tak MASH som videl vsetky diely uz x krat.. momentalne som na stvrtej serii The 70s Show.. cakam na novu seriu HIMYM, Family Guy, Boardwalk Empire, Californication.. ale to bude az na jesen..
Na Gilmore Girls som závislá, mala som stiahnutých všetkých 7 serií a práve predvčerom som dopozerala posledný diel, tak mi je z toho smutno. A občas si pozriem Priateľov a MASH.
ja ficim na greys anatomy ale teraz cez leto zase nic nepojde, tak musim cakat do septembra....take oblubene boli thats 70s show, 10 things i hate about you, two and half man, ncis, veronica mars, friends, house md...takze, ked niekde idu tak si ich pozriem....a vzdy ked pridem zo skoly tak ide prison break, tak si pri nom vypijem kavu
...a ten mash je o com...este som z toho ano cast nevidela
MASH som kedysi pozerávala s ocom.. to boli čosi.. ale aj teraz si ho občas pozrem .inak priatelia, show B.C.,tie roky 70-té,pohotovosť krok za krokom, ženy z rodu gil... a iné staré už asi ani nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
...a ten mash je o com...este som z toho ano cast nevidela