väčšinou len tak pasívne, keď sa idem socializovať do miestnosti, kde dakto tú telku pozerá
ale nakoľko mám teraz telku v izbe a nik tu nie je, tak som si pozrela jeden diel Slečny Marplovej a včera mi pri varení bežal nejaký dokument na ČT ako kulisa.
Takže v skratke minimálne a zvyčajne len ako kulisu
veľmi málo.. len keď jem alebo pijem kávu v obývačke, tak si pustím telku.. a dnes o jednej išiel na jojke Horton, tak som chcela pozerať, ale po 15 minútach bola reklama, tak sa to vypla..
Ja uz nepozeram takmer vobec, pri vsetkych tych tupych slovenskych serialoch, reality show, televiznych novinach...normalne citim ako mi hnije mozog!!!
cez školský rok vôbec, teraz Susedov každý deň alebo keď je vonku škaredo a nemám čo robiť, tak si zapnem nejaký film na DVD, tak neviem či sa aj to počíta za pozeranie televízie
nepozeravam to uz nevie co musi byt ze zapnem a pozriem housa, dva a pol chlapa, inokedy ked to zapnem je tam reklama alebo uplna blbost, tie nase telky nevysielaju nic poriadne, kazda sekunda pritom je zabita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
house, ncis, dva a pol chlapa, susedia
dobre, tak len 4
a teraz mame upc krabicku, tak kvoli radiu zapinam
ale nakoľko mám teraz telku v izbe a nik tu nie je, tak som si pozrela jeden diel Slečny Marplovej a včera mi pri varení bežal nejaký dokument na ČT ako kulisa.
Takže v skratke minimálne a zvyčajne len ako kulisu
TV len keď sú MS v hokeji
Community & Carodejnice obcas (sice to uz nedavaju), Priatelov a Susedov.
a Vh1 a celkovo hudobne kanaly niekedy.
sem tam nejaký film.. ale to idú tak max 2 za mesiac