jasne, som si kvoli tomu zmenila plany dokonca a najviac sa tesim na tu v modrej koseli nenormalna jebnuta zenska
btw @kittyboo kde ti zmizol ten cerveny klobuk?? ja ze si ho kupila, to by bolo supeeer. a ta co ti robila vlasy sa tam ako dostala, ked stala 15€ ale prisla tam?
@Kittyboo Si tam taká milučká, nervóznaa a skromná čakala som úplne niečo iné že budeš sebavedomá a namyslená (a ta v tom modrom ... ona je strašne neprajná...) a máš veľmi pekný štýl obliekania.
ta v modrej koseli je narusena podla mna .. satnik sa mala podla mna mega, neviem co pindala... ona asi dlho v hlave musela vymyslat tie "vtipne" odkurovacie hlasky..
@matwejo lebo či ja pamätám tak tu väčšina komunity bola zástancami inteligencie mládeže a keby tu niekto založil takúto diskusiu tak by ho skôr všetci vysmiali a poslali by ho stiahnuť si archív vyvolených ale.. časy sa menia.. užívatelia s nimi
@mixelle stale je podla mna viacmenej komunita zamerana na to iste ...
len nepodaval by som tuto sutaz na uroven vyvolenych/farmy/farmar hlada zenu z urcitych dovodov:
- moze sa to zdat, ale nie je zamerana na modu, ten chlapik tam obcas spomenie co je "trend", ale skor je zameranie na urcite bontony oblecenia a obliect sa primerane udalosti (teme) a sucasne tak nejak "pekne"
- nie je to velmi o predvadzani, snahe zaujat debilinami a kontroverznostou, ale o zladeni, citeni, vnimani oblecenia
- moze sa to zdat povrchne, ale oblecenie cloveka vzdy doplnalo jeho spolocensku ulohu
takze pochopitelne to nie je intelektualny superzazitok, ale vnimam to na takej istej neutralnej urovni ako relaciu o byvani, pripadne vareni ...
samozrejme ja by som uvital radsej nejaku, kde by superili v nejakej zaujimavej sutazi kreativnej nejaki "vynalezci" ako byva na Discovery - Scrapheap chall., Junkyard wars a pod.
prosím vás nezovšeobecnujte ja si nezakladám na internetových hádkach. Len vravím že 90 % ľudí v mojom okolí (naozaj iba v mojom okolí,nebudte v strese)je znechutených faktom,že štvrť slovenska nemá čo do ust a jojka si spraví suťaž kde dá tolko penazí za šaty.. a tiež vravím,že to nie je práve viasat history
@matwejo hned je vidieť kto dokáže poskladať zmysluplnú vetu a kto sa potrebuje len zadrapkávať do ľudí naozaj sa mi veľmi páči ako si to napísal a možno si mi celkom ukázal,že sa dá na to dívať aj inak. Ja som už hore uviedla čo je pre mňa v tom hlavný problém ale vážim si,že si odpovedal normálne..
@mixelle wat? napisala som, ze TVOJE tvrdenie je demagogicke, pretoze je to zbytocne emocne podfarbene a statisticky nepresne - s cielom zaposobit na jednoduchsiu cast populacie "s beznym socialnym citenim".
neviem aky ma ucel sucitit s niekym, kto nema co jest. to mu urcite nepomoze. a rozhodne na to nema vplyv, co bude vysielat jojka.
a dúfam, že nebudem komentovať príliš priebežne, ale počula som tému a presne som vedela, čo by som si kúpila (a teraz potichu plačem, že tie veci sú normálne dosť drahé na to, aby som si to nevyčítala kúpiť aj tak
@mixelle už prosím dosť. Nepotrebujem, aby sa to tu zmenilo na moralistickú prekáračku.
1. nesúhlasím s tvojimi tvrdeniami
2. toto fórum bolo založené, aby sme videli, koľko ľudí si to pozrelo, lebo veľa báb (i mužov sa tešilo na túto časť
3. absolútne nič to nemá so sociálne znevýhodnenými ľuďmi
@kittyboo a ty si tá študentka veronika? máš nejakú širšiu hlavu než to vyzerá na fotkách
(a to som to otvoril len kvôli tomu že som tu zachytil že si tam bola, tak to ber ako kompliment slight_smile:
ale že aký ňuňu hlások
@peculiar@56 má radikálny spôsob vyjadrovania, nebuď na ňu zlá
pozrel som si to teraz na internete
a @kittyboo práve som zistil, že také tie osoby, čo vidíme stále na fotkách majú aj nejaký hlas a tvoj hlas ma úplne prekvapil neviem ani prečo, proste som si nikdy nepredstavil tvoj hlas
inak si mrte zlatá
@mixelle nevsimla som si, ze by sme sa bavili o tom, ci to povazujes ci nepovazujes za hodnotny program.
to, co mi lezie na nervy, je to vecne vytahovanie toho, "kto kde ma a kto nema co jest" na urovni diskuterov z azetu. uz chybaju len hladujuce deti v afrike a preludnena india. resp. poznamka, ze tato informacia je nam nanic, pretoze chleba aj tak lacnejsi nebude.
nerozumiem preco by nemali byt k dispozicii taketo programy. ved zivot nie je len o smrtelne vaznych a casto neuveritelne nudnych "hodnotnych" informaciach. mas moznost vyberu, tak si vyselektuj to, co ta zaujima. a nezabudaj, ze to, co je dobre pre teba, nemusi byt pre ostatnych.
@peculiar a to je presne to, čo som urobila. Nemala som tušenie že forum je založené kvoli nejakej dievčine ktoru väčšina ľudí pozná a bola v tom programe, pretože z nadpisu to nevyplýva... Prosím ťa len o jedno. Zváž ten agresívny štýl vyjadrovania obzvlášť keď sa ťa nik nesnažil uraziť.. Tiež by som bola rada keby si ma neporovnávala s diskutérmi z azetu, keďže ma to uráža. V podstate ani neviem o čo ti ide. Chceš aby som sa ospravedlnila, za moj názor alebo len potrebuješ ukázať že pred tebou nebude nikto urážať nákupné maniačky? Lebo jedno z toho ti dokážem splniť
@kittyboo lebo asi sa tak líčiš že si ju zužuješ, a lebo s užšou si viac dáma a menej dievčatko, tak podvedomá túžba ti skresľuje
a ináč práve som sa dostal k tomu že modrokošeľová je tiež súťažiaca, takže sa opravujem že teda asi nebola platená za to aby bola piča, ale jej výkon už v tom úvodnom zostrihu bol ako keby bola, vieš niektoré tieto šou majú vyslovene v stabilnom caste nejakú moderátorko-zdrbávačku, a toto úplne ako keby bola ona
@kittyboo a to tam bola tá najstaršia z vás, ňe? tak to mi príde relatívne jasné, zaprvé šla na výhru (aj keď netuším v čom tá výhra spočíva, a netreba vysvetľovať, ďakujem), takže ste boli primárne protivníčky, a zadruhé postoj "čo tu tieto šťeňatá robia, sa majú doma učiť a nie pchať do telky a kradnúť mi mojich 5 minút slávy!"
@mixelle co si urobila? nejak mi to z toho kontextu nie je jasne.
mila slecna, prides mi vyrazne vztahovacna.
esta raz opakujem, ze jednoducha logika ludi, ktori vlastne neuspechy a neschopnost ventiluju nadavanim na televizne relacie (resp. na politikov/EU/zle pocasie/neprajnikov okolo nich/zakreny osud - dosad si tam co chces), sa mi protivi.
pouzivat to ako argument mi pride uplne scestne. vyjadrujes sa tu k urovni nejakeho programu a tvoja retorika je pritom uplne primitivna.
je mi uplne jedno, co si myslis o nakupnych maniackach - reagovala som na nieco celkom ine. tak dufam, ze si to pochopila.
@peculiar ja prídem tebe vzťahovačná? Veď to je uplný nonsens čo tu predvádzaš. O čom sa tu chceš pohádať? Moj neuspech a neschopnosť ma majú ventilovať k čomu?
Preboha dievča. Zrekapituluj si, čo som napísala a ujasni si to. Považovala som to bohužiaľ za všeobecný fakt, že to nie je nič moc program, netušila som,že ťa to bude takto frustrovať. Mrzí ma ak som ti brnkla na citlivú strunu. Pretože nech napíšeš čokoľvek,čo by ťa ospravedlnilo, práve to je dôvod, pre ktorý si sa rozhodla ma urážať a vyvolávať so mnou otvorený konflikt. A čo sa týka mojej rétoriky Keď sa snažím dešifrovať tvoje príspevky, dosadiť si interpunkciu, prípadne rozluštiť čo si myslela nejakou konkrétnou urážkou, celkom ma ťahá do úsmevu. A naposledy: vidieť reláciu utrácať peniaze na handry znechuťuje MŇA, MŇA,MŇA... nikoho iného ako mňa, Tvrdenia že za krízu môže jojka alebo podobné nezmysly... Prosím nefabuluj. Neútoč do ľudí, ktorí sa ťa nikdy nepokúšali uraziť. Je to také.. Smutné
Ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila. Nedokázala som vnímať tú show ako príspevok o móde skôr som to brala ako reality show. Možno som nebola dostatočne informovaná a posledné čo chcem aby to vyznelo odo mňa neprístojne. Nemám rada konflikty @aprilynne sorry, len sa snažím nejako z toho vykorčuľovať
@mixelle "lebo či ja pamätám tak tu väčšina komunity bola zástancami inteligencie mládeže Hehe a keby tu niekto založil takúto diskusiu tak by ho skôr všetci vysmiali a poslali by ho stiahnuť si archív vyvolených Hehe ale.. časy sa menia.. užívatelia s nimi"
"Len vravím že 90 % ľudí v mojom okolí (naozaj iba v mojom okolí,nebudte v strese)je znechutených faktom,že štvrť slovenska nemá čo do ust a jojka si spraví suťaž kde dá tolko penazí za šaty.. a tiež vravím,že to nie je práve viasat history Hehe"
"Považovala som to bohužiaľ za všeobecný fakt, že to nie je nič moc program, netušila som,že ťa to bude takto frustrovať." "A naposledy: vidieť reláciu utrácať peniaze na handry znechuťuje MŇA, MŇA,MŇA... nikoho iného ako mňa"
skus si to po sebe este raz precitat, prosim. od zaciatku z toho robis z zbytocnu dramu, melies blbosti a nakoniec este priznas, ze o tej relacii vlastne nic nevies.
najprv vseobecny fakt, potom je to zrazu len tvoj osobny nazor...
nevies citat, interpretovat si spravne reakcie, nie si pristupna ziadnemu vysvetleniu, dookola si verklikujes svoje a pleties jablka s hruskami.
@peculiar tebe stojí toľko času za takúto kravinu? kto si myslíš že si,aby si mi písala takéto veci? Napadlo ťa niekedy, že človek, ktorému nakladáš vôbec nemusí byť idiot? Plus ma prosíš aby som sa už radšej k ničomu nevyjadrovala lebo moja rétorika je primitívna, neviem čítať, verklíkujem dokola to isté a že ma moja neschopnosť a neúspešnosť dohnala ku kritike relácie... Zbetlila si ma až tak, že sa cítim mizerne, Dúfam, že teraz sa ti bude lepšie spať alebo také čosi..
študentka veronika mi bola omnoho viac sympatickejšia ako kittyboo
-doslova som v tom videl až kontrast
a inak súhlasím s @mixelle nie je to až tak stupídne ako ostatné programy, ale o jeho hodnote by sa dalo polemizovať
čo nevyčítam aktérkam, človek sa tam nemusí strápňovať, nemusí sa tam uviazať na dlhší čas a môže získať dost slušnú finančnú odmenu, tak prečo nie... (ale aj tak, výpovedná hodnota tohto seriálu je ZVAČŠA PODĽA MOJHO názoru na úrovni hovna - teda čo som si iné časti preskákal, ale ako zábava na večer - pre niekoho fajn)
@kittyboo No skoda ze si nedala na svoj nazor alebo pocit by si to mala vyhrate, co uz ale ta v tej modrej koseli ti davala riadnu kritiku dufam ze jej to v nasledujucich castiach vratis,
a inak fakt mas mili prejam len skoda tej nerozhodnosti, ale to neva to by som bol asi aj ja ked by boli kamery za mnou
preboha, nechapem co tu z toho niektori ludia robia...kto chcel si to pozrel a kto nechcel tak nech si pozera co chce, netreba tu urazat nikoho intelekt a podbne. robite sa tu niektori doleziti ako keby ste vy len same intelektualne a svetuprospesne cinnosti vykonavali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Ale ta v modrej kosel je p*ca.
podla mna nebol ten autfit az taky zly boli nejake prehnane kriticke tie ženičky
placem
@mixelle preco?
@25marek25 neviem ci sa vobec dal napisat viac creepy koment na televiznu show ... ako vazne?
btw @kittyboo kde ti zmizol ten cerveny klobuk?? ja ze si ho kupila, to by bolo supeeer. a ta co ti robila vlasy sa tam ako dostala, ked stala 15€ ale prisla tam?
A nevidel som p*ču v modrej košeli. Rozmýšľam, čo urobím pre nápravu.
@tans dakujem, z nejakeho dovodu si to mysli vacsina ludi. som rada ze teraz zistia ze to tak nie je : ) dakujem !
len nepodaval by som tuto sutaz na uroven vyvolenych/farmy/farmar hlada zenu z urcitych dovodov:
- moze sa to zdat, ale nie je zamerana na modu, ten chlapik tam obcas spomenie co je "trend", ale skor je zameranie na urcite bontony oblecenia a obliect sa primerane udalosti (teme) a sucasne tak nejak "pekne"
- nie je to velmi o predvadzani, snahe zaujat debilinami a kontroverznostou, ale o zladeni, citeni, vnimani oblecenia
- moze sa to zdat povrchne, ale oblecenie cloveka vzdy doplnalo jeho spolocensku ulohu
takze pochopitelne to nie je intelektualny superzazitok, ale vnimam to na takej istej neutralnej urovni ako relaciu o byvani, pripadne vareni ...
samozrejme ja by som uvital radsej nejaku, kde by superili v nejakej zaujimavej sutazi kreativnej nejaki "vynalezci" ako byva na Discovery - Scrapheap chall., Junkyard wars a pod.
logika mi uletela :letim:
a to je chyba koho? jojky?
btw toto tvrdenie mi pride dost demagogicke.
neviem aky ma ucel sucitit s niekym, kto nema co jest. to mu urcite nepomoze. a rozhodne na to nema vplyv, co bude vysielat jojka.
1. nesúhlasím s tvojimi tvrdeniami
2. toto fórum bolo založené, aby sme videli, koľko ľudí si to pozrelo, lebo veľa báb (i mužov sa tešilo na túto časť
3. absolútne nič to nemá so sociálne znevýhodnenými ľuďmi
(a to som to otvoril len kvôli tomu že som tu zachytil že si tam bola, tak to ber ako kompliment slight_smile:
ale že aký ňuňu hlások
@peculiar @56 má radikálny spôsob vyjadrovania, nebuď na ňu zlá
a @kittyboo práve som zistil, že také tie osoby, čo vidíme stále na fotkách majú aj nejaký hlas a tvoj hlas ma úplne prekvapil neviem ani prečo, proste som si nikdy nepredstavil tvoj hlas
inak si mrte zlatá
to, co mi lezie na nervy, je to vecne vytahovanie toho, "kto kde ma a kto nema co jest" na urovni diskuterov z azetu. uz chybaju len hladujuce deti v afrike a preludnena india. resp. poznamka, ze tato informacia je nam nanic, pretoze chleba aj tak lacnejsi nebude.
nerozumiem preco by nemali byt k dispozicii taketo programy. ved zivot nie je len o smrtelne vaznych a casto neuveritelne nudnych "hodnotnych" informaciach. mas moznost vyberu, tak si vyselektuj to, co ta zaujima. a nezabudaj, ze to, co je dobre pre teba, nemusi byt pre ostatnych.
@tosom dakujem ^_^aj ty !
a ináč práve som sa dostal k tomu že modrokošeľová je tiež súťažiaca, takže sa opravujem že teda asi nebola platená za to aby bola piča, ale jej výkon už v tom úvodnom zostrihu bol ako keby bola, vieš niektoré tieto šou majú vyslovene v stabilnom caste nejakú moderátorko-zdrbávačku, a toto úplne ako keby bola ona
mila slecna, prides mi vyrazne vztahovacna.
esta raz opakujem, ze jednoducha logika ludi, ktori vlastne neuspechy a neschopnost ventiluju nadavanim na televizne relacie (resp. na politikov/EU/zle pocasie/neprajnikov okolo nich/zakreny osud - dosad si tam co chces), sa mi protivi.
pouzivat to ako argument mi pride uplne scestne. vyjadrujes sa tu k urovni nejakeho programu a tvoja retorika je pritom uplne primitivna.
je mi uplne jedno, co si myslis o nakupnych maniackach - reagovala som na nieco celkom ine. tak dufam, ze si to pochopila.
Preboha dievča. Zrekapituluj si, čo som napísala a ujasni si to. Považovala som to bohužiaľ za všeobecný fakt, že to nie je nič moc program, netušila som,že ťa to bude takto frustrovať. Mrzí ma ak som ti brnkla na citlivú strunu. Pretože nech napíšeš čokoľvek,čo by ťa ospravedlnilo, práve to je dôvod, pre ktorý si sa rozhodla ma urážať a vyvolávať so mnou otvorený konflikt. A čo sa týka mojej rétoriky Keď sa snažím dešifrovať tvoje príspevky, dosadiť si interpunkciu, prípadne rozluštiť čo si myslela nejakou konkrétnou urážkou, celkom ma ťahá do úsmevu. A naposledy: vidieť reláciu utrácať peniaze na handry znechuťuje MŇA, MŇA,MŇA... nikoho iného ako mňa, Tvrdenia že za krízu môže jojka alebo podobné nezmysly... Prosím nefabuluj. Neútoč do ľudí, ktorí sa ťa nikdy nepokúšali uraziť. Je to také.. Smutné
Ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila. Nedokázala som vnímať tú show ako príspevok o móde skôr som to brala ako reality show. Možno som nebola dostatočne informovaná a posledné čo chcem aby to vyznelo odo mňa neprístojne. Nemám rada konflikty @aprilynne sorry, len sa snažím nejako z toho vykorčuľovať
"Len vravím že 90 % ľudí v mojom okolí (naozaj iba v mojom okolí,nebudte v strese)je znechutených faktom,že štvrť slovenska nemá čo do ust a jojka si spraví suťaž kde dá tolko penazí za šaty.. a tiež vravím,že to nie je práve viasat history Hehe"
"Považovala som to bohužiaľ za všeobecný fakt, že to nie je nič moc program, netušila som,že ťa to bude takto frustrovať." "A naposledy: vidieť reláciu utrácať peniaze na handry znechuťuje MŇA, MŇA,MŇA... nikoho iného ako mňa"
skus si to po sebe este raz precitat, prosim. od zaciatku z toho robis z zbytocnu dramu, melies blbosti a nakoniec este priznas, ze o tej relacii vlastne nic nevies.
najprv vseobecny fakt, potom je to zrazu len tvoj osobny nazor...
nevies citat, interpretovat si spravne reakcie, nie si pristupna ziadnemu vysvetleniu, dookola si verklikujes svoje a pleties jablka s hruskami.
prosim ta, uz sa radsej k nicomu nevyjadruj.
@admin dnes pozeral jeeee
-doslova som v tom videl až kontrast
a inak súhlasím s @mixelle nie je to až tak stupídne ako ostatné programy, ale o jeho hodnote by sa dalo polemizovať
čo nevyčítam aktérkam, človek sa tam nemusí strápňovať, nemusí sa tam uviazať na dlhší čas a môže získať dost slušnú finančnú odmenu, tak prečo nie... (ale aj tak, výpovedná hodnota tohto seriálu je ZVAČŠA PODĽA MOJHO názoru na úrovni hovna - teda čo som si iné časti preskákal, ale ako zábava na večer - pre niekoho fajn)
ja lenže súhlasím...
a inak fakt mas mili prejam len skoda tej nerozhodnosti, ale to neva to by som bol asi aj ja ked by boli kamery za mnou
Preboha, samozrejme, že nepozerám