Ahojte,potrebovala by som poradiť ako je to s poplatkami za povinné očkovanie proti hepatitide B,ked idem študovať fyzioterapiu na SZU. Vakcínu si budem musieť hradiť sama,alebo mi to preplatí poisťovna kedže očkovanie mám povinné?
tak asi nebola a nie je to hradené poisťovnou ani pre študentov ani pre zdravotníkov, pre dospelého stojí napr. očkovacia látka proti hepa B Engerix 18 eur + -
Ako student vysokej skoly, kde to ockovanie potrebujes, ti to poistovna preplati. Tiez som studovala na SZU,sice osetrovatelstvo, ale mylsim ze to budes mat rovnake aj na fyzioterapii. Mne normalne dala doktorka recept na tu ockovaciu latku, ktoru som si musela vybrat sama v lekarni a potom ma zaockovala,ale fakt som doplacala len par centov, lebo doktorka tam napise poznamku ze to je kvoli VS. takze pohodicka, jedina vyhoda asi takejto skolicky, ze usetris par eur a to budu posledne eura ktore na SZU usetris, potom uz len budes miinat a miinat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov