ženské povolanie ? všeobecne bude vyhľadávané hocičo s technológiami, technikou, informatikou a podobne, namiesto humanitných zameraní. to je pravda, nech mi hociaký politológ alebo andragog povie opak !
Neviem,ako to nazvať, nechcem hovoriť,že spoločníčka,lebo pod tým si každý automaticky predstaví aj sex. Ale ja mám na mysli skôr takú, čo len pôjde na večeru, do kina, atď...Čisto len za účelom robiť niekomu spoločnosť, porozprávať sa s ním a nič viac..Už aj v dnešnej dobre to veľmi dobre vynáša...
Nerozdeľuj povolania na ženské a mužské :/ Veď to nemá zmysel... Z výnimkou špeciálnych jednotiek armády/námorníctva etc. môžu ženy robiť prakticky to isté, čo muži... Ak chceš dobrý plat.... tak na Slovensku máš smolu Ale aj u nás sú relatívne dobré platy v niektorých oblastiach. Choď robiť niečo s informatikou, prípadne do energetiky, ideálne do jadrovej elektrárne operátorku sekundárneho okruhu alebo riadiacu letovej prevádzky... Pri posledných dvoch samozrejme musíš podstúpiť kurz a splniť náročné predpoklady, ale keď chceš dobre zarábať už po škole nemáš veľmi na výber...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak sa len pri predstave hocicoho s detmi nejdes dogrcat