@magnetnazeny ono poviem ti to takto, podľa mňa to na niečo bolo dobré takže, neviem ja som dosť lenivá a sebecká atd a myslím, že by ma to niečo naučilo ale možno svoj názor zmením
Som proti akejkoľvek vojenskej službe - akejkoľvek armáde a všetkému, čo vyvoláva akúkoľvek represiu a agresivitu. Zoberme si radšej príklad Kostariky - zrušili armádu a ušetrené peniaze dali do školstva - o čo je lepšie mať vzdelaných ako agresívnych občanov.
Ženy nie su na vojnu... A som za co sa týka chlapov, v Doneckej ľudovej republike majú problém, ze nemajú koho dať do tanku, nikdo ho nevie riadiť!!! Keby bola povinná tak hocijaké decká tam nahadzu, hlavne zeby sa tank pohol...
пусть сами жрут дерьмо, заживо гниют в казармах, собственным горбом полнят офицерские карманы, получают в лоб прикладом, строят дачу генералам, забирают пусть себе, нам этого не надо даром!
neznasam tie zenske co su za prava zien ale ked ide o nieco co sa im nepaci tak su proti neviem teraz ako sa to volaju ale akoze som celkovo proti aj ked mozno by to pomohlo ale keby to bolo normalne ne ze sikana a podobne
dal by som to tak že je to povinné pokiaľ neštuduješ... a pre ženské určite nie. Ženy nikdy neboli bojovníčky , tie nech sa starajú radšej o to aby sa tí muži mali kam vrátiť
Vojnu by trebalo lebo teraz medzi mladými miesto slušných a zdvorilých hlavne chlapov teraz po okolí pobehujú drzí smradi koledujúci si na držku. Vojna mnohých takých frajerov zo sprostej mládeže práveže vychovala...
žiadna vojenčina by nemusela byť, stačili by "prevýchovné tábory" na tie sladné a drzé chlapčiska...
žiadne zbrane, výcvik, iba šport a hodiny slušného správania, k tomu práca na poli, kuchyni, ubytovani, práčovni...
a kto by sa nechcel "náhodou" prispôsobiť ten by skusil ako chutí lieskovica na holej riti....
ved ty by si bol šéf a riadil by si to tam...
ja by som také zariadnie vybudoval niekde v lese, pri poli s malým rybníčkom aby sa tí spratkovia mohli kúpať v ľadovej vode povinne....
@zajkousko pre tie politické kurvy sa môžu tito základne zbrane a technika pokojne zmeniť na ten piesok čo si želáš možno aj z ľuďmi.. Veď elita je zabezpečená oni bojovať nemusia.
Chcel by som to absolvovať.. verím, že vojna vás naučí disciplínu a naučí vás sa o seba postarať. Aj keď sa mi to teraz ľahko píše.... každopádne šiel by som sa trošku zoceliť...
Podla mna by nebolo zlé, aspon u mladých nešlo len o cigaretách o alkohol a o drogoch. Ja som minulý týžden absolvoval výberové konanie do armády, a som velmi tastný že sa to podarilo. Podla mna ba to mal každý absolvovat aj ted nie na 2 roky, ale aspon na pol!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ja by som to aj tak zrusila cele, make love, not war
pár "špinavých k.riev", robí chrapúnsku politiku vo svete a nevinní ľudia zomierajú....
žiadna vojenčina by nemusela byť, stačili by "prevýchovné tábory" na tie sladné a drzé chlapčiska...
žiadne zbrane, výcvik, iba šport a hodiny slušného správania, k tomu práca na poli, kuchyni, ubytovani, práčovni...
a kto by sa nechcel "náhodou" prispôsobiť ten by skusil ako chutí lieskovica na holej riti....
ved ty by si bol šéf a riadil by si to tam...
ja by som také zariadnie vybudoval niekde v lese, pri poli s malým rybníčkom aby sa tí spratkovia mohli kúpať v ľadovej vode povinne....
nemusia bojovať, ale stratia moc a budú sa triasť o holý život, to len kvôli prachom, ktoré nakladli....