Nó, mne sa sused zdraví vždy, keď idem okolo jeho domu... A keďže tou cestou chodím často, tak mi je blbé furt na neho kričať "dobrý deň", tak to pozdravenie sa nechávam vždy na neho, aj keď potom furt šomre, že si ho nevšímam vraj....
ako decku mi to prízvukovali, keď som nejakú susedu aj tri krát denne zdravila "brý deň", že šak už som ju dnes videla. a odvtedy neviem, čo mám robiť a stal sa zo mňa socially awkward penguin. sa len usmejem alebo čo vždy, lebo neviem čo mám robiť.
ale sa mi páči keď 2x náhodne stretnem nejakého kamaráta za deň, bo na tretí raz mi už musí brať pivo.
na základnej som sa triednej stále zdravil a mal som za to pokarhanie triednym učiteľom,
dnes, keď vidím niekoho zo základnej, tak sa im ani nepozdravím, kravy
@kittyboo Neviem ako ty ale ja som ju volala mama sem tam len keď mi to ubehlo.. .. ale inak tak som si na to spomenula... aj to jak sme išli okolo ľudí a najust sme sa rozprávali akože v inom jazyku.. prytom hatlaina jak hovado.. .. vadne decka
keby ste sledovali ranný ceremoniál u nás v práci, tak by ste sa teda divili... zdraviť sa "ráno" "dobré" a nakoniec "dobré ráno" je nutnosť...
Kto vôjde do šatne a povi "dobré ráno", hneď ho niekto okríkne štýlom "že ti stará dala je pekné ale mne tvoja stará nedala, tak drž piču, ja mám iba ráno"
jak mi príde predsa, ale vlastne väčšinou som rada, keď pozdravím aspoň raz, lebo mám spomalené reflexy, a kým si niekedy uvedomím, že "aha človek", a ešte že "aha, šak ja poznám toho človeka", a potom ešte, že "aha, idem pozdraviť tomu človekovi teda", tak človek občas už prejde okolo a ja vyzerám jak hnusný ignorant
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale iným ľuďom sa zdravím aj viackrát za deň.
ale sa mi páči keď 2x náhodne stretnem nejakého kamaráta za deň, bo na tretí raz mi už musí brať pivo.
dnes, keď vidím niekoho zo základnej, tak sa im ani nepozdravím, kravy
Pamätáš si ako sme anglinárku zdravili na ZŠ zo začiatku, že "Good morning mrs Cm..ová"
Kto vôjde do šatne a povi "dobré ráno", hneď ho niekto okríkne štýlom "že ti stará dala je pekné ale mne tvoja stará nedala, tak drž piču, ja mám iba ráno"