vsetko su to sracky...televizor nemam uz skoro dva roky a ked niekde zahliadnem tieto stupidity tak mi je na vracanie...radsej siahnut po nejakej dobrej knihe, ist von medzi ludi alebo si pozret namiesto toho aspon nejaky film...ale toto vazne nie televizne serialy a relacie uz niesu to co byvali...a to iste si myslim aj o starsich slovenskych a ceskych rozpravkach ako tie dnesne blbosti (mozno cest vynimkam) , ktore vymyvaju deckam mozgy .....a tak
@12 presne tak! ja síce tiež nemám telku, ale keby mám, tak to určite pozerám ...cez net v archíve mi to nejako nejde :/
trápnejšie ako pozerať sa na to, mi príde to, že jeden človek tu raz povedal, že takéto programy sú stupídne, a zrazu to po ňom všetci opakujú mysliac si, že sú inteligentnejší, než tí čo to pozerajú
@19 a @20 urcite ma, tu sa kazdy hraje ze nepozerava telku, nepocuva radio, nesedi za pocitacom cely den a neviem co este, ale to je birdz, tus u vsetci cool, zdravi, pekni a inteligentni
@method nemysli si ze ja som stale doma ... aj ked vonku uz je vsetko na picu a pomaly prestavam von chodit no ale to nema nic spolocne s tym co pozeram v TV
a neviem co furt na kazdeho picujete su to obycajny ludia ako aj polovica Slovenska minimalne ale ludia na birdzi asi poznaju iba uz sto krat spominanych intelektualov ... nechapem kde to vlastne zijete
@method to je nieco ine ale urcite ma neovplyvni ked si pozrem nejaku veselu rodinu v telke a zasmejem sa na tom ... ine je verit spravam , niektorym dokumentom alebo pozerat stale americke seriali pre nastrocnych a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@majusssska presne a niektory este aj napisu ze "omylom" ich videli ked isli okolo televizora alebo podobne vymysli
trápnejšie ako pozerať sa na to, mi príde to, že jeden človek tu raz povedal, že takéto programy sú stupídne, a zrazu to po ňom všetci opakujú mysliac si, že sú inteligentnejší, než tí čo to pozerajú
bože...
ale už som si zvykol.... "retardi na jojke" by sa to všetko malo volať