Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť so študentským účtom v banke, kde mu povolili prečerpanie, teda, že môže ísť do mínusu. A, či Vám ho dali hneď, ako ste si založili účet alebo až po určitej dobe, ďakujem za odpoveď
@principessa v dexií a ten študentský sa volá axion...a ani by som to nevdela (ten účet sme vybavovali pred troma rokmi a vtedy som si nemienila ani peniaze vyberať) a zrzau tam prídem a tetuška mi zahlási že som nejaké euro v mínuse...
mne sa zda ze sa to dava podla priemeru za 3 mesiace alebo 6 teraz neviem presne... proste podla toho kolko ti tam chodi penazi lebo viem ze zo zaciatku som mal nejakých 200€ potom 400€ atd cim viac penazi ti chodi na ucet tym mas vacsie povolene precerpanie
ako neznamena to tak ze ked ti chodi 400€ tak ti daju povolene 400€ to urcite nie musi ti chodit dajme tomu 600 alebo 700€ aby ti dalki 400 neviem ako sa to presne pocita
ja mam tiez studentsky v TB a mal som myslim po pol roku povolene precerpanie 200 EUR a teraz mam 300... inak som asi dva roky skoro stale v minuse a nikto ma za to nebuzeruje, ani nejake extremne poplatky neplatim za to
mám študentský vo VUB a tetka mi rovno povedala, že nejaké 3 éčka sú suma s ktorou nemôžem hýbať...šla som tam rovno s tým, že chcem ísť aspoň miernu sumu d mínnusu a až potom nech ma stopnú... (kebyže sa potrebujem dostať domov, lebo som všetky peniaze prepila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takže tak