pozeral som ale nad PO su nejake mraky ale tiez sa mi sem tam nieco take zdalo ... mozno som si to iba namyslal ale aj tak som si prial tu jednu vec ... viem ze ked som si to prial tak niekde tam vo vesmire padal nejaky ten meteorit (hviezda). Ci uz sa to splni tak to je vo hviezdach ... %-/ btw. na sietke mi bivaju 2 obrovske pavuky a chytaku vsetken hmyz co sa priblizi k omjmu oknu ked mam zasvietene dobra praca chlapci su brutalne FAT takze sa im asik dari dobre . to som rad
ano, budu fotky, i video.. no posedenie bolo dost slabe. pod chvilami zamracene.. videli sme za hodinu asii 10 peknych perzeitov, no bud leteli mimo zaber alebo bolo zamracene..
no, ako som pisal v @14 , bud nas zastihli mraky alebo sa padajuca hviezda "netrafila" do objektivu. v podstate rovno nad nami bolo jedine miesto bez mrakov, ktore sa za hodinu trosku zvacsilo aj na vychod. pozorovanie trvalo od 22:05 do 23:30, videli sme velmi pekne kusky, po niektorych ostala dymova ciara viditelna aj 5 sekund, no kvoli zime sme to vzdali, tak aspon fotky nocnej oblohy ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale asi si pozrem Armagedon xD
tak som šla robit útok na chladničku
a v tom nabehne tatko do kuchyne že on práve videl :/