chod do ineho baru alebo sed doma na zadku ked ty to tak strasne vadi...
It, ved o tom to je, ze existuje 5 podnikov do ktorych mozem ist, ale tym sa vseobecne nefajciarom obmedzuju moznosti (takym co im zdravotne vadi dym) spolocenskeho vyzitia. To ze nefajcim zo mna automaticky robi asociala, ktory by mal sediet doma na zadku? A preco sem preboha tahas alkohol?!?! Lebo pokial viem nieco ako pasivny alkoholizmus neexistuje, zatial co pasivne fajcenie ano.
To vazka - lenze uvedom si jedno. Tym padom ze zakazes fajcenie urobis asocialov ty z nas, potom mi mame kde chodit ? To kazdu chvilu mam utekat von pred bar si zapalit ? Tak za prve je to neprijemne stale stavat od stola a za dalsie este keby bolo leto sa to da nejak zniest ale to v zime v tom mraze mam chodit von ? Uz si to vim predstavit jak sa kazdu chvilu ludia stavaju a obliekaju do bund aby si mohli ist zapalit.
Vies je ovele menej fajciarov ktori si tu cigaretu v bare odpustia ako tych nefajciarov co im nevadi dym okolo nich... Vies osobne poznam minimum ludi ako si ty co im to az tak strasne prekaza, takze to uz je na tebe ako sa s tym vysporiadas. Kazdemu to v istej miere vadi ale vecsina to znasa v pohode. Takze ja len hovorim za vecsinu. Proste uz dlho vsetci spolu "nazivaju" v tych baroch aj fajciari a nefajciari a je len minimum ludi co im to tak strasne prekaza. A za dalsie, neboj sa to pasivne fajcenie ty tak moc neskody, len to neprehanaj. Su 50,60 rocny starci co fajcia od detstva a su ok, nebojim sa ze ty co trocha vdichnes uz prefiltrovany dym ze s toho budes mat nejake problemi Skus mi ukazat jeden pripad, normalneho cloveka co zomrel na pasivne fajcenie ...
TO nessie565- takze skus si precitat nazov temy, a potom sa rozhodny ci sem budes pisat a ci ty nebude vyhovovat radsej ina tema... Lebo to bolo dost odveci, a so svojim vystyznim spojenim by si sa mohla ist niekde prezentovat, lebo si myslim ze svojimi nazormi si neprekonatelne inteligentna, a prave si povedala vetu ktora bude mat za nasledok prevrat dnesneho sveta ...
Ja by som bol tiez za keby sa konecne zakazalo fajcit v baroch a restauraciach...Nechcem robit z fajciarov "asocialov" no mali by ste pochopit ze nam nefajciarom to prekaza ked je v bare nafajcene ako v udiarni...Mam najradsej ked pridem z baru domov a veci mi brutalne smrdia od cigariet...to fakt zboznujem...Preco by sme my mali dychat ten bordel ked nechceme???
A nam fajciarom zase vadi to ze si tam nemozeme zapalit a nemame ten "dym" co vam tak strasne vadi. Nikto vam ho nenuti, tak do toho baru nemusis ist, alebo si donho podaj staznost. BAR je pojem ktory je odjakziva spojeny s alkoholom, hudbou, cigaretamy a co ja viem cim este. Ak sa ty to nepaci, chodievaj si sadnut do restik. Nepoviem ani pol slova keby ste sa aspom ohlasovali na to ze chcete viac nefajciarskych barov ako na ze chcete zakon ktory to obmedzi v kazdom bare... Musite brat aj ohlad na nas, vermi kazdy fajciat teda aspom 99 percent by radsej nefajcil ako by mal fajcit, ale sme uz zavisli raz je to tak, vecsina by s tym rada skoncila, skor ci neskor, niekomu to je jedno.
Preco by sme sa my mali podriadovat vam ked vam neskodime????To vy skodite nam!!!V Talianku a uz aj vo viacerych krajinach je normalne ze ak chces fajcit musis ist von...Dufam ze to bude aj tu...alebo nemusite ist von no mohli by sa zriadit nejake miestnosti vyhradene pre fajcenie a bol by pokoj..
Tu kuso nejak tak My vam skodime Ale skus pochopit ze ty to nenutime Nechod do takeho baru kde sa fajci teda Naco teda tam chodis ? Ked tam ides tak sam sebe vedome skodis Preco by sa malo nieco take co je tu zauzivane odkedy cigarety su menit. Ostatne krajiny to maju ale tu sa toho tak skoro nedockas, mio sme este neni na takej ekonomickej urovni aby mohli nieco take zriadit, kde po takomto zakone bude menej ludi v baroch, a menej ludi kupujucich cigarety, cize mensie dane pre stat Tj viva la smoking slovakia
Akoze k vam sa teraz uz urcite nepridam...myslim ze ked ma to nedostalo v mladosti ked som bol este sprosty tak teraz uz urcite nie....a nepoznam osobu na svete koli ktorej by som zacal fajcit...mozno keby mi niekto koli tomu darovat Nissan Skiline GTR R34 tak by som porozmyslal...A alkohol???Tak to neviem ako niekomu "abstinentovi" moze vadit ked niekto pije...Taka otazka....Ludia preco pijete???Ja som zacal koli tej spominanej srande no teraz som zistil ze take dobre vychladene pivecko mi chuti a ked ho pijem tak mi nejde o to aby som sa opil...
tha ya wam njeco powjem k tomuto...som smazka, aktiwne a hlawne rekreacne sa wenuyem THC, ku ktoremu necitim po dwox rokoch zjadnu zawisltost...ked ye taq w poho, dam si rad...ked nje je, no taq smola...myslim ze drogy su absolutne individualnou zalezitostou a moya rada pre was ye...predtym nez xcete njeco skusit, zistite si o tom co najwiac...internet pomoze...hlawne ucinky, popripade wedl. ucinky, zlozenie, dobu ucinnosti, navykovost a taq...wela ludi skonci w srackax, lebo bezhlawo zere a fetuye weci, ktore nepozna a potom sa diwi, ze newje prestat...ked scete psyxicku zabawu, tha pouziwajte rozum...smazbe zdar!
a dalsja wec...nefayciari neserte ma, lebo si odpustim 3 cigy a rozbijem was na handry =P
podme na to logicky...pridesh do baru, widish ze ye tam nafaycene...ye na tebe ci wstupish, abo odidesh...aq wstupish, ush dobrovolne pasivne faycish....daley si uwedomte, ze my za ten dym nemozme, ay ya by som welmi rad cigarety ktore nedymia...a tjez, proces pasivneho faycenia owlada VASA miecha, niekedy mozog...nje my...w tom ye sloboda...a ked scete zakaz, tha otworte usta a powedzte to...ay taq sa nedockate, penjaze su wo swete predneysie nez ludja, bohuzial...a k powodney teme...faycim,nepiyem,hulim...kolesa a p...preco? a preco nie?...som si wedomy rizik, ktore obnasha taqe fukanie, abo zjedenie yedneho kolesa, mam potrebne wedomosti, aby som wedel co robim...nikto mi nema prawo diktowat, co moje telo prijme a ush ked pocuyem ludi, ktori to ece ani z ljetadla newideli, ako wrawia aka to ye kktina...ked mi njekto zaineresowany powje 1 dowod preco ye napr. koleso kktina, taq sa s nim rad o tom pobawim...inaq drzte huby a starayte sa o seba...ay taq nehapem, co sa wshetci boyite, aqo keby was taqa lajna mohla pohryzt...wed ye to len obycajny prasok...fnuuuuq xD ale njeee...w poho, strihy ma kazdy...
prečo? to je ťažká otázka,,, ja som fajčila dosť dlho... teraz som s tým prestala... je to oslobodzujúce už nefajčiť ale zase čo z toho, že nefajčím, keď prídeš do podniku a tam by sa dym dal krájať.. aj tak ma to zabíja aj tak... tak jediná výhoda je že ušetrím peniaze,, a ak nebudem chodiť do nafajčených podnikov tak aj zdravie si ochránim
piť? až na alkoholikov čo pijú furt si myslím že veľa ľudí si vypije len raz za čas, čiže o tom je zbytočné sa baviť... a tráva a drogy? vieš čo? rozprával si sa niekedy s pravým narkomanom alebo "feťákom"? skús sa porozprávať... a potom tu *** do každého
cawte no ja mam zas skusenosti s lisohlavkami no a skusal som to prvy a posledny krat..no nieze by to bolo neake zle praveze naopak citil som sa vyborne aspon v tej prvej faze napriklad som sa zmotal,ze som Pavol Orsag Hviezdoslav,alebo som sa zmotaval ,ze som boh a vedel som ako vznikol svet a podobne . pametam si iba tuto vetu ktora mi stale behla rozumom,ze: Z globalneho aspektu je to principialne bazirovanie na mentalitu humanneho kompromisu dodnes neviem co tato veta znamena ale vtedy som vedel .potom mi zacalo byt strasne horuco na nony akoby som mal nohy pri ohrievaci a pritom som stal v hlbokom snehu pri rieke.no ked som tu teplotu nemohol vydrzat tak som si dal nohy do ladovej vody konecne mi prestalo byt horuco na nohy asi 5 min som stal vo vode a pozeral som sa ako tece voda ,,no akoze mne tam bolo super nic mi nechybalo proste prepinak ,este stastie,ze ma kamos vytiahol stej ladovej vody lebo by som tam pokojne stal aj par hodin ,,potom prisla 2 faza halucinacie a riadne! ked som prechazdal cez ulicu videl som ludske hlavy ako vychadzali z murov budov a vraveli mi hluposti tie tvare boli otrasneee a hadzali grimasi ako z hororu.no tie halusky sa casto menili potom som mal taku haluz ,ze ked som isiel po schodoch tak som padal dole aj s budovou hnusny pocit no potom sa zacali steny vlnit a stlacat sa k sebe a pocely ces som pocul vysokofrekvencne piskanie v hlave asi predpokladam tak 140000 az 15000Hz...ked halusky utichli prisiel takzvany utlm aspon ja by som to tak nazval zacali ma vsedky veci srat islo mi do smiech a pritom mi isli slzy z oci bol som nestastny ,ze som sa rozisiel z frajerkou a keby som bol slabsia povaha urcite by som si siahol na zivot no stale mate take vnutorne pocity ,ze ja som ten najhorci vidis chybu iba v sebe citis ,ze ta ludia nenavidia a si zbitocny na tomto svete .. no ja som sa pomerne rychlo znormalizoval a pomerne rychlo mi doslo,ze som zral lysace tak som si vsedko vykladal ,ze to je len stav ,,,no asi po takych 4 hodinach som sa znormaliroval a zapojil som sa do procesu ,, heh na koniec som mal zo vsedkeho taky pocit ,ze je to totalne na picu a neoplati sa to zrat ale ako hovorim treba skusit okrem uz fakt navikovich a tvrdych drog!!!/////////ak neake otazky alebo nieco ohladom tejto temi mi napiste na môj e-mail Spartan11@azet.sk zatial cawte =o)
1tka : tak lebo si chceme trošku okoreniť život ,podla mňa je lepšia otazka na teba prečo si dáš maximalne 1 pifko ? prečo nie 4? čo by sa ti niečo stalo okrem toho že by si mal lepšú naladičku na pokec?
Revolucion... nechaj ho i tak je to magor... ako ja tiež už nefajčím, nepijem ani nehúlim... ale tak ako on jebe na každého čo to robí... šak to vrchol drzosti, pche...
Ja poznam jedno uplne vystizne sl. spojenie :,,feťaci,alkoholici...-totalny pakovia"
rispekt.. bijem s pravou pestou do hrude a do oci sa mi tlacia a slzi
pijem lebo mam problem, potom si musim dat marihuanau, lebo mam problem .. a ked uz nemozem taq si aspon zapalim, lebo mam problem heh... JJ to je ten dovod... A ked vam na prednaske o skodlivosti drog (samozrejme sa tam alkohol ako tvrd adroga nesuca zodpovednost za viac ako 50% nasilnych trestnych cinov, rozbijajuca rodiny znasilnujuca a v nekopnecnom dosledku spolu s cigaretami plniacu statu kasu jaq nic skoro nic ine) povedia ze ludia "fetuju" lebo tri a tri stromy je sest stromov taq to celkom urcite bude len a len preto..
vam. ale zajebava .. heh.... jake utiekanie sa pred problemom... sa vykurujem asi 6 rokov.... a problem som marihuanov riesil asi len raz,.. a aj to len preto, ze som si bol vedomi, ze si to ustrazim....
4: Sajuri: cece... a to de si vycital... Zas chapem ze debilne deti maju postoj bud, ze je to popici haluz a juuujj jak fajne a "dzivo" a potom sedia v elektricke a nadavaju starej tetke s nakupom, lebo je to PPF ulet a neviem co... ALEBO ma decko pocit ze marihuana mu pomoze utiect pred realitou,.. heh... este ze sa to da ospravedlnit jeho vekom.... MJ je oniecom inom.... No ale...
PS: keby dilerom neslo len o momentalny kesh, uvedomili by si, ze predavat pred ZS je napicu a z globalneho hladiska si len robi nepriatrlov...
Sweetgiirl prepac ale take jebnute vysvetlenie preco si pofajcit a ozrat sa....potom bodaj by nebolo tolko trosiek na zemi...
no a skus po pol roku fajcenia prestat...skus...a potom daj o kazdom dni co si vydrzala blog si rada precitam....bude to urcite funny ale vac pre mna ako 4 u...
Revolucion ani nie tak nová partia, ako zlepšené vzťahy s kamarátmi, kt. boli predtým... celkovo nesťažujem sa.. aj ked istí jedinci si mysleli že teraz som ako bez kamarátov lebo som ich opustila... no omyl, neboli jediní
a ja som teraz už anjelik čo sa toho týka... aale v istej veci som furt ďábel
najprw trawa,potom pecko,ecko...atd...a preco???lebo som sa mrte nudila a cela som sa zabawit ...aspon ked mam problem tak ma wtedy moc netrapi..teda wobec...a s kazdym si tak rozumiem
ja osobne ked si zahulim, tak preto aby som sa uvolnila od stresov, problemov a aspon nachvilu unikla aj s inymi do trosku iracionalneho sveta, kde je este vsetko nezname a este k tomu mi to velmi pomaha pri meditacii, dokazem to viac prehlbit...takze tak
alkohol-prilezitostne
cigarety-prestávam, a na to ze som zacala, rozumny dovod nemam
asi preto,lebo vonku je nuda a čo sa a ine robit a tato geracia je ina nez pred 10rokmi uplne a slovo MARISKA vsetkym mojim kamosom nieco povie a ste si aj nato zvyknes............
@takzvany - lenze tenky lad sa niekedy zlomi, pokial po nom budes kracat dlhsie alebo po nom zacnes behat...ja to uz nejak s tou travou nejak neuhravam, nech si hovori kto chce, ze na tom nie je zavislost, vlastna skusenost mi hovori opak...hlavne ked ti to nahradza nieco, co ti v zivote prirodzene chyba...
Ja si myslim, ze to bude jednoznacne tym, ze je to šmak..... Chlast je kokotina jak mrak, je ti z toho zle, zbytocne nepoznas mieru .. Cigaretka je uvolnenie tak po dobrej veceri a po sexe a drogy noo.... teda tu bolo spominane hulenie.. su to jeby no tak ti poviem. Skusis, zazijes, chces opakovat!.. Tak je to asi so vsetkym.. Ides stale dookola, v niektorych pripadoch as uvedomis a nechas toho.. v tych lepsich pripadoch hulis jak drak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
typujem ze to bude kvoli problemom,spolocnosti,nude a vztahom
Ked sa tu niekto bude chciet ohradit tym, ze unho ten stres odbura, je to len psychika = lebo veri tomu, ze odbura..
Nie nadarmo sa hovori, ze len blbec sa uci na vlastnych chybach, rozumny clovek na cudzich.
Fajcenie NAOZAJ odbura stres, resp. ukludni cloveka LEBO: dychas PRAVIDELNE a to ta ukludni.
Tak ked nabuduce budes urazat druhych ludi ze su debili ze si nechaju do hlavy natlacit plno kktin tak sa nabuduce zamysli a aj ty pouzi hlavu. Lebo ten dovod co som povedal NAOZAJ je pravda. Lebo dobre vies ze ked pravidelne dychas ked si nervozny tak sa ukludnis.
Ohladom alkoholu: "Nedojde vam napr., ze ked vidite niekoho poriadne ozrateho, ze mu je zle, ze dopadnete rovnako, ked sa ozerete?" -> po 1. viem ze ked sa uuuplne ozerem a dopadnem tak isto. po 2. nie vzdy sa ide uuuplne na ozrato, proste sa pije iba tak na urobenie nalady, na uvolnenie ...
"Nie nadarmo sa hovori, ze len blbec sa uci na vlastnych chybach, rozumny clovek na cudzich." a plz vysvetli mi zmysel tohto ohladom ozratia ... lebo fakt som nepochopil kde vidis tu "chybu"
Keby to bolo dobre na stres, lekari by to odporucali, ale kedze ani ty nerozmyslas, tak nevies, ze to neodporucaju..
Kto chce fajcit, vzdy si to nejako odovodni
takisto aj s alkoholom...
ved sa da zabavit aj bez neho..
ENJOY,we live just once,and there is so much to explore,Go ahead
Takze si uvedom hlavne jednu vec, pokial si nefajcil, teda nebol zavysli na cigaretach ( co znamena ze si alebo si bol pravidelny fajciar ) tak to nikdy ale nikdy nepochopis. Mohol by tu ktebe prist ktokolvek aj tak by ta nepresvedcil, takze to nemas co riesit. Ak by si bol, alebo teraz si zavysli na cigaretach, tak by si sa tak hlupo nevypitoval. Kazdy fajciar ty povie ze ak si da cigaretu v strese tak sa ukludni ( a dost pochybujem ze si to vsetci do jedneho vsugerovali ), a ak budes mat ty stres tak vybehni von, jeb.i si ten saklik a kludne si dychaj co chces. Ako si hovoril, fajciari si vzdy najdu dovod preco fajcit. Ja ho hladat nemusim, ja fajcim lebo chcem. Tvoje zivotne priority sa nemusia stotoznovat s mojimi alebo s prioritami nejakeho fajciara. Ja si zapalim kedy chcem, kolko chcem, ked mam chut a je s kym tak si vypijem, idem na disko, idem sa zabavat. Ja sa nepotrebujem dozit 100 rokov. K comu mi to bude ked budem celu mladost zrat zdrave jedla, nepit , nefajcit, nezahulit si, zdrzivat sa v partiach kde nic obdobne nerobia ???? Ja ti poviem k comu, aby som sa v starobe dozil o mozno 10 rokov viac, tj neumrem v 60 ale v 70. A otvorene ty poviem ze dakujem za takych 10 rokov, kedy uz v podstate nemozem nic robit len sedet pred televizorom.
Mozno sa to tebe nebude zdat ako logicky dovod, ale ja hovorim ze pre zabavu. Newidim dovod preco si nezapalit, nepotrebujem sa dozit vyskokeho veku, a to ze to vadi niekomu inemu ? To mam na salame. To ze minam na to peniaze ? A nech, dakedy ked som chodil do skoly ma to trapilo, teraz ked pracujem to mam na salame, keby som ich neminul na cigarety, minul by som ich na nieco ine. Alkohol ? Jasne viem sa zabavit aj bez neho, ale preco si ho nedat, ked sa idem zabavit ? Preco si tu zabavu nezdvojnasobyt ? Nehovorim, ze pijem po veceroch sam. Ale raz , mozno dva razy cez weekend ked sa ide na disko preco nie ? Proste sa chcem zabavat viac .
Kit Kat je sice zarita "marihuanova zena", teda aspom sa mi zda. To sa mi nepaci a podla mna to uz neni zdrave. Ale poslednu vetu napisala vynikajucoo a super to vystihla.
ZIJEME LEN RAZ, A JE TU TOLKO VECI KTORE SME ESTE NEPRESKUMALI, TAK CHOD A OBJAVUJ.
Len prosimta nehovor ze to skodi zdraviu, je to u kazdeho osobytne a vobec to neni prioritne. Moj dedo fajcil od 13 rokov, dozil sa 89 a teprv nezomrel kvoli cigaretam. A ze to bol tuhi fajciar...
A co sa tyka toho, dneska mozem havarovat na aute, moze ma neco zrazit, mozno ma vecer prepadnu a zabiju, mozno ma zastrelia, mozno mi padne s nejakej stavby nieco na hlavu, mozno do mna je*ne blesk, mozno sa smyknem a roz*rbem si hlavu,mozno nam doma vybuchne plyn..... atd atd mohol by som menovat do rana. Viac nez polovica fajciarov, ked nie este viac, vobec neumre na rakovinu pluc, ale styhne ich nieco ine skorej ako to ma prist. Osobne poznam hlady starych fajciarov po 50, a iba o jednom som pocul ze kvoli cigaretam zomrel.A za dovod nepokladam ani to ze to leze do penazenky, ja sa tez nestaram ze nejaky modelari jebu tazke penaze do toho co ich bavy, tez sa nestaram ze horolezci jebu velke penaze do vystroje, alebo ciklisti do byciklov, alebo tuneri na nezmyselne diodky, neony ci spojleri na svoje auta. Kazdy mina cash na to na co chce a myslim ze to ty moze byt jedno.
A toto iste sa tyka aj alkoholu, ak si raz za cas s partiou vypijes , tak ukaz dovody preco nie. To ze to niekedy niekto prezenie a blve ? To je problem ? Tak sa vyblve co je na tom ? To ze ho rano boli hlava ? Verim tomu ze mne aj ostatnym ta ranna bolest hlavi a susaky stoja za tu zabavu vecer.
Radsej si uzijem kym som mladi, ako by som mal mat viac casu ked budem stary dedo a mojou najooblubenejsou cinnostou bude pozeranie televizora a nedelne stretavky v klube dochodcov. Uzi si teraz, teraz si mlady a mas kopec moznosti, teraz mas kopec energie jedine teraz, ver mi ze potom ty to zdravi v starobe bude k hovnu ....
vo vsetkom suhlasim s tebou tak to nebudem pisat znovu...nefajcim,nepijem,nedrogujem a je mi lepsie ako tym co to robia...mozgz mate kde??to sa naschval a este aj s radostou nicite...gratulujem tupence
kto fajčí neodsudzje a kto nie, je veľky moralista a nechápe to (odsudzuje), pitie? raz za čas? za pol roka? alebo vôbec? iný je alkoholizmus!!
ty jednotka počúvaj si nám tu prišiel robiť pedagogického pracovníka alebo čo?
asi tak.
To vazka, osobne s tym nesuhlasim ze by malo byt zakazane v baroch fajcit. Je to uplna kravina. Existuju bary kde sa nefajci, je ich sice malo ale existuju tak chodievaj do nich, nikto ty v tom nebrani. A preco ich je malo ? Lebo majitelia davno zistili ze stratia viac zakaznikov tym ze daju zakaz fajcenia ako keby ho tam nedali... Naco su potom tie bary ked si v nich clovek ani nemoze zapalit ? A potom co ? zakazes aj alkoho v tych baroch ? Nikto ta tam nenuti ist, chod do ineho baru alebo sed doma na zadku ked ty to tak strasne vadi...
Vies je ovele menej fajciarov ktori si tu cigaretu v bare odpustia ako tych nefajciarov co im nevadi dym okolo nich... Vies osobne poznam minimum ludi ako si ty co im to az tak strasne prekaza, takze to uz je na tebe ako sa s tym vysporiadas. Kazdemu to v istej miere vadi ale vecsina to znasa v pohode. Takze ja len hovorim za vecsinu. Proste uz dlho vsetci spolu "nazivaju" v tych baroch aj fajciari a nefajciari a je len minimum ludi co im to tak strasne prekaza. A za dalsie, neboj sa to pasivne fajcenie ty tak moc neskody, len to neprehanaj. Su 50,60 rocny starci co fajcia od detstva a su ok, nebojim sa ze ty co trocha vdichnes uz prefiltrovany dym ze s toho budes mat nejake problemi Skus mi ukazat jeden pripad, normalneho cloveka co zomrel na pasivne fajcenie ...
TO nessie565- takze skus si precitat nazov temy, a potom sa rozhodny ci sem budes pisat a ci ty nebude vyhovovat radsej ina tema... Lebo to bolo dost odveci, a so svojim vystyznim spojenim by si sa mohla ist niekde prezentovat, lebo si myslim ze svojimi nazormi si neprekonatelne inteligentna, a prave si povedala vetu ktora bude mat za nasledok prevrat dnesneho sveta ...
A nam fajciarom zase vadi to ze si tam nemozeme zapalit a nemame ten "dym" co vam tak strasne vadi. Nikto vam ho nenuti, tak do toho baru nemusis ist, alebo si donho podaj staznost. BAR je pojem ktory je odjakziva spojeny s alkoholom, hudbou, cigaretamy a co ja viem cim este. Ak sa ty to nepaci, chodievaj si sadnut do restik. Nepoviem ani pol slova keby ste sa aspom ohlasovali na to ze chcete viac nefajciarskych barov ako na ze chcete zakon ktory to obmedzi v kazdom bare... Musite brat aj ohlad na nas, vermi kazdy fajciat teda aspom 99 percent by radsej nefajcil ako by mal fajcit, ale sme uz zavisli raz je to tak, vecsina by s tym rada skoncila, skor ci neskor, niekomu to je jedno.
Ja poznam jedno uplne vystizne sl. spojenie :,,feťaci,alkoholici...-totalny pakovia"
===========> škatuľkovanie
a preco fajcim ja? lebo take su detska...lebo si najrpv myslia ze su "gangsteri" ked fajcia...a potom si od toho nemozu odvyknut.
a preco pijem? nepijem sice casto, ale asi preto aby som sa trosken viac zabavala a uvolnila...ale to vacsinou ked som niekde na koncerte a pod..
a preco hulim? lebo to mam zadarmo.. hadam to nazahodim?!
podme na to logicky...pridesh do baru, widish ze ye tam nafaycene...ye na tebe ci wstupish, abo odidesh...aq wstupish, ush dobrovolne pasivne faycish....daley si uwedomte, ze my za ten dym nemozme, ay ya by som welmi rad cigarety ktore nedymia...a tjez, proces pasivneho faycenia owlada VASA miecha, niekedy mozog...nje my...w tom ye sloboda...a ked scete zakaz, tha otworte usta a powedzte to...ay taq sa nedockate, penjaze su wo swete predneysie nez ludja, bohuzial...a k powodney teme...faycim,nepiyem,hulim...kolesa a p...preco? a preco nie?...som si wedomy rizik, ktore obnasha taqe fukanie, abo zjedenie yedneho kolesa, mam potrebne wedomosti, aby som wedel co robim...nikto mi nema prawo diktowat, co moje telo prijme a ush ked pocuyem ludi, ktori to ece ani z ljetadla newideli, ako wrawia aka to ye kktina...ked mi njekto zaineresowany powje 1 dowod preco ye napr. koleso kktina, taq sa s nim rad o tom pobawim...inaq drzte huby a starayte sa o seba...ay taq nehapem, co sa wshetci boyite, aqo keby was taqa lajna mohla pohryzt...wed ye to len obycajny prasok...fnuuuuq xD ale njeee...w poho, strihy ma kazdy...
piť? až na alkoholikov čo pijú furt si myslím že veľa ľudí si vypije len raz za čas, čiže o tom je zbytočné sa baviť... a tráva a drogy? vieš čo? rozprával si sa niekedy s pravým narkomanom alebo "feťákom"? skús sa porozprávať... a potom tu *** do každého
rispekt.. bijem s pravou pestou do hrude a do oci sa mi tlacia a slzi
pijem lebo mam problem, potom si musim dat marihuanau, lebo mam problem .. a ked uz nemozem taq si aspon zapalim, lebo mam problem heh... JJ to je ten dovod... A ked vam na prednaske o skodlivosti drog (samozrejme sa tam alkohol ako tvrd adroga nesuca zodpovednost za viac ako 50% nasilnych trestnych cinov, rozbijajuca rodiny znasilnujuca a v nekopnecnom dosledku spolu s cigaretami plniacu statu kasu jaq nic skoro nic ine) povedia ze ludia "fetuju" lebo tri a tri stromy je sest stromov taq to celkom urcite bude len a len preto..
Ujo Plynar.. sa ma neopovazte brat vazne .. heh..
4: Sajuri: cece... a to de si vycital... Zas chapem ze debilne deti maju postoj bud, ze je to popici haluz a juuujj jak fajne a "dzivo" a potom sedia v elektricke a nadavaju starej tetke s nakupom, lebo je to PPF ulet a neviem co... ALEBO ma decko pocit ze marihuana mu pomoze utiect pred realitou,.. heh... este ze sa to da ospravedlnit jeho vekom.... MJ je oniecom inom.... No ale...
PS: keby dilerom neslo len o momentalny kesh, uvedomili by si, ze predavat pred ZS je napicu a z globalneho hladiska si len robi nepriatrlov...
Ach jaj....
Ujo Plynar
Btw tazko sa vzit do situacie toho cloveka,pokial si to niekto neodskusa na vlastnej kozi..
no a skus po pol roku fajcenia prestat...skus...a potom daj o kazdom dni co si vydrzala blog si rada precitam....bude to urcite funny ale vac pre mna ako 4 u...
a ja som teraz už anjelik čo sa toho týka... aale v istej veci som furt ďábel
Vlastne dobre si urobila aj ked nie velmi peknym sposobom.. je mi jasne co si asi o nas myslis ale to nerisi nikto uz.
Teraz je kazdy asi spokojnejsi ked je to tak ako to je. Tu narazku si si mohla aj tak odpustit..
cigy-noo ja som zacal koli tomu ze som chlastal proste to mas fpici a namotas sa nato a ked mas nervy ve to teda brut ukludnit
trava-chlast ta uz nebavi ces skusit neco nove ale povem ze ganja je asi ztychto troch veci najrozumnejse resenie...ostatne svinstvo neriesim
alkohol-prilezitostne
cigarety-prestávam, a na to ze som zacala, rozumny dovod nemam
decko vyjebate
ako povedal moloch vlavo: "...keď to začne, fetuje sa kvôli nude..."
kvôli tomu nepatria drogy deťom do rúk
sa namotajú a tým končia, a robia "dobré meno" tým, ktorí majú vec pod kontrolou
úplne kľudne. viem povedať nie
a keď poviem áno tak to poviem ja, nie droga
samozrejme nehovorím o heroíne. ale s trávou alebo chľastom úplne kľudne
ale je to chôdza po tenkom ľade, to nepopieram. no možné to je