Da sa povedat, ze velmi vynimocne. Doma TV nemam a pozeram len obcas, ked velmi prilezitostne pridem k nasim. Ale vzhladom k tomu, ze tam vacsinou nic nie je, tak pozeram len HBO a pripadne nejake dokumenty.
Tak ja doma TV nemám a keď som u otca alebo mamy, tiež nikdy TV nepozerám. Som už na ňu tak nejak alergická :/ Ale občas si pozriem niektoré talentové šou na nete, ako trebárs teraz The Voice
občas si pozriem duel, súdnu sieň a v siedmom nebi (ak ide), keď ide Dr. House tak niekedy (aj keď radšej na nete,lebo môžem rovno si zapnúť tú časť, ktorú chcem)a výnimočne nejaký dobrý film, ale to viac pozerám svoje vlastné stuahnuté, prípadne na youtube, naposledy som v telke videla Luisu Spagnoli
Ano kukam tam sport a vselijake kktiny a preto som ovca vymleta kebyze nepozeram tv tak mam uz urcite VS, zenu a deti a pracu za 3000€ mesacne no ale vidite TV za to vsetko moze Internet nemoze za nic tam sa len same mudrosti naucis a prinesie ti do zivota len skvele napady a prilezitosti
Jj dosť často a aj v práci je zapnutá a tam vždy začínam Súdnou sieňou na JOJke a končím Správami RTVS na Jednotke. A úplne najradšej mám Folkloriku na Jednotke - to som až v práci objavil tuto reláciu. A aj Nash Bridges mám rád.
@torpedo08 horsi vplyv ma skor internet ako TV... len dnes je moderne tvrdit, ze "nepozeram vobec telku, aj tak su tam len same kktiny... ani ju doma nemame"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vidíš hej toto, teraz je výnimočná situácia, kedy pozerám častejšie, lebo na nete sa mi občas hokej zadrháva
Ahaa...este na intraku? Co studujes?
Vitaj v klube, ja tiez PhD., ale manazment