Minule som si išla na pumpe kúpiť bagetu, tam som to skontrolovala a aj tak keď som prišla ku pokladni ten predavač mi povedal "byť tebou bagetu by som si nekupoval"
vždy.. a napríklad toustový chleba som schopná vyberať hodinu, lebo tie majú strašne malý čas na spotrebovanie a zjesť za pár dní sama celý toustový chleba také ľahké neni
tak sa v tom proste vždy prehrabujem a vyberám to, čo má vydržať najdlhšie, ak si nie som istá, že to napr. ešte v ten deň zjem
ani nie ked nakupujem verim tomu ze tie stare veci su prec, lebo vacsinou nakupujem v tescu na kamennom namesti kde chodi vela ludi, alebo do Billy na SNP ci na bajklalskej a este sa mi nestalo ze by som kupila nieco po datume spotreby ale ked uz som niekde napriklad pri jogurtoch a ten clovek co doklada tovar tam da novu zabalenu skatulu, otvorim si ju a zoberem ten novsi ale necitam datumy, myslim ze by som ich ani nevidela, lebo na toto som trochu slepa a niekedy si aj cenovky mylim
@purpledrug666 ak je jogurt kvalitný, tak ani rok po záruke nie je pokazený (môže sa však vyskytnúť zmena chuti, nejaké tie chemické zmeny tam už začnú prebiehať)
@ohavnost tak asi tu predávajú len nekvalitné, lebo ja keď ich otvorím , netvrdím, že vždy (ale tak polovica z nich) sú také divné, aj čo sa chuti týka, lebo niekedy ochutnám, ak sa mi zdá, že s ním nič nie je,no niekedy sú tekuté a niekedy je tam taký divný povlak
vzdy. a instinktivne ich nikdy neberiem spredu ale vzdy zozadu, tam su vacsinou cerstvejsie, lebo obchodnik chce samozrejme predat skor tie starsie vyrobky.
a davam si pozor ked je to zlavovy tovar, aby uz na druhy den nebol stary.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tak sa v tom proste vždy prehrabujem a vyberám to, čo má vydržať najdlhšie, ak si nie som istá, že to napr. ešte v ten deň zjem
skôr pozerám na výrobcu hlavne pri tých "tesco veciach"
a doma pred zjedením kontrolujem všetko.
a okrem toho zloženie, neporušenosť obalu a cenu za kilogram v porovnaní s väčším/menším balením
ale tak záleží na značke , to hej...
alebo v jakých podmienkach to skladujú v obchode
a davam si pozor ked je to zlavovy tovar, aby uz na druhy den nebol stary.
tiez pozeram ci sa nevyplati vacsie balenie...
takze v obchode travim vela casu ked nakupujem