naši ma nechcu pušťať na chaty.....je mi jasné prečo, nakoniec aj sama mama mi to povedala... chcela som isť aspoň spať ku chalanovi čo spolu chodime vyše pol roka, keď aj jeho rodičia mu to sami navrhli a aj oni sa čuduju že sa o mňa naši boja.. ako ich
Skús prizvať priateľa aj s jeho rodičmi k vám na večeru. Nech sa dospelí medzi sebou porozprávajú.
Zo začiatku napr. prespi u najlepšej kamošky, ktorú tvoji rodičia dobe poznajú. Daj im číslo na kamošov s ktorými by si šla, povedz im presne kde je chata, kto každý ide, že budeš vždy zastihnuteľná a môžu ti kedykoľvek zavolať...
to máš na riť čo ti poviem no...len nechcú aby si skončila pri kočikovaní...neviem ti poradiť lebo ja mám už odmalička doma ,,slobodu´´ takže si robím čo chcem a chodím kade chcem ale vždy s rozumom
to sa nedá vysvetliť im to nejak, keď sú proste takí akí sú už večnosť, nezmenia sa kvôli tomu zo skeundy na sekundu len kvôli tomu lebo tebe by to tak vyhovovalo viac a bolo by to lepšie... ja viem, že ti to vadí a obmedzuje ťa to, ale ..... ak si ich neobmakcila doteraz, neexistujú na to žiadne triky ani čary, proste sú to tovji rodičia a sú takí akí sú, asi si budeš musieť počkať do 18 a potom by už bolo asi blbé pýtať si povolenie spať na nejakej chate alebo u chalana.... majú takú povahu a nejak extra sa to ovplvyniť nedá... PODLA MNA
a napokon sama tvrdíš, že nič nepomáha a všetko si vyskúšala.... takže, ja neviem ako by sme ti mali pomôcť, iba ť amôžme utvrdiť, že to máš dosť zlé a to ti nepomôže...si myslím...
no neviem ako by som ti poradila..neviem sa do takej situacie vzit..ja som s takymito vecami nikdy problem nemala.. a navyse v 16 som na podobne akcie nechodila...prvykrat som bola na chate v 18-tich
Tak to to mylujem niekto je strasne zvedaví založí tému ohladne lasky,partnerstev a tak ale sám/ma nemá foto alebo sa zaregistruje len za jednim ucelom vytvorit tu temu a potom uz na birdz a ked uz zisti nase nazory na temu tak uz nikdy ani nepachne na birdz.
ja by som ti dala pár balíkov kondomov a musela by si mi prisahať,že ak..tak len s nimi a bez ani za boha .... a ešte by som ti musela veriť,že si dobré dieťa,ktoré sa mi neožere a nesfetuje..vtedy by som ťa pustila,ale aj tak by som mala strach
tak mna zas všade púšťajú...dokonca ma samého nechali doma 2týždne keď išli tento rok na dovolenku...síce zabralo to pár minút presviedčania ale v pohode potom...
povoľnosť u rodičov ja som si najprv myslela o to ze mas problem ze tvoja mama je roznoznôzka
moja mater je rovnaká....akoze v tom že nmi nedoveruje...llenže šak sme homo sapiens sapiens nie? a trnto druh primatov sa vyznačuje schopnosťou vylemi vyznačnou : klamaním a navyše ona je tak paranoický človek....ale je tu aj dobrá stránka...človek si predcvičuje fantaziu
som uz dospely, ale keby som prisiel za rodicmi, ze chcem ist spat ku priatelke, tak najskor by som musel rozchodit zopar faciek...nwm co ta trapi.. a na chatu ma pustaju len s 3-ma ludmi, a s nimi som stravol detstvo, cize rodicia ich poznaju rovnako ako mna,..
ale co ked skor neveria jemu ?...mne nahodou mamka rovno povedala, ze zeny su velek svine, ze si mam davat pozor a celkovo je nedoverciva voci zenam v mojom okoli. :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Skús prizvať priateľa aj s jeho rodičmi k vám na večeru. Nech sa dospelí medzi sebou porozprávajú.
Zo začiatku napr. prespi u najlepšej kamošky, ktorú tvoji rodičia dobe poznajú. Daj im číslo na kamošov s ktorými by si šla, povedz im presne kde je chata, kto každý ide, že budeš vždy zastihnuteľná a môžu ti kedykoľvek zavolať...
Teda pokiaľ sa jedná o chalanov.
Aj keď nechceš, ožratá ako prasa budeš robiť fajku jedna báseň
no si aj tak odvazna si sa vobec spytala na toto rodicov ja by som to ani neskusala
moja mater je rovnaká....akoze v tom že nmi nedoveruje...llenže šak sme homo sapiens sapiens nie? a trnto druh primatov sa vyznačuje schopnosťou vylemi vyznačnou : klamaním a navyše ona je tak paranoický človek....ale je tu aj dobrá stránka...človek si predcvičuje fantaziu
!!!
ale co ked skor neveria jemu ?...mne nahodou mamka rovno povedala, ze zeny su velek svine, ze si mam davat pozor a celkovo je nedoverciva voci zenam v mojom okoli. :