POZEMOK NA MESIACI A INÝCH PLÁNETACH SLNEČNEJ SÚSTAVY
Pre môjho najlepšieho kamaráta som mala pripravený extra darček. Pozemok na Mesiaci. Neriešila som či je to fake alebo nie, vyzeralo to dosť luxusne, dá sa to zaramovať, má tam krásne vypísané meno priezvisko dátum narodenia na mapke znázornené miesto je
Ak maju nieco spolocne s tou americkou Lunar Embassy, tak to nie je fake. Oni predavaju pozemky na mesiaci uz vyse 10 rokov (tusim ze to bude aj viac nez 20). Neviem odkial to chces kupovat, ale ak z CZ pobocky tak je to v poriadku
Zakladatel lunar embassy tvrdi, ze nasiel dieru v nejakych zakonoch, ktore mu umoznuju legalne predavat pozemky na mesiaci. A kedze ho za tie roky nikto nezrusil, tak nieco na tom asi bude.
A peniaze na darcek pre naj kamosa nikdy nie su zbytocne vyhodene
z právneho hľadiska to bude v dobe možnosti realizácie využitia dotyčných pozemkov VEĽMI problematické, podľa môjho osobného názoru, pretože to bude asi aj tak len o tom kto si čo prvý obsadí, ale je tiež veľmi pravdepodobné že tvoj kamarát sa tejto realizácie nedožije, takže ti to môže byť prakticky jedno
Tak tu ide skôr o to, že.. sa pozrie na Mesiac a povie si to je moje tam mám pozemok..Je to iné ako keď sa len tak spolu dívame na Mesiac že aký je dnes spln a aký je dnes veľký keď sa na to tak pozrie že parádička
@tommyhot. Ano, cez lunárnu ambasádu..viem našiel nejakú dieru, ale že vlastne ten pozemok aj tak ten človek nebude vlastniť.. a to sa mame nepáči a znechucuje mi to... čo už..
Za 36e mu kup nejake triko z jeho oblubenou úpostavou zo SW alebo daj 300e a kup ručne malovanu 50cm sochu Darth Talon alebo Darth Maula mna by to potešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.lunarniambasada.cz/...
Zakladatel lunar embassy tvrdi, ze nasiel dieru v nejakych zakonoch, ktore mu umoznuju legalne predavat pozemky na mesiaci. A kedze ho za tie roky nikto nezrusil, tak nieco na tom asi bude.
A peniaze na darcek pre naj kamosa nikdy nie su zbytocne vyhodene
@tommyhot. Ano, cez lunárnu ambasádu..viem našiel nejakú dieru, ale že vlastne ten pozemok aj tak ten človek nebude vlastniť.. a to sa mame nepáči a znechucuje mi to... čo už..
tak neviem..
podla mna je to blbost, lebo to aj ja sa mozem menovat velvyslancom marsu, a zacat predavat ludom pozemky na marse. proste je to kravina.