@16 , @18 : Preto pouzivam to co som napisal v @14 ako "odstrasovak". Na niektore to funguje. A niektore si nedaju povedat a chcu ma objat aj tak. Tak si sahnem.
tiez sa priklanam k tomu, ze podla toho o koho ide tak prvych 5...iste ze so spoluziakmi a nie extra kamaratmi sa nebudem objimat, len zdravit alebo zakyvat a tak...a s lepsimi kamaratmi sa nestretavam denne, takze dake to tuhe objatie a pusa dobre padnu po case
Ako s ktorými. Najčastejšie je to len pozdrav, pretože keby som mala bozkávať a objímať každého chalana, ktorého poznám, nerobila by som väčšiu časť dňa nič iné.
Ale keď je to chalan, ktorého som dlho nevidela a mám ho rada, objatie je- myslím- na mieste
no podla toho s kym a aku mam naladu..niekedy len slovne inokedy mávam jak Lady Di a pri tych najlepších ludoch z mojho okolia si mozem dovolit aj daco uchylne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale napr. keď prídem za mojou extra super kamoškou do ZA s ktorou som sa X mesiacov nevidela, tak sa objímeme
Ale keď je to chalan, ktorého som dlho nevidela a mám ho rada, objatie je- myslím- na mieste