Je to primitivne zariadnenie na posilovanie ruk, hlavne teda zapestia a predlaktia. Taka gulicka, ktorej vnutro roztocis spagatom, chytis do ruky a uz sa potom len snazis vnutro udrzat v co najvacsich obratkach. Sice sa to nezda, ale je to celkom makacka, funguje to dako na principe gyroskopu, ale presne neviem ako...
Mal to spoluziak na strednej, posiloval s tym kvoli horolezectvu, a parkrat som si to pozical. Velmi fajn vec, aj by sa mi celkmo hodila (pri serme treba silne zapestie), ale za tie peniaze zatiala nie. Ale ak raz budem bohatsi, tak si to mozno kupim... Aspon ten najlacnejsi model
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Kamarát sa minule pri prekonávaní rekordu rozreval a hodilo ho v kŕčoch o zem.
Ďakujem, neprosím
Mal to spoluziak na strednej, posiloval s tym kvoli horolezectvu, a parkrat som si to pozical. Velmi fajn vec, aj by sa mi celkmo hodila (pri serme treba silne zapestie), ale za tie peniaze zatiala nie. Ale ak raz budem bohatsi, tak si to mozno kupim... Aspon ten najlacnejsi model