@gothicpoethic nie to je nejaky chlapik (pubertak ? ) co ho to vzrusuje sa pytat taketo na nete a ma z toho ocividne radost nech ma chlapec nebudeme mu kazit zabavu
@stuntbiker áno, som nadržaný zasran ... Bože ľudia... prosím Vás... som tu "nová" to je všetko ... teda nie som nová.. len som tu vôbec nechodila lebo som nepoznala význam Birdz-u... pričom ho ani do teraz nepoznám... ja len skúšam čo tu ide a čo nie... toť vsio... nie som žiaden nadržaný sopliak... len neviem aká téma by Vás prinútila konverzovať
@cuketta tak ides na to spravne lebo tu sa ludia najradsej rozpravaju o ceckoch pipikoch a jaskynkach len co sa zalozi taka tema uz je v nej 200 prisevkou
@cuketta mozno si zenska ale spravas sa ako 5 rocna ale na taketo spravanie som si u starsich zvykol cize klidne to by si vazne tancovala pred wekou odvaha ti teda nechyba
@stuntbiker ...a sme doma :/ nie netancujem pred webkou... ani som to nemala v pláne... je to tu celé pre mňa len flip .. takže... ja cez web nikdy nič nepíšem vážne.. je to len portál... nič viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
cuketa nooze ked si taka nadrzana pod mi dat tancek cez skype ze ci niesi fake
..kvak..
..kvak..
..kvak..
..kvak..
..kvak..
Hlavne facefuck
..kvak..