Každý žijeme niekde inde na Slovensku, či v zahraničí... tak povedzte ako to vnímate, čo tam máte zaujímavé, pekné, ako to tam cez deň vyzerá. Mám taký dobrodružný myšlienkový pochod. Kto vie, čo je v okresnom meste Nové Mesto nad Váhom zaujímavé napr.?
Trnava, ľúbim ju, je tam všetko, pekná je, cez deň to tam vyzerá asi ako úplne všade, ide o tvoj subjektívny pocit. Teda aspoň ja tak vnímam mestá.
Nitra, neznášam ju, je tu všetko, dajme tomu, že je pekná, ale Kaufland je v riti ďaleko, cez deň nie je taká pekná ako v noci, keď hrad svieti a dotvára atmosféru. Nikdy mi to tu nebolo sympatické však. Zase subjektívny pocit.
Pre mna je Zilina zlaty stred, do Kosic by som isiel mozno byvat. Celkovo sa mi pacia aj mensie mesta na SK i ked menej moznosti casto. Absolutne neviem co by som robil v Bratislave, bojim sa, ze by sa tam zhynul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nitra, neznášam ju, je tu všetko, dajme tomu, že je pekná, ale Kaufland je v riti ďaleko, cez deň nie je taká pekná ako v noci, keď hrad svieti a dotvára atmosféru. Nikdy mi to tu nebolo sympatické však. Zase subjektívny pocit.
Akurát by už mohlo prestať fučať ten orkán do piče