viete co ma nastvalo ze som si povedala nebudem pozerat uz tuto superstar no niejak som zacala a velmi sa mi tam zapacil (nie vyzorovo ale spevom) uz od kastingou filip a teraz vypadol ja uz vazne nepozeram . preco taky dobry spevak a k tomu sympaticky vy
No lebo mozno slovaci si myslia ze spievat nevie tak ho jednoducho po lopate nehali tak.. a mozno aj zauradovali tie hlasy mne je to jedno.. hl vec ze vierka je este tam.
mozno si povedali tak ten bude mat vela hlsov tomu nedam nic dam radsej tomu ten toho urcite nebude mat vela
mne tam nesedi jeden clovek. ten co mi pripada ako emo. podla mna nevie az tak dobre spievat a pohnojil toho uz celkom dost si myslim. ale co uz je to len moj nazor. som zvedavy ako to bdue pokracovat dalej
ja to tieez nechapem on bol straasne dobri a ked som widela ze wypadol som si powedala ze ked wypadne aj Dominiqa thaaq konci moje pozeranie D ale on bol fakt suuper to musite uznat a nahoodu aj sexi!! ale ete bude aj diwoka karta ci nie?on by mohol prejst
POdla mna je to uplna hovadina...buznis, tocia sa tam velke prachy a o nic ine im ani nejde... a ked to stale je, uz mi to ani nieje take vzacne ako tie predosle...
Filip nemal vypadnúť, vedel spievať, bol zo všetkých najkrajší a naj sympoš... Mal radšej vypadnúť Martin Konrád... ten je tam iba preto že vieme kto predsa najviac hlasuje (13.-14) a keby ste vedeli čo nanho hovorili že je aky zlaty... Mne sa Filip spevom anjviac páčil...
Ja som mala Filipa z chalanov najradsej, bol zlaty, ani namysleny mi nepripadal a spieval tiez dobre. Takze by som ho urcite aspon do desiatky zaradila, je nespravodlive, ze vypadol
noo filip krasne spieval.. ale ked ho dali do tej dvojice s marcelom...taak som mala zmiesane pocity bo marcel z mojej skoly a filip pekne spieva...aaah skoda..
ja som superstar 1 pozerala dvojku ani nie len obcas spev inac moderatorske vstupy a teraz som zas len na moderatorov cumela inac prepinam ale je fakt ze filipa som si pozrela skoda ze vypadol
ja som pozerala 1 a 2 a pozeram aj 3. je to celkom fajn...urcite lepsie ako nejaki mojsejovci, vyvoleni, big brohteh alebo toto, co chodi teraz ta vyvolena a vobec, vsetky tie sproste reality show...su trapne a superstar sa aspon da pozerat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mne tam nesedi jeden clovek. ten co mi pripada ako emo. podla mna nevie az tak dobre spievat a pohnojil toho uz celkom dost si myslim. ale co uz je to len moj nazor. som zvedavy ako to bdue pokracovat dalej
možno prvy rok bude o nich počut ale potom po nich zalahne zem..
ale toho filipa som pocula spievat a nebolo to take zle