Moj nazor na tieto trapne relacky je taky ,ze nieco take moze existovat len na slovensku .. aj "farma" ... Ja nechapem ,ako to moze niekto pozerat , a este sa aj smiat na tom ako tam ta Olga na tej farme nevedela sekat drevo O_o ARE YA FUCKING KIDDING ME ?
@etelnair hm , tak to je mi celkom luto ze slovenska televizia kupila licenciu na natacenie takej trapnej relacky ... no nic no , ked to ludia pozeraju , tak preco by nekupovali
@etelnair hm , nevidel som . mna len celkom hneva , ze cim viac mas programov , tak tym vacsie hovno tam davaju , preklikavam 150 porogramov a nic tam NIEJE .. ale to je torchu mimo temy markiza a jej praktiky
chúdence deti.. a nechápem toho chlapa.. ja keby že mám 4 malé deti a niekto mi ponúkne robotu, tak mu nohy bozkávam! hocičo by som brala..verejné záchody upratujem a zametám chodníky aby som im mohla zabezpečiť aspoň základné veci (ani čiapky a rukavice to v zime nemalo ( a on si bude vymýšľať somariny že on by tú robotu aj tak nevzal, že má henten horenos.. ja by som takého neschopného blbca strašne bila.. ale strašne.. chúdence deti..
@etelnair podla mna je to najlepsi komiks, aky kedy vznikol... este lepsi ako strazcovia, bo ma i schopny koniec. len sa priprav ze ma asi tak 1000 stran
nevim co sa cudujete ? to je skutocny zivot a nee tu na nete , aj ked je to len blba relacia ale ukazali ako to na tomto podarenom svete vypada ...
A on na ciganov z lunika nadaval no dpc sak on je minimalne taky ako oni aj ked pravda je ze nemu by byt nedali asi len tak ako nim ale inak nechapem takych ludi co nadavaju na nekoho podobneho ako su oni sami , natrepat si 4 deti ked nemaju peniaze ani na zradlo ? naco kurva ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ja idem na to akurát
@schizoofrenik videl si ?
Určite si to pozriem.
a kedze to nie su povodne formaty tak to asi nebude existovat len u nas
ako to myslis ze to niesu povodne formaty ?
@etelnair tebe sa pacilo z pekla? si robis picu zo mna? ano?!
A on na ciganov z lunika nadaval no dpc sak on je minimalne taky ako oni aj ked pravda je ze nemu by byt nedali asi len tak ako nim ale inak nechapem takych ludi co nadavaju na nekoho podobneho ako su oni sami , natrepat si 4 deti ked nemaju peniaze ani na zradlo ? naco kurva ?
mesias!