Ahojte chcela som ísť na odbor učiteľstvo pre mš, brali 51 žiakov a ja som 6 neprijatá pre nedostatok miesta myslíte ,že ked dám odvolanie mám šancu ze tam niekto nebude chcieť ist ?.. Prosím úprimne
@lizatko12 my nevieme veštiť, aby sme ti dokázali povedať, či sa niekto odhlási. Každopádne tam pošli odvolanie. Za to nič nedáš, iba vyhodíš nejaké drobné za poštovné.
btw - neviem, čo si od tohto fóra sľubuješ
Pre lepšiu budúcnosť a uplatnenie. Lebo s tou školou to nie je bohvie čo. Tabuľkové platy oničom.Človek si musí spraviť x kurzov a školení aby sa mu zvýšil plat a aj ten bude oničom. Keďže je to pre mš tuším počty narodených detí klesajú to znamená logicky, že za tie roky čo sa bude chcieť tomu venovať tak nebude mať koho učiť lebo MŠ sa budu zatvárať a zlučovať niektoré. Ďaľej nezvládateľné, rozmaznané deti v poslednej dobe. Neviem pozitíva v tom nevidím absolútne.
Treba si pozrieť +/- toho odboru:
+ Možno človeka napĺňa ak chce niečo odovzdať budúcim generáciam a baví ho práca s deťmi
viac tam toho nevidím a mínusy
- Nízky plat
- Deti sú čím ďalej tým horšie
- Malá možnosť uplatnenia s tým oborom
- Zlé výhliadky na budúcnosť
- Môže to dosť narušiť psychiku
Za pokus nič nedáš, a ak ťa nezobrali a nevezmú ťa netráp sa určite kvôli tomu, má to tak byť...
Občas vidíš kam ťa život smeruje..... učiteľstvo to nie je ,aj keď si si to možno na chvíľu myslela..
To je Tvoj sen? ak áno tak choď o rok ,iná škola alebo čo, isto sa netráp
ze len hrať sa spýtaj učiteliek a hlavne si najdi volný flek... preco by mali teba prijat? kamaratka s vysokou skolou ma titul mgr. si hladala dlho flek... a nakoniec do sukromnej sa dostala lebo jedna znama ju dohodila za zenu na materskej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw - neviem, čo si od tohto fóra sľubuješ
Skús a uvidíš.Miesta sa uvoľniť môžu,keďže niektorí tam mali len druhú prihlášku.
Treba si pozrieť +/- toho odboru:
+ Možno človeka napĺňa ak chce niečo odovzdať budúcim generáciam a baví ho práca s deťmi
viac tam toho nevidím a mínusy
- Nízky plat
- Deti sú čím ďalej tým horšie
- Malá možnosť uplatnenia s tým oborom
- Zlé výhliadky na budúcnosť
- Môže to dosť narušiť psychiku
Proste dôvod ísť tam nevidím.
A ďakujem za rozpis
Občas vidíš kam ťa život smeruje..... učiteľstvo to nie je ,aj keď si si to možno na chvíľu myslela..
To je Tvoj sen? ak áno tak choď o rok ,iná škola alebo čo, isto sa netráp
a inak len sa budem hrať si myslíš...