dnes sa na mna v centrali hrozne vela ludi pozeralo a vzdy je to neprijemne.
ja ludi vacsinou na ulici ignorujem ale ked raz za uhorsky rok prejde okolo pekny chalan tak sa pozeram napadne, aby vedel ze sa pozeram ale odkedy mam frajera tak ignorujem vsetkych, aj keby isiel matt bomer okolo
na mna sa vzdy pozeraju. som vysoka, vytrcam z davu, mam dlhedlhe vlasy, rada sa pekne namalujem a obcas aj vystredne obleciem, cize si to aj dost vsimam. a vela zalezi aj od reci tela, obvykle chodim vzpriamene a "odhodlane", takze to tiez pridava. to mi ale musela kamoska povedat, ja si to neuvedomujem vobec.
na mna ked dakto pozera tak automaticky self check ..lebo casto chodim so zmrzlinou na tvari abo mam podivne vlasy..sem tam si nieco obleciem naopak a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale väčšinou skôr v zmysle "fuj to čo je za obludu"
ja ludi vacsinou na ulici ignorujem ale ked raz za uhorsky rok prejde okolo pekny chalan tak sa pozeram napadne, aby vedel ze sa pozeram ale odkedy mam frajera tak ignorujem vsetkych, aj keby isiel matt bomer okolo
pozeram
iba ženy sa môžu pozerať na mužov na ulici?
iba ženy sa nemôžu pozerať na ženy na ulici?