oh, asi to nebude rovnaké na všetkých vš po celom svete a bolo by ideálne, keby si sa spýtal niekoho kompetentnejšieho, napríklad na FB skupine, alebo sa pozrel na stránky školy, alebo na študijnom.
a taktiež lepšie popísať problém, čo znamená zmeniť povinne voliteľný predmet? počas obdobia registrácie, zápisu, alebo až po zápise? chceš ho zrušiť a nahradiť? vymeniť za iný povinne voliteľný? s rovnakým alebo iným počtom kreditov?
Chcem ho vymeniť za iný PVP lebo učiteľ čo ma učil tento iný predmet v zimnom semestri mi nedal urobiť skušku a nemal ma učiť už v letnom semestri tento predmet čo chcem teraz vymeniť ale nakoniec zase uči on a ja už nemam chuť sa znovu rozčuľovať a trapiť z ním
@moriak A to mi mame vediet odkial? Na kazdej vs je to ine. Co tak zajst za kompetentnymi ako studijne oddelenie, prodekan pre vychovu alebo si precitat skolsky poriadok.
Akokeby bol taky problem otvorit usta a spytat sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a taktiež lepšie popísať problém, čo znamená zmeniť povinne voliteľný predmet? počas obdobia registrácie, zápisu, alebo až po zápise? chceš ho zrušiť a nahradiť? vymeniť za iný povinne voliteľný? s rovnakým alebo iným počtom kreditov?
ja fakt neviem kde a čo študuješ a ako to tam chodí
Akokeby bol taky problem otvorit usta a spytat sa.