zdravotna sestra, aj ňou som, potom som chcela robit so starymi robila som .. ale ochorela som takze už skoro rok marodujem čiže plany a rebríčky toho čo chceš su fajn len sa ich nedrž zubami nechtami lebo potom sa niečo stane a bdueš sklamana
-boxer
-prezident/premier/politik
-IT
-vojak
-neviem jak sa to volá ale ten čo navrhuje napríklad tanky alebo aj ten čo ich stavá, ťaží pre ne materiál, niečo so stavbou tankov aj ked dnes uz vacsinu roboty robia stroje... Asi by som rád navrhoval tanky alebo vrtulníky alebo čo.
-vedec
-pilot
-podnikatel
Možno aj viac len by som musel porozmyslat ale chcel som byt uz vsetko.... O, teraz ma napadlo že aj -hokejista
@16 ale myslím že dobrý by som bol vo vsetkom, držím sa hesla: Ked už niečo robím, tak poriadne!
Svedčia o tom moje výsledky z Boxu, este tam nechodím dlho ale mám za sebou už kopu zápasov a este ma nikdo neporazil ale na treningoch ani nikde...
nositeľka Nobelovej ceny. Vo všetkých oblastiach. Najlepšie všetky za jediné dielo súčasne (Vedecký výskum ohľadom prírodných vied podaný brilantnou beletristickou formou, so zápletkou pojednávajúcou o potrebe svetového mieru v celom vesmíre).
lenivá dedička
chovateľka leńochodov
a neviem, fakt nemám nič vysnívané také, čo by som sem v plnej vážnosti spomenula
skôr mám také čo by som chcela v alternatívnej realite robiť
-agentka FBI
- veterinárka alebo zoologička
ale realne a v tomto svete chcem byť psychologička
-pro nba hráč
-pro (slovenský) basketbalový hráč
-herec
-boxer
-kaskadér (sice by som asi nemal odvahu na niektoré kúsky ale určite by som aspoň taký kaskadérsky výcvik chcel skúsiť
hoteliérka, marketingová manažérka, psychologička, interiérová dizajnérka, architektka, kriminalistka, fotografka, psychiatrička, neurovedkyňa, genetička...ale vzhľadom na môj odbor asi prvé 2 spomenuté
ja by som chcela profesionálne venčiť psov (ako vo filmoch chodia za prachy a naraz nejakých 10 rovno) ale asi by som sa tým neuživila a cez zimu...no bola by mi zima ...ale bavilo by ma to :letim:
@rayennn ty si strašný retard to sa nedá čítať
citujem :-neviem jak sa to volá ale ten čo navrhuje napríklad tanky alebo aj ten čo ich stavá, ťaží pre ne materiál, niečo so stavbou tankov aj ked dnes uz vacsinu roboty robia stroje... Asi by som rád navrhoval tanky alebo vrtulníky alebo čo.
ten človek sa volá odborník na vojenskú techniku, a určite nejde do bane a neťaží materiál to robí baník následne sa ruda musí vyčistiť od hlušiny a legovať. ale takého retarda ako ty by nepustili do bane, ani k vysokej peci a už tobôž nie ku vojenskej technike.
Nedávno som si spomenula, že som niekedy začiatkom SŠ chcela robiť v energetike (a pri podávaní prihlášok mi to ani nenapadlo), takže určite to.
Plus nejaký úžitkový dizajn, beta-reading, odborný preklad, materiálové inžinerstvo.
Celkom sa aj držím v okolí svojho zamerania, jaký achievement!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
-Tlmočníčka
-Bachárka
-Fotografka
-Architektka
alebo len tak slobodne cestovať po svete, keby to bolo také jednoduché ..
Agentka
Lekárka
Podnikateľka
Herečka
- garbiar
- kominár
- kováč
-fotografka
-IT
-právnička
-časnička
-sedieť doma XD
-teraz idem na umeleckú školu XD za odevní dizajn
- pracovat v zahranici ako idea maker
- marketingovy manazer
ano spravil, a aj spravim.
IT
fitness trener
trener futbaloveho klubu
psycholog
historik
paleontolog
režisér
vedúci u operátora
prostitút
eskorťák
astronom
hokejista
curlingista
prezident
-prezident/premier/politik
-IT
-vojak
-neviem jak sa to volá ale ten čo navrhuje napríklad tanky alebo aj ten čo ich stavá, ťaží pre ne materiál, niečo so stavbou tankov aj ked dnes uz vacsinu roboty robia stroje... Asi by som rád navrhoval tanky alebo vrtulníky alebo čo.
-vedec
-pilot
-podnikatel
Možno aj viac len by som musel porozmyslat ale chcel som byt uz vsetko.... O, teraz ma napadlo že aj -hokejista
Svedčia o tom moje výsledky z Boxu, este tam nechodím dlho ale mám za sebou už kopu zápasov a este ma nikdo neporazil ale na treningoch ani nikde...
lenivá dedička
chovateľka leńochodov
a neviem, fakt nemám nič vysnívané také, čo by som sem v plnej vážnosti spomenula
degustátor čokolády
-agentka FBI
- veterinárka alebo zoologička
ale realne a v tomto svete chcem byť psychologička
alebo nieco s (zahradnou-maybe) architekturou
- ekonom
- psychiater
- kriminalista
-pro (slovenský) basketbalový hráč
-herec
-boxer
-kaskadér (sice by som asi nemal odvahu na niektoré kúsky ale určite by som aspoň taký kaskadérsky výcvik chcel skúsiť
Spisovateľka
Redaktorka
-chemička
-chemička
-chemička
nič iné v mojom rebríčku nie je
- dizajnérka
- majiteľka kaviarne (podnikateľka)
- majiteľka posilky
- klavírny virtuóz
- cestovateľ
- GreenPeacák
- mysliteľ
- metafyzik
- filozof
zápasníčka.
Snažím sa .)
-kráľovná
-vojvodkyňa
- astrofyzička
@luc.ka to bych si kukol!
daj mi par mesiacov mozno rokov
spisovateľka
novinárka
právnička
politička
majiteľka kníhkupectva
citujem :-neviem jak sa to volá ale ten čo navrhuje napríklad tanky alebo aj ten čo ich stavá, ťaží pre ne materiál, niečo so stavbou tankov aj ked dnes uz vacsinu roboty robia stroje... Asi by som rád navrhoval tanky alebo vrtulníky alebo čo.
ten človek sa volá odborník na vojenskú techniku, a určite nejde do bane a neťaží materiál to robí baník následne sa ruda musí vyčistiť od hlušiny a legovať. ale takého retarda ako ty by nepustili do bane, ani k vysokej peci a už tobôž nie ku vojenskej technike.
Plus nejaký úžitkový dizajn, beta-reading, odborný preklad, materiálové inžinerstvo.
Celkom sa aj držím v okolí svojho zamerania, jaký achievement!
2. Záchranárka
3. Kriminalistka
4. Zdravotná sestra
* agentka
* právnička
* pracovníčka pre styk s verejnosťou
* DJ-ka
v rannom detstve :
* kaderníčka
* vojačka
+ chcela by som robiť - neviem presne ako sa to volá.. proste vystriedať Zlaticu Puškárovú (v Na telo) :happy: !