neustály hodinový pohľad do očí až nie, ale momentálne som v pasívnom vzťahu, ktorý tvorí len moje zaľúbenie sa a hladkanie, dotýkanie sa, štuchanie, pozorovanie - nenápadné, protivné a viditeľné. Ako decko prvýkrát objavujúce svoju živočíšnu stránku. A je to super natoľko, že človeku ani nevadí, žeby to nemohlo zájsť "ďalej". Zrejme. Asi.
Takže viacmenej verím, že to môže byť fajn, aj keď na to asi človek potrebuje to pravé rozpoloženie a súlad.
@Wistingher
až polhodinu nie.. bolo to asi 10 minut, ona viac nevydržala ... ale mňa v tom nikto neporazí ..viem že nemusím žmurknúť min. tých 10 minut a pozeranie sa do očí mi nerobí problém, je to zaujimavá vec... vyčistím si pri tom hlavu a len sa pozerám, je to akýsi druh meditácie
Ja sa ľuďom do očí nepozerám ani pri komunikácií maximálne pár sekúnd... ale keď idem autobusom do mesta a musím vždy v buse stáť tak si pozeráme navzájom do očí s jedným dievčaťom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
to by bolo dost chore
jedine ak by sme sutazili kto sa dlhsie vydrzi nesmiat alebo nezmurkat
ja inac neznasam dlhe pohlady do oci
je to take agresivne
(psy to beru ako vyzvu na utok)
namiesto do oci ,,do mobilov
a rozhodne v tichosti tak dlho nevydržím
Takže viacmenej verím, že to môže byť fajn, aj keď na to asi človek potrebuje to pravé rozpoloženie a súlad.
až polhodinu nie.. bolo to asi 10 minut, ona viac nevydržala ... ale mňa v tom nikto neporazí ..viem že nemusím žmurknúť min. tých 10 minut a pozeranie sa do očí mi nerobí problém, je to zaujimavá vec... vyčistím si pri tom hlavu a len sa pozerám, je to akýsi druh meditácie
.)
Skôr sa stane, že tá druhá strana (dievča,žena) odvráti zrak. Ale niekedy aj nie.