ludiaaa. prosím o pomoc .. musím si zohnať nejakú povesť ktorú by som sa učila...približne na stranu alebo okolo strany len nie kratšiu.. neviete o nejakej? a hlavne nie českú ale slovenskú.. a v knižnici nie ...
sorry, ale keď si v tomto veku nevieš nájsť jedinú zo slovenských povestí, tak to čo máš za národnosť a čo robíš na území tejto krajiny?!
(dosť nacionalizmu)
keď v tomto veku nechceš chodiť do knižnice, kedy sa to naučíš?!
nepoviem ti, aby si sa hanbila, nie som kompetentný, ale skús aspoň toto » www.klasici.sk/node/6... no tebe s takýmto prístupom asi ani Boh nepomôže, nie ešte úbohí obyvatelia Birdzu :/
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale kníh s povesťami je milión, stačí pohľadať....
(prinajhoršom aj gúgl by isto dačo našiel
(dosť nacionalizmu)
keď v tomto veku nechceš chodiť do knižnice, kedy sa to naučíš?!
nepoviem ti, aby si sa hanbila, nie som kompetentný, ale skús aspoň toto » www.klasici.sk/node/6... no tebe s takýmto prístupom asi ani Boh nepomôže, nie ešte úbohí obyvatelia Birdzu :/
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!