videla som to ale ked som videla ako utrácajú koruny a tie deti aké sú rozmazlené tak mi stúpil cukor až v krvi je to fakt ako sa správajú keby to robili aspon pre užitočnú vec ale tak kúpiť si nohavice za 1000€ je choré ! dakto nemá na chlieb pomaly
Tiez pozeravam... tie perly co tam pustaju... hlavne ked a tej hydraulickej plosine rozmyslal ze da rano stavat studnu aby sa pomstil susedovi za dym..... alebo ked carmen nevedela kde ma dat mäso.. co si retardovana vsak mame 9 chladniciek ked stary pilou drtil palmu ach nechal som sa uniest
tak hej, je to naozaj nieco podobne ako Mojsejovci...
ale zase je zaujimave vidiet, kam to niekedy moze dotiahnut clovek, co ledva skoncil zakladnu skolu a akekolvek "vyssie vzdelanie" je prenho strata casu
niekedy ich pozerám, no dávajú ich v telke kvôli sledovanosti. a to, že sú snobi, arogantní atď. mi pripadá ako závisť. sú to ich peniaze, ich životy a mne je jedno, čo s nimi robia
Nie, ani raz som to nevidel, ale pochytil som niečo z nejakej upútavky.
A keďže telvíziám vychádzajú tieto ťahy, lebo kopa slovenských divákov sú asi masochisti, tak možno začnú v dohľadnej budúcnosti vysielať zábery opíc topiacich sa v zlate, to bude ešte len televízna zábava.
A som si istý, že niektorí ľudia im skutočne závidia a tam je ten najväčší problém. Naozaj neviem, komu pomôže, keď sa želaním ľudí stane byť bohatým človekom s poruchou osobnosti. Nech žijú podobné duchaplné vzory.
neskutočné niečo to je.. videla som kúsok z dvoch dielov a som rada, že som televízor nerozjebala ovládačom
proste to je tak NESKUTOČNE PRIMITÍVNE, úplne maximálne prízemné a úbohé, že sa to ani nedá slovami opísať.. nemám nič proti tomu, že sú bohatí, napr. na takých mojsejovcoch sa dá aspoň zasmiať, na tých som sa rada pozerala.. ale toto? strašná úbohosť, to proste človek s IQ nad 100 podla mňa nemôže pozerať, a keď bude, musí z toho osprostieť.. odporúčam pozrieť každému, akí primitívni ľudia medzi nami žijú
Hej, presne to je tá morálna pointa tej show, čo úžasne sprostredkuje sledovanie dvoch rozmaznaných tupcov.
A vlastne je to v tejto myšlienke podobné napríklad výstupom Jána Slotu, ktoré nám majú ukázať, že ani moc v politike nerieši všetko a že aj ľudia ňou disponujúci majú svoje problémy, niekedy aj mentálneho rázu.
A oboje je naozaj veľmi duchaplné a má v sebe toľko skrytej múdrosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
mňa veľmi zaujíma, ako sa takýto ľudia správajú, čo robia a tak......
Majú tam byť dve "S" !
A nepozerám!
aj ja to kukám
zeby im tu niekto zavidel?
tak hej, je to naozaj nieco podobne ako Mojsejovci...
ale zase je zaujimave vidiet, kam to niekedy moze dotiahnut clovek, co ledva skoncil zakladnu skolu a akekolvek "vyssie vzdelanie" je prenho strata casu
Sú to ich životy a keď ich niekto zhodnotí negatívne, tak im musí závidieť, hej?
A keďže telvíziám vychádzajú tieto ťahy, lebo kopa slovenských divákov sú asi masochisti, tak možno začnú v dohľadnej budúcnosti vysielať zábery opíc topiacich sa v zlate, to bude ešte len televízna zábava.
A som si istý, že niektorí ľudia im skutočne závidia a tam je ten najväčší problém. Naozaj neviem, komu pomôže, keď sa želaním ľudí stane byť bohatým človekom s poruchou osobnosti. Nech žijú podobné duchaplné vzory.
Nie, včera sme to ale pozerali u kamaráta doma a strašne sme sa na tom smiali Neskutočné, koľko majú peňazí a ani troška zdravého vkusu
proste to je tak NESKUTOČNE PRIMITÍVNE, úplne maximálne prízemné a úbohé, že sa to ani nedá slovami opísať.. nemám nič proti tomu, že sú bohatí, napr. na takých mojsejovcoch sa dá aspoň zasmiať, na tých som sa rada pozerala.. ale toto? strašná úbohosť, to proste človek s IQ nad 100 podla mňa nemôže pozerať, a keď bude, musí z toho osprostieť.. odporúčam pozrieť každému, akí primitívni ľudia medzi nami žijú
Hej, presne to je tá morálna pointa tej show, čo úžasne sprostredkuje sledovanie dvoch rozmaznaných tupcov.
A vlastne je to v tejto myšlienke podobné napríklad výstupom Jána Slotu, ktoré nám majú ukázať, že ani moc v politike nerieši všetko a že aj ľudia ňou disponujúci majú svoje problémy, niekedy aj mentálneho rázu.
A oboje je naozaj veľmi duchaplné a má v sebe toľko skrytej múdrosti.