Powedali ste niekedy nejaku nadavku svojmu otcovi alebo mame?
powedali alebo nie? ja som raz powedal otcovi ze je hajzel a druhy raz ze je retardovany...ale nemyslite si o mne ze som nejaky tento...strasne ma vtedy nasral..a to tu uz racej nebudem rozoberat..
moj brat ked bol este mali tak prisiel zo skolky a mama mu nieco nakazala...a on jej: pocuvaj....ty si ale riadna svina!... ......
a ja mame bezne ze doriti ty ma vies nastvat...to je asi take ze najviac...
a ked sme pri rodinnych vztahoch tak sestra(2roky ma) ma teraz v oblube furt vraviet: a ty si hlupana cico dopaloma(doparoma,ale este nevie povedat r.. ..)
heh ja ked som bola maliinka tak mama trhala kvety zo zahrady a ja som jej povedala preco trhas kvety ty ku...?Kks odvtedy uz nic take Nevedela som este co kecam
ja som volal s mamou a povedal som jej ze nam triedny poriadne vypicoval, skoro ma zabila, kebyze je to nazivo tak by to bolo dost zle. Ale priamo na rodicov som nic take nepovedal.
moj otec je dosť háklivý na nadávky čiže nadávať v jeho prítomnosti radšej neskúšam, nieto už nadávať na nho, ale samozrejme sem tam mi niečo nepekné na stranu rodičov uletí. Ale nikdy nie niečo prehnane vulgárne kkt, pca etc.
A moja sesterka ked bola malá nevedela povedať f a miesto neho hovorila ch. A miesto fuj hovorila ... to bolo velmi vtipné
Občas sa mi podari zanadávať aj rodičom ale snažím sa aby sa to nestávalo čo sa týka toho ked nadávajú malé deti je to dosť smutné je vidieť ako sa doma ich rodičia rozprávajú
Nie nikdy - pretože si neviem predstaviť akoby som skončil - snažím sa držať jazyk za zubami keď ide do tuhého - radšej byť ticho ako potom ľutovať niektoré slová...
Nadávku nie, nezvyknem nadávať ani mimo dosahu rodičov, ale nemám problém byť k nim drzá keď ma naozaj vytočia (áno, znie to tak.... "pubertiacky" keď tvrdím že ma rodičia dokážu vytočiť, ale pokiaľ sa vyjadrujú nie práve najkrajšie na adresu mojich priateľov, prípadne mi nadávajú na niečo čo sa ich absolútne nijako netýka a nemá im to prečo vadiť...)
no to zas ja zdy na otca som uz hovoril ze boze moj s takymi nervami ..lebo zdy cel neco prestavit na mobile a nic newedel..sak si ledva vedel nastavit tapetu a zdy mna volal a kym sa k niecomu preklikal trvalo to aj minutu-dve...ako sry ale kdo by pri nom nestratil nervy?
na otca som raz zakricala ze je kokot ! on ma nepocul ale matka ma dokladne zjazdila a taku facku som dostala ze som mala este 2dni otlacok na ksichte ... auuu takze len v duchu na nich hresim a niekedy sa fakt musim prekonavat !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a ja mame bezne ze doriti ty ma vies nastvat...to je asi take ze najviac...
a ked sme pri rodinnych vztahoch tak sestra(2roky ma) ma teraz v oblube furt vraviet: a ty si hlupana cico dopaloma(doparoma,ale este nevie povedat r.. ..)
Už som to veľakrát oľutovala, lebo si to vôbec nezaslúžila, aby som jej nadávala
ja si rodicov totizto vazim
a nie ako niektore svine, ktore sa stale hadaju a tak
nevedia ocenit
som povedal tatkovi: To bola ale kurva ten somar
fuj boha to je nechutné xD mňa ide poraziť
ale spolu s matkou pi*ujeme na šoférov ked ideme v aute som nevedel že moja mama dokáže tak "korenisto" nadávať
A moja sesterka ked bola malá nevedela povedať f a miesto neho hovorila ch. A miesto fuj hovorila ... to bolo velmi vtipné
vlastne oni o tom vedia lebo sa tak aj tvárim-a niekedy sú dokonca presvedčení o tom že mám voodoo bábiky s ich podobou...
nemám...lebo neveim kde ich zohnať:/
presne...
otcovi dost casto...