Minule som čítala v jednom časopise o jednej žene,ktorej muž sa nevedel rozhýbať..a ona už nevedela čo ďalej tak sa rozhodla,že ho ona požiada o ruku.Čo si o tom myslíte?Hlavne muži..ale aj ženy.Je to podľa Vás vhodné alebo ste skôr za romantiku,že by to
Nemám rád, keď sa tvrdí, čo by mal robiť muž a čo žena. Sme v 21. storočí. Záleží to na ich charaktere a osobnostiach - keď chce žena svadbu ale muž v tomto ohľade nie je iniciatívny, tak v tom nevidím nič zlé.
@najivna Nejdeš sa trepať do bane, lebo nie si typ človeka, ktorý by sa trepal do bane. Ja sa tiež nejdem trepať do bane a som muž.
Tu ale nejde o žiadne obmedzenie fyzickými dispozíciami ale čisto o spoločnosťou zaužívanú konvenciu. A jednoducho ak muž je typ človeka, ktorému robí problém takáto aktívna iniciácia, ale žena s tým problém nemá, prečo by mala čakať alebo nútiť ho? Pre koho to je dobré?
@najivna Sú muži, ktorým robí problém navrhnúť najlepším kamarátom ísť na pivo. Z niečoho ako návrh na manželstvo by mali životnú traumu. Ak by to žena vedela (akože idú sa vziať, tak by vedieť mohla), bolo by od nej minimálne nepekné, keby mu kvôli blbej tradícii nepomohla s trápením. Také ja nemusím.
Ked si bude isty, ze s tebou chce prezit cely zivot, urcite to spravi aj sam. Svadba nie je nieco, o com chlapi snivaju ako o pointe svojho zivota, takze nemyslim ze by to chapal ako brutalnu romantiku. Dokonca by ho mohlo zamrziet ak to planuje a predbehnes ho No a v 19tke naozaj nie je kam sa ponahlat.
ak by sa muž nevedel sám rozhýbať, robilo by mu problémy ako to spraviť, tak prečo nie? je to hlúpe ako je "zaužívané" čo má robiť žena a čo muž, ako žena čaká, že muž podrží dvere a bude jej všetko platiť, ako si muži myslia, že upratovať a variť má len žena.. príde mi sprosté ako sa mladí ľudia držia týchto "tradícií", veď je to úplná blbosť.
Nie, že by som bola za tradície, ale podľa mňa by to mal robiť muž. Určite by som muža nepožiadala "o ruku". Veď tak asi má nejaký dôvod na to, prečo to nespraví on. Pohlavia sú možno rovnako dôležité, ale každé v inej oblasti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
21.storocie -21.storocie ja sa tiez nejdem trepat do bane s tym ze hura rovnopravnost -.-
(uplne zivo si viem predstavit ako sa nasledne rozrevem nemala som dnes vo vyklade pozerat tie svadobne saty zase som rozcitena
Tu ale nejde o žiadne obmedzenie fyzickými dispozíciami ale čisto o spoločnosťou zaužívanú konvenciu. A jednoducho ak muž je typ človeka, ktorému robí problém takáto aktívna iniciácia, ale žena s tým problém nemá, prečo by mala čakať alebo nútiť ho? Pre koho to je dobré?
nehovorím, že to musí byť zásadne on..ale ja si seba neviem predstaviť ako ho žiadam o ruku
takych ja nemusim