takže takto.. Mamina bude mať čoskoro 50 rokov a keďže ju veeeľmi ľúbim chcelo by to niečo špeciálne. Rozmýšľala som nad tým, že by som jej klasicky kúpila nejaký darček a k tomu by som chcela ešte niečo. Napadli ma dve veci. Kúpiť jej pozemok na mesiaci
Ja som pomenoval tu hviezdu pre mamcu na narodky a bola rada Lepšie ako nejaký kozmetický balicek. To s hviezdou je reálne nakoľko hviezd je straaaaaasne veľa a to meno tam naozaj zostane zapisane nie ako ten pozemok na marse tovuz je hlúposť hviezdicka je taká romantickaaa
Je to blbosť. Moja mamina by sa tomu nepotešila to ju poznám. Hej znie to romanticky a tak, ale už je to kvázi bežné a otrepané. Za stovku jej zaplať nejaký výkend v kúpeľoch alebo deň sálone krásy a tak.
istejsie to mas s tou hviezdou... moji kolegovia na astronomickom ustave takto nejake hviezdy maju, ale to je tak.... zaplatis si to, dostanes nasledne suradnice tej hviezdy a potom hladas na internete v katalogoch, co to vlastne za hviezdu je a mas stastie, ked je do nejakej 16-tej magnitudy, aby ju vobec bolo vidiet...
porozmyslaj nad niecim realnejsim
No vezmite si ze teraz to stoji neviem kolko, ale isto nie moc kedze tam nic nemozes robit, a o takych 50 rokov sa tam mozno zacne cosi stavat, tak a potom vy budete majitel super pody ktoru kazdy miliardar bude chciet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kolko to stoji €?
porozmyslaj nad niecim realnejsim