obcas ale skorej tak nad ranom a rozmyslam co tam ti ludia asi robia a kto su
ale to rozmyslam aj v nocakoch, na letisku, ked vidim ludi len tak v okne hlavne v taky cas kedy su normalne ludia v praci vacsinou
@2 presne, alebo keď sa svieti v nejakom okne v paneláku oproti, tak rozmýšľam, že prečo ešte svietia a čo asi tak robia, že či sú rovnaké nočné sovy ako ja
ja tak rozmyslam kedykolvek, ked idem mhd, busom alebo peso, divam sa hore na okna, na domy, na ludi, ktori idu pri mne, do aut a rozmyslam nad tym kam idu, odkial, co je to za rodinu, ako sa asi zvitaju atd
V momentálnom ročnom období sú furt hmly takto cez noc, ale vždy sa niekde svieti, ale je to príliš ďaleko aby som im dovidela do okien:/
ale keď sme ešte bývali na sídlisku tak som pozerala v noci z balkóna do okien iných, že čo pozerajú v telke alebo akú majú kuchyňu
no este v meste je to ok, tam vzdy aspon niekto svieti este nadranom, ale na dedine vsetky svetla pozhasinane uz pred polnocou, uplna tmisko.. ma to ubija
tak tu na dedine sa nemam ani kam pozerat lebo z mojej izby dovidim len na par domov a neviem nevsimam si to aj tak nezaujima ma to ... kebyze byvam v meste a vidim panelaky tak by to mozno bolo zaujimavejsie
@nekompatibilna no v niecom je to fajn, napriklad v tom ze hviezdy vidno ovela jasnejsie a vela, vela a ze vidim horu hned za oknom a je to super vyhlad. ale aj tak, ti ludia mi chybaju, ked spia akoby ani neboli
ja to už ani neregistrujem, obchody a lampy sú rozsvietené takmer vkuse, nemá to také čaro ako keď sa pozrieš cez kopec, či zbadáš svetielko, či najbližší sused je doma
nehovoriac o tom ako sa človek slastne vyspí v úplnej tme a tichu, tu aj keď doma všetko pozhasínam a zatiahnem, tak je vidno
Doma v bohompožehnanej zemi mám vyhľad dokopy na 4 okná, jedno znich je suseda a tá mi občas píše že čo ešte robím (alebo nech si upracem izbu , balkonove dvere sú svina)
A tu v tejto hnojarine mám vyhlaď na samé kurníky
Inak Pár metrov odomná býva jeden kamoš, a ten ma výhlad asi na 6 dedín a celý MT... ženské balí jedna radosť
@aventine tak je pravda, že na dedine je to také monotónnejšie v noci, ale keď mám možnosť tak si užívam tú "skapal pes ticho a klud" atmosféru, chýba mi to v meste proste, nechceš sa vymeniť?
Keď som vstávala každý pracovný deň o piatej ráno do školy, vedela som, že v jednom byte v náprotivných bytovkách sa svieti, tak som si pripadala v tom čase menej sama na svete
A ešte som takýmto spôsobom pozerávala futbal v susedovom televízore pred spaním.
pravidelne, strasne rad ked si idem zapalit na balkon alebo do okna, velmi rad proste pozorujem, ze kto je hore este a tiez si predstavujem, ze ci tiez rozmysla tak isto aj on o mojom okne
ale zas na intraku to je niekedy bombys, vyjdem do okna a typek z vedlajsieho bloku mi zacne jebat laserom do ksichtu
@jeromecoutanrainbow vidíš, to je jak naschvál, včera som nemohla kukať, som len čekovala online stav a išla som si oči vyočiť nabudúce zas prehráme v nájazdoch určite and stop chirping, iba ja môžem haniť svoj tým
@jerometoucanrainbow ííha, tak toto mi veru nenapadlo...ale fakt, je to dosť možné, vždy keď si idem poctivo pozrieť prehrajú a raz nekuknem a nech sa páči, 6:1. musím pre ich dobro (alebo pre svoje?) prestať sledovať a playoff bude real deal
no vidis, najskor by si si to mal vyskusat kym sa sem dovalis s celym majetkom
ja toho vela viem, to sa len tvarim ze som taka blba :-S neboj tak do hodinky cca mam pocit
moja babka to robí a potom tých ludí ohovára, lebo pozná všetkých kde bývajú a kedy majú chodiť do roboty a iné dôvody, prečo by už mali spať. hen aha, kratochvílovci až o jedenástej zhasli, doviee čo tí robeli! a ešte pozerá, kde majú neupravené záclony a tak.
inak aj ja to robím, ale tak anonymne. rozmýšlam, že kto tam asi býva, čo práve robia, či im neni zima v tých barákoch s vysokými stropmi.. predstavujem si, aké to asi je bývať práve v tom byte, že to je pre niekoho naozaj jeho domov, že sa tam niekto každý deň z práce vracia za rodinou, ako to majú chudáci ďaleko na zastávku mhdčky, ako sa niekto z tej bytovky pekne stará o predzáhradku a tak.
hlavne na intráku, keď sa idem na poslednú chvíľu noc pred skúškou učiť a už sa mi nechce, tak vyjdem na balkón a keď zistím, že už nikto nesvieti, tak si poviem, že už na to môžem srať aj ja
ja mam v izbe stale tmu neviem preco vlastne ..asi ju mam rada a citim sa v nej prijemne a kedže byvam na dedine tak nemam nejak vyhlad na bytovku alebo niečo kde by som mohla vidiet že niekto ešte svieti oproti mne su len dva obyvane domy a vedla jeden prazdny
Ja skoro furt keď idem cez víkend s psom okolo 2-3 ráno von sledujem okná či ešte niekde svietia.. a keď všade tma tak väčšinou doma musím hrať dajaku MMORPG hru kde je kopu hráčov aby som sa necítil sám
A cez prázdniny s psom idem von o 10 večer a potom ešte o 7 ráno a tak okolo 8-9 spať vtedy sa už uplne cítim sám
mám tu výhlad len na pár domov, do okien vidím len štyrom a aj z toho sú dva iba ako chaty využívané... ale všímam si to vždy, aj ráno keď idem na autobus a ešte je tma tam to vidím všetko... už viem kedy kto vstáva a tak
a jedna teta stará vždy ide s takou taštičkou smerom ku obchodu a predtým ide niečo z nej hodiť do koša, tak to si vymýšľam vždy, že čo asi vyhodila, či dáku fľašku, a čo ide kúpiť, a či má manžela, ktorému kúpi čerstvý chlieb a tak... je to sranda
Vzhľadom k tomu že mám vo výhľade činžiaky z polky mesta, by sa mi to akosi nechcelo Ale na bývalom byte som to občas robila, tam som mala len jeden barák oproti
Vždy keď idem na intrák. Tam hlavne, či sa svieti v kuchyni, lebo nemám rada to trápne ticho, trpiteľské postávanie a úplenlivé prosenie vody v konvici nech už preboha zovrie aby som mohla vypadnúť xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale to rozmyslam aj v nocakoch, na letisku, ked vidim ludi len tak v okne hlavne v taky cas kedy su normalne ludia v praci vacsinou
ale keď sme ešte bývali na sídlisku tak som pozerala v noci z balkóna do okien iných, že čo pozerajú v telke alebo akú majú kuchyňu
ja to už ani neregistrujem, obchody a lampy sú rozsvietené takmer vkuse, nemá to také čaro ako keď sa pozrieš cez kopec, či zbadáš svetielko, či najbližší sused je doma
nehovoriac o tom ako sa človek slastne vyspí v úplnej tme a tichu, tu aj keď doma všetko pozhasínam a zatiahnem, tak je vidno
A tu v tejto hnojarine mám vyhlaď na samé kurníky
Inak Pár metrov odomná býva jeden kamoš, a ten ma výhlad asi na 6 dedín a celý MT... ženské balí jedna radosť
ale tu nepozeram nejako ked sa velmi nudim len
A ešte som takýmto spôsobom pozerávala futbal v susedovom televízore pred spaním.
ale zas na intraku to je niekedy bombys, vyjdem do okna a typek z vedlajsieho bloku mi zacne jebat laserom do ksichtu
a ved prave, ja sa v uplnej tme bojim, som este decko
ak sa tu náhodou niekto po včerajšom životnom zápase stal fanúšikom NJ, bez hanby sa ozvite
ale sa mi páčia také roztratené osídlia, kopanice napr.
ja si neviem ani len predstaviť, že dedina má nejakú nevýhodu
a vies co ked uz si zbaleny.. vsak ty si z celkom fajn mesta, ak si dobre spominam
ty vieš skade som? v tom prípade je to pre mňa ako kupovať mačku vo vreci, lebo ja nemám ani poňatia kam to cestujem
ja toho vela viem, to sa len tvarim ze som taka blba :-S neboj tak do hodinky cca mam pocit
dúfam, že smerom na sever, inak ma veru nenapadá nijaká lákavá dedina v okolí
inak aj ja to robím, ale tak anonymne. rozmýšlam, že kto tam asi býva, čo práve robia, či im neni zima v tých barákoch s vysokými stropmi.. predstavujem si, aké to asi je bývať práve v tom byte, že to je pre niekoho naozaj jeho domov, že sa tam niekto každý deň z práce vracia za rodinou, ako to majú chudáci ďaleko na zastávku mhdčky, ako sa niekto z tej bytovky pekne stará o predzáhradku a tak.
a ešte radšej to robím veľmi skoro ráno.
Premyslam o tom co asi tak robia. Kedy idu spat, kedy musia vstavat a tak
A cez prázdniny s psom idem von o 10 večer a potom ešte o 7 ráno a tak okolo 8-9 spať vtedy sa už uplne cítim sám
áno, ale nie pri obecnej
a jedna teta stará vždy ide s takou taštičkou smerom ku obchodu a predtým ide niečo z nej hodiť do koša, tak to si vymýšľam vždy, že čo asi vyhodila, či dáku fľašku, a čo ide kúpiť, a či má manžela, ktorému kúpi čerstvý chlieb a tak... je to sranda